- 13 Şubat 2020
- 1.056
- 2.365
amiin Allah kötü insanlara fırsat vermesin inşallah
Bunun için iyi insanlar mücadele etmeli. Meydanı kötülere bırakmamalı. Avukat tuttun mu bak valla içimize dert oldu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
amiin Allah kötü insanlara fırsat vermesin inşallah
Ben de biraz böyle hissettim. Ben boşanırken evi arabayı her şeyi aldım. Gerçi eşim pek sorun çıkarmadı ama yine de her şeyi aldım. Bu görümce bende olsa neler yapardım. Biz burda hırstan çatladık. İçim şiştiAmin inşallah diyerek hiçbir şey yapmayacak gibi duruyorsun. Kardeşim, yakın arkadaşım olana zorla yaptırırdım sana bazı şeyleri.
Birşey yapmazsan yıllarca bunun pişmanlığını yaşayacaksın emin ol.
Yok kayinpeder baya cimri imiş eğer karısı tazminata carpilirsa adam kv bile boşar 20 binlik açsın kimsede huzur kalmasın
Ben de biraz böyle hissettim. Ben boşanırken evi arabayı her şeyi aldım. Gerçi eşim pek sorun çıkarmadı ama yine de her şeyi aldım. Bu görümce bende olsa neler yapardım. Biz burda hırstan çatladık. İçim şişti
Senin eşine de iyi oldu çok iyi yapmışsın herşeyi alarak, en doğrusu bu zaten. Dürüst olaydı da herşey farklı olsaydı.Ben de biraz böyle hissettim. Ben boşanırken evi arabayı her şeyi aldım. Gerçi eşim pek sorun çıkarmadı ama yine de her şeyi aldım. Bu görümce bende olsa neler yapardım. Biz burda hırstan çatladık. İçim şişti
Böyle insanlar cezalarını çekmediği için başkalarını da yakıyor. Konu sahibi de resmen onların yaşayacağı evi emek emek döşeyip gitti. Neyse kendi bilir. Parası bizden çıkmadığı gibi bizim cebimize de girmeyecekSenin eşine de iyi oldu çok iyi yapmışsın herşeyi alarak, en doğrusu bu zaten. Dürüst olaydı da herşey farklı olsaydı.
Bende konu sahibini yerinde olsaydım asla sakin kalamazdım. Birşey yapmayacak muhtemelen
Dava uzuyor diye evden bile vazgeçebilir zaman içerisinde.
böyle bişey varsa hep önüne çıkarsa süper olurBak canım benim. Çok naif bir kızsın belli. Allaha havale ettimle olmaz o işler sen önce kendini savunmayı öğren. Ama gardını al. Madem o görümce atanmak istiyor darptan dolayı şikayet et. Hatta çeşitli seylerden dava açabiliyorsan özellikle görümceden yürü.
Memuriyette güvenlik soruşturmasında başı yansın da o düşünsün birazda.
Manevi olarak Bi hayır göremicene göre maddi olarak neyse gereği yapacaksın. Bu darp mevzusu yüzünden cıkar uzaklastrma kararını ikamet ettiğin ev hala o ev olarak dözükmüyor mu? Girmesinler eve. Kocana da uzaklastrma cıkart. Yeter ya allh askına bu kadar kendini ezdirme dişli ol.
Tamam elini yüzünü yıka ve savaşı başlat.
Bu darp mevzusunu cok iyi kullan. Çok yaraladı biliyorum ama hakkını koru lütfen.
böyle bişey varsa hep önüne çıkarsa süper olur
hep aklına ben gelirim
Her soruşturma da önüne cıkacak inanböyle bişey varsa hep önüne çıkarsa süper olur
hep aklına ben gelirim