görümce belası

ben bi başıma kaldım o akşam
eşim annesini falan engellemeye bile çalışmadı
tanımadığı bi insan bile olsa insan engellmeye çalışır ama insan işte..
Konunuzu okudum cok sasirdim olanlara cok üzüldüm :KK43: Rabbim yardimciniz olsun tanimiyorum sizi ama samimiyetiniz icime isledi duami aldiniz Allah kabul etsin inşallah bi an önce kurtulursunuz. Arsız insanla ugrasmak zordur evet ama Allah onlari iyi etmez sizi yalniz bulmuslar. Esinize dicek bisey bulamiyorum erkeklik lafla olmuyo mazlumu ezdirince susunca erkek olunmuyo.
Bi an önce toparlanirsiniz inşallah 🤲

Başından beri takip ediyorum konuyu ama yazmamıştım olayın bu raddeye gelmesine çok şaşırdım özelliklede eşinizin karaktersizliğine. Şimdi harekete geçme zamanı sizde ahlanıp ağlamanın hiçbir faydası yok. Dün unutmuş olabilirsiniz ama hemen uzaklaştırma aldırın çıkartın evden hepsini darp raporunuz var elinizde. Orda kalmasanız dahi eşyalarınızın keyfini sürmesinler ve özel eşyalarınızı da rahat rahat toplayın. Allah yardımcınız olsun yaşadıklarınız çok zor ama en azından o adamla boşandıktan sonra hiçbir bağınız kalmayacak.

Şaşkınlıkla okudum.
Allah kat kat çıkarsın onlardan bu yaptıklarını.
Çirkeflerle uğraşmak zor olacaktır ama hakkınızı sonuna kadar alın.
Kolaylık dilerim.
Çok üzücü.

Merhaba,
Öncelikle çok çok geçmiş olsun, “oğluşumun evi hepsi benim” diyebileceklerini yazmıştım.

Eşinizin ailesi tabiri caizse biraz saf, o darp raporunun ne anlama geldiğini, başlarının nasıl belada olduğunun farkında değil. Devlete, mahkemeye zorbalık sökmez, polisi dövmeye çalışın bakalım ne oluyor?

Bir de kendinizi üzmeyin, evi sağlama aldınız, avukata gidiyorsunuz, kendinizi koruyorsunuz. Ben sizi çok güçlü 💪 görüyorum, siz öyle hissetmeseniz bile.

Nacizane son birkaç tavsiyem olacak:
1) Sizin ve ailenizin huzuru için eşinizi ve ailesini telefonunuzdan/sosyal medyadan engelleyin. Niye küfür dinleyesiniz, iletişime geçmek isterlerse avukatla görüşsünler, onların işi bu.
2) Agresif, güven veren bir avukat bulun, ondan habersiz eşinizle buluşmaya falan sakın gitmeyin. Bu insanları silin ve güzelce keyif yapın.
3) Mahkemeyi kısaltmak için garip gelecek ama tazminatları vb fazla fazla isteyin. Gözleri korkacak ve anlaşmak isteyeceklerdir, elinizde pazarlık payı bulunsun. Öbür türlü iş daha çok uzar.
4) Avukatınız eşinizin ailesine karşı yaralamaktan kamu davası açabileceğini bildirsin. Ne kadar panik, o kadar hızlı anlaşma
5) Evde aldığınız eşyaların faturalarını şirketler online sistemlerinde tutuyor, bunların da çıktısını teslim edin.
6) Telefonla hiç iletişime geçmeyin, konuşmaları delil sunmak zordur, ararsa direkt kapatın. Mail ve mesaj her zaman delildir.
çok teşekkür ederim öyle olmaya çalışıyorum ama yaşadıklarımdan sonra biraz modum düşmüştü şuan daha iiyiym
hepsi engelli şuan telefonlarımızda
bi avukat buldum birisi tavsiye etti onunla konuşucam
tazminat düşüncesinde haklısnız anlaşmak isterler cimriler zaten
telefonlada konuşmamak en güzeli haklısınız

çok teşekkür ederim tavsiyeleriniz için

kızlar önümüzdeki hafta için yıllık izin almaya çalışıyorum şuan
hukuki işlerimi bu şekilde halledicem
işyerinden bir arkadaşın eşi polismiş oda yardımcı olucak bana
bide avukat bulduk
pes etmedim bi gözüm açıldı sanki
Sizler sayesinde hepinize tek tek teşekkür ederim
ben hakkım olanı alıcam gerisinde gözüm yok

Süpersin işte sana yakışan güçlü duruş. Ama birden avukatla görüş fikir al. En cevveli hangisi ise onu secerrsin. Avukat var ipe götürür avukat var ipten alır.

