Konuyu bastan sona kadar okudum. O kadar sinirlendim ki o insan musveddelerine anlatamam. Gorumcenin sacindan tutmak suretiyle suratini puturlu duvarlara surtmek isterdim elimde olsa.
Oncelikle cok gecmis olsun yasadiklariniz kolay degil.
O kadar naifsiniz ki su an bu kadar yaralanmis hissetmeniz normal. Tabii ki onlari Allaha havale edebilirsiniz. Kalbinizdeki onurunuzdaki kirikliklarin hesabini Allah sorsun ahirette. Ancak Allaha havale ettim diyip cekilmeyin. Maddi haklarinizi sonuna kadar alin. Maddi olarak kazandiklariniz bu kiriklari iyilestirmeyecek. Ama ilerde uzulmenize, keske yapsaydim, bunlara mustehakmis diyip pisman olmaniza engel olacak bence.
Yorumlara sonuna kadar katiliyorum. Silkelenin ve kendi degerinizin farkina varin. Onlar kim ki SİZİN evinize yerlesiyor piskin piskin. Oncelikle onlari bir kapi disari edin ki; gevrek gevrek orasi oglumun evi, kizimin abisinin evi diyen kayinvalide gorsun kimin eviymis. Ellerini kollarini sallaya sallaya SİZİN evinize giremeyeceklerini rezil olarak ogrensinler.
Gorumceye de dava acin. Herkes her istedigini yapip da hayatina devam edemez oyle hicbir sey olmamis gibi. Siz bunlari yasiyorken onlar hayatina gayet güllük gülistanlık devam edecekler. Gorumce is arayacak. Kayinvalide, evlendikten sonra aldiginiz koltuklarinizda ayaklarini uzatip kahve keyfi yapacak. Yok oyle dunya.
Gorumcenin ise girmesine, actiginiz davayla mani olun ki dunya kac bucakmis anlasin.