Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah canm tabiki ailenn de canı yanar. Boşver bundan sonrasınu hukuk yoluyla izle ve muhatap olma onlarla. Daha da yıpranrsn. İş mahkemeye taşının a eşinn ancak o zamam aklı başına gelecek. Emin ol devam etseydi ömür boyu bundan daha fazlasını göreceksin bu bir gerçek. Erkekler neyse o ömür boyu böyle devam edecekti. Yarın öbür gün çocukla yeni bir hayat daha zor olacaktı. Ve g et çen zamanın na emeğine daha çok yanacaktn.amin inşallah geçicek kendim zaten bittim
bide ailem benim yüzümden etkilendi bu beni dahada çok yaraladı açıkcası
Çok şükür ya, sinirden saçlarımı tek tek yolacaktım artık. Ay oley, bi özünüze dönün ha şöyle ya.kızlar önümüzdeki hafta için yıllık izin almaya çalışıyorum şuan
hukuki işlerimi bu şekilde halledicem
işyerinden bir arkadaşın eşi polismiş oda yardımcı olucak bana
bide avukat bulduk
pes etmedim bi gözüm açıldı sanki
Sizler sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim
ben hakkım olanı alıcam gerisinde gözüm yok
Siz yılan dedikçe bi gülümsüyorum, çok hoşuma gidiyor . Çünkü tam bir yılan.ha iste böyle, ama bir tek o kardesi olacak yilana da dava ac ki o isi bahane ederek yiktigi yuvanin vebalini isinden olarak ödesin
Girsinler onlar birbirlerine. Çekirdeğim falan hazır. Çöp kasesi yok. Kabuklarını yere yere tükürücem. Temizlesin kv ve yılan görümceAdam şuan annesinin gazinda elinden evi parası gittiğinde mahkemelerde herşeyi kaybettiğinde annesine düşman olacak hem yuvasından olduğu için hemde parasından herşeye siz sebeb oldunuz diye
çok çok haklsınız ama kendime geldimOlayın sıcağıyla bitsin gitsin yıldım diye düşünüyorsunuz ama buraya yazıyorum sonuna kadar ugrasmazanız onlarla en fazla bi kaç ay sonra ben naptım niye göz yumdum demeye pişman olmaya baslarsınız. Eşiniz evlenecek görümce işe girecek kayınvalide hiç birşey olmamış gibi düğün dernekle ugrasacak tek mağdur siz olacaksınız. Beddua etmekle içiniz soğumaz
güldrdün beni yaGirsinler onlar birbirlerine. Çekirdeğim falan hazır. Çöp kasesi yok. Kabuklarını yere yere tükürücem. Temizlesin kv ve yılan görümce
canım altınları bozdurmuş bile olsanız sen o görüntülerle mahkemede altınlarımı istiyorum dersen aynılarını alıp vermek zorundalar. böyle bi şey okumuştum bi avukatın instagram sayfasında. avukatla bunu da konuş mutlaka. al altınlarını.
yok yok sinemez hemen iki çirkeflik gördü diye. en başta biz izin vermeyiz :) çünkü konu sahibi de biliyor ki sinip köşesine çekilip sessiz sedasız boşanırsa onlar sevinçten göbek atacak. onlara bunu yaşatıcak değiliz.
ama şunu bil ki asel eşin çok pişman olacaktaa iş işten geçmiş olacak.
hani cenaze yeniyken herkes evine doluşur bilmezsin acını. millet dağılıp yalnız kalınca çöker o gidenin yokluğu.
bu da öyle olacak. o anlaşamadığı huylarını sevmediği annesi babası ne ara bu kadar kıymetli oldu. tabi şimdi olay sıcak, birlikteler henüz bişeyin farkında değil eşin. zaman zaman zaman...
bana dua edin işim rast gitsinHa şöyle ya görsünler bakalım nasıl oluyormuş
olmayan o kafasına dank eder şu yaptıkları belkicanım altınları bozdurmuş bile olsanız sen o görüntülerle mahkemede altınlarımı istiyorum dersen aynılarını alıp vermek zorundalar. böyle bi şey okumuştum bi avukatın instagram sayfasında. avukatla bunu da konuş mutlaka. al altınlarını.
yok yok sinemez hemen iki çirkeflik gördü diye. en başta biz izin vermeyiz :) çünkü konu sahibi de biliyor ki sinip köşesine çekilip sessiz sedasız boşanırsa onlar sevinçten göbek atacak. onlara bunu yaşatıcak değiliz.
ama şunu bil ki asel eşin çok pişman olacaktaa iş işten geçmiş olacak.
hani cenaze yeniyken herkes evine doluşur bilmezsin acını. millet dağılıp yalnız kalınca çöker o gidenin yokluğu.
bu da öyle olacak. o anlaşamadığı huylarını sevmediği annesi babası ne ara bu kadar kıymetli oldu. tabi şimdi olay sıcak, birlikteler henüz bişeyin farkında değil eşin. zaman zaman zaman...
ben bi başıma kaldım o akşamÇok üzüldüm gerçekten. hakkınızda en hayırlısı olur umarm. Ama mesele görünce n kalması değil üslup. Hayat boyu böyle le olacaktı emin olun. Kar kterleri böyleymiş. Kv görümceyi boşver in de öyle bir durumda eşiniz nasıl sizi savunamaz? Demek ki haketmiyır sizi. Onlar orda 3 kişi siz yalnız böyle muamele olmamalı.O anda ayrılık kararı alınıyorsa bile böyle davranılmaz.
Inşallah öyle olmaz ozeli kalmaz o zaman rahat edemez. Çok zor. Burada eşi yanında olmalı.Işler bayaaa değişti
Bariz bunlarla kalacakmış
Eşi yok yok öyle bi şey deyip konuyu kapatıp en sonunda açık açık kalacak dedi
Kendi annesi ile kurtulduk diye görüntülü konusurken konu sahibi duydu
çileyi çeksende yaranamazsın bunlara giden ömürden gidiyo işte..Cannım anamımnyaşadıkları geldi gözümün önüne kayınlara bakması dersin.biri gidip biri geliyordu diyor.üstğne görümceler mi dersin.evde 7 çocuk bir gelin.
anacazım evde gelin de var sığmıyoruz ne var diğer abinlerde kalsın kardeşin demiş sen misin diyen çekmiş kemerini dövmüş.ahh yavrum diyor öyle birakıp gitmekte olmazdı gitsen sanki benim gardaşlarım kucak mı acacaklardı
öyle yapıcam yanlarına bırakmıcamTekrar yazacağım yüzlerini görmeyin zaten, mahkeme salonunda ezik hallerini görürsünüz.
En sağlam savaşçı avukatı bulun, gerisi ile uğraşmayın. Kimin iyi olduğu bilinir zaten siz şu anda hukuk açısından çok öndesiniz. Avukatınıza delil ve belgeleri fazla fazla teslim edin. Anlaşma için bir önce bir sarsılsınlar bakalım.
Kız Asel'in evinde olacağını kim söyledi. Sokakta falan olur olay. Çünkü onların bir evi yok Çünkü Asel o evden onları gönderecek, evi de alacak hakkı kadar. Sonra da çatır çatır yer inşallahTabi temizleyecek ev kalırsa artık
Allah yardımcın olsun inşallahbana dua edin işim rast gitsin