görümce belası

Şu sitede sonunu gerçekten görmek istediğim kişilerden biri oldu kayvlden ve görümcen birde ağlakk diye bir üye vardı eşi imam olan onlarında sonun görmek isterdim resmen kendi egoları için kendi rahatları için yuva yıktılar ne kadar kötü insanlarmış yaa inanılır gibi değil bu çok basit bir sorundu eşin bunun bile üstesinden gelemediyse düşünemiyorum daha büyük sorunlarda ne hale düşeceğini..ama merak etme kimsenin ahı kimsede kalmaz
Muhtemelen barışırsınız diye koşa koşa gelmişler eve ne kadar ödedin çok büyük bir meblağ değilse hiç uğraşma çünkü anlıyorum ki gücün yok darp raporu filan almanız iyi olmuş umarım en kısa zamanda kendini toparlayıp hayatını düzene sokarsın Allah onların da seninde hakettiğiniz kişileri karşınıza çıkarsın

haklısınız teşekkür ederim yanımda olduğunuz için
hepinize teşekkür ederim sağolun kızlar
Her zaman canım İnsan olayların içindeyken sağlıklı düşünemiyor bazen. İyi olun, olacaksınız. Buraya güle oynaya yazdığınız gün de gelecek. Ama gün şuan dik durma, savaşma günü.

yanlis anlamisim kusura bakmayin. bana yapilmis gibi sinirlendim gözüm dönmüs

Yok kayinpeder baya cimri imiş eğer karısı tazminata carpilirsa adam kv bile boşar 20 binlik açsın kimsede huzur kalmasın
Hatta ben olsam hapse gireceksiniz 3-5 sene yatacaksınız derdim. Korksunlar iyice. Görümce de hapse girersem atanamayacağım diye korkar belki. Korkan insan da her fedakarlığı yapar. Evi arabayı bana verin şikayet etmeyim desin konu Sahibi yeterince korkunca. fazla mı abarttım sinirden

Cirkefe tehdit candır. Avukat desin eğer hakkında suç olursa atamazsın bak nasıl yumuşarlar. Ama konu sahibinin iyi bir avukata ihtiyaç i var.

Bu insalar cahil kadın haklarının farkında değil ama konu sahibine saf açıkçası hiç birşey sırlar dünyası gibi olmuyor Allah'a havale ettim derken hak verilmez alınır

Bak canım benim. Çok naif bir kızsın belli. Allaha havale ettimle olmaz o işler sen önce kendini savunmayı öğren. Ama gardını al. Madem o görümce atanmak istiyor darptan dolayı şikayet et. Hatta çeşitli seylerden dava açabiliyorsan özellikle görümceden yürü.

Memuriyette güvenlik soruşturmasında başı yansın da o düşünsün birazda.

Manevi olarak Bi hayır göremicene göre maddi olarak neyse gereği yapacaksın. Bu darp mevzusu yüzünden cıkar uzaklastrma kararını ikamet ettiğin ev hala o ev olarak dözükmüyor mu? Girmesinler eve. Kocana da uzaklastrma cıkart. Yeter ya allh askına bu kadar kendini ezdirme dişli ol.

Tamam elini yüzünü yıka ve savaşı başlat.
Bu darp mevzusunu cok iyi kullan. Çok yaraladı biliyorum ama hakkını koru lütfen.

Kesinlikle görümceden yürümek en mantıklısı. Eğer dava sonucu haklı çıkarsa güvenlik soruşturmasından geçemez darp nedeni ile. Öyle bir korkmalılar ki konu sahibi ile uğraşacak güçleri kalmasın

Bu yorumu çok iyi oku. Gorumce kariyer sevdalisiydi eger hakkinda boyle bir dava olursa guvenlik sorusturmasina da yansir. Hicbir sey olmasa da korkut.

Asel21 valla senin durumun hepimize dert oldu kolundan tutup, seni bir silkelemek ve avukata götürmek istedim.
Sen çok güçlü bir kadınsın bu durumu sineye çekecek o kadar kadın var ki sen tavrını koydun. Lütfen kendine acıma.
Sağlam bir avukat bul ve hiç bir şeyin peşini bırakma. Pes edersen onlar rahat eder buna izin verme.
Avukatla görüş ve atabileceğin her adımı at, bırak gerisiyle avukatın ilgilensin.
Şimdi daha da güçlü olma zamanın bu süreç geçecek ama keşkelerin olmadan, elinden geleni yaparak hareket et gerisini Allaha bırak.

amiin Allah kötü insanlara fırsat vermesin inşallah

amiiiin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…