- 8 Kasım 2014
- 4.824
- 10.486
79.sayfaya kadar okudum baska gelisme var mi bilmiyorum isim bitince diger sayfalari da okuycam. Ama asel sakın pes edeyim deme ben öyle kinlendim ki bak yanlarina kalirsa bunlar burda ben sinirden mahvolurum. Babanın intikamini da mi almayacaksın benim babami aglatanin varya akan gözyaşları kadar hayatı zehir ederim onlara sakın pes etme.
Seni tek buldular tabi güçlü cikarlar. Hele bi polisi hukugu al yanina bak o zaman noluyo.
Oturma istemiyosan. Ama onlari da oturtma. Git uzaklaştırma al sonra polislerle ve kendi ailenle git eve. Hadi cirkeflik yapsinlar polislerin yaninda da.
Öyle de bi verecekler ki. Asel sen pes edersen burda biz sinirden harap oluruz bil bunu.
Seni tek buldular tabi güçlü cikarlar. Hele bi polisi hukugu al yanina bak o zaman noluyo.
ben orda oturmakta istemiyorum artık
Oturma istemiyosan. Ama onlari da oturtma. Git uzaklaştırma al sonra polislerle ve kendi ailenle git eve. Hadi cirkeflik yapsinlar polislerin yaninda da.
valla bunlar o evi bana vermez
o kadar kötülerki görmeniz lazımdı
Öyle de bi verecekler ki. Asel sen pes edersen burda biz sinirden harap oluruz bil bunu.