çok fazla mesaj var atlamış olabilirim kusura bakmyın hepinize cevap vermeye çalışıyorum işyerindeyim bide mazur görün nolur
şikayetçi oldum ben
onlarda benden oldu
benim darp raporumda var
ama uzaklaştırma almadım yani aklıma bile gelmedi açıkçası
Ozurluk birşey yok senin için soyluyom.. Şikayetçi olduğun zaman alsaydın keşke.. ama gitmeden önce burda söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam uzaklaştırma al eve sen yerleş gelip kalamasınlar diye darp esnasında aklıma gelmedi galiba.. evde kalamayacaksan bile haklarını al mahkeme yoluyla. Evini onlara birakma

Ozurluk birşey yok senin için soyluyom.. Şikayetçi olduğun zaman alsaydın keşke.. ama gitmeden önce burda söylemişlerdi yanlış hatırlamıyorsam uzaklaştırma al eve sen yerleş gelip kalamasınlar diye darp esnasında aklıma gelmedi galiba.. evde kalamayacaksan bile haklarını al mahkeme yoluyla. Evini onlara birakma
:KK200:
hiç aklıma gelmedi olayın sıcaklığıyla olsa gerek evet söylemişlerdi burda ama düşünemedim bile ağlamaktan kafamı topralayamadım
silkelendim bırakmıcam
elimde avucumda hiçbişeyim borç öde ev kur derken ne altın ne maaş kalmadı
onlara bırakmıcam

hiç aklıma gelmedi olayın sıcaklığıyla olsa gerek evet söylemişlerdi burda ama düşünemedim bile ağlamaktan kafamı topralayamadım
silkelendim bırakmıcam
onlara bırakmıcam
Görümceyle kv şikayet ettin mi

silkelendim bırakmıcam
onlara bırakmıcam
Altınlarını her türlü alacaksın zaten (ona buna ödendi deme, avukata altınlarım bunlar istiyorum diyeceksin, mahkeme sana verecek)
Uzaklaştırma kararını acilen çıkarttır, raporun sayesinde.

İkamet adresin eşinle yaşadığınız ev (sakın ailenin evini verme)
Karar o evden uzaklaştırma olarak çıkacak. Evine, işine, gittiğin mekanlara, yazılı sözlü iletişim dahil uzaklaştırma çıkarırlar.

Yani sonuç; o evden paşa paşa gidecekler uzaklaştırma ile.

Kocanız gibi insanların var olduğunu inanamıyorum, inanmak istemiyorum.
Alçaklık nasıl tanımlasam hainlik gibi birşey bu.
2 buçuk yıl aynı yatağa girdiğin insan yılan olabiliyormuş demek.

Allah sizi daima mutlu etsin bundan sonra.
Yazdıklarınızdan, tarzınızdan ne kalitede olduğunuz anlaşılıyor.
Umuyorum çabuk kurtulursunuz bu çamurdan.
İğrenç yaratıklar!

İnşallah öyle olur
çünkü malum cenazeden sonra bile ilk acı geçince insanlar bir süre sonra mal mülk miras olayına giriyor

cenazeden sonra mi? benim kv esime demisti ki (allah uzun ömür versin esime) senin olan herseyi alacam tabi ona mi birakacam oglumun malini. dikkat cekim, esim sapa saglam cok sükür, evlenirkenden mal olarak giydigi kiyafetler vardi, ne yaptiysak birlikte yaptik

Maddi manevi be hakkın varsa al. Eşyaları al kullanmasan bile her aldığını al o evden. tabak çanak ne varsa. Bir çöp bile bırakma yanlarına kar kalmasn. Eve lerh koydurduğunuza göre alma hakkınız var işte. Doğru adımları atmşsnz yoksa hemen evi başkasının üstüne yaparlardı. Onlar evi sahiplenmekten çekinmiyor siz neden çekiniyorsunuz. Üstelik çalışıp eve katkı sağkamşsnz. Çalışmasaydınız bile evde hakkınız olurdu

X