görümce belası

Amin inşallah diyerek hiçbir şey yapmayacak gibi duruyorsun. Kardeşim, yakın arkadaşım olana zorla yaptırırdım sana bazı şeyleri.

Birşey yapmazsan yıllarca bunun pişmanlığını yaşayacaksın emin ol.
Ben de biraz böyle hissettim. Ben boşanırken evi arabayı her şeyi aldım. Gerçi eşim pek sorun çıkarmadı ama yine de her şeyi aldım. Bu görümce bende olsa neler yapardım. Biz burda hırstan çatladık. İçim şişti

Yok kayinpeder baya cimri imiş eğer karısı tazminata carpilirsa adam kv bile boşar 20 binlik açsın kimsede huzur kalmasın

Gönül ister ki hepsine 100'er binlik açsın ama bu meret de biraz gelire bakıyor.
Ödeyeceğini bilsek ex kv yi iyice köşeye sıkıştırsın stajyer yılanla beraber..

Kv kocada kurtulmaya bakıyormuş zaten. Belli ki oğluyla kızıyla yeni düzen kuracağım diye heveslendi. İnşallah hep evli kalır ne diyeyim..

Ben de biraz böyle hissettim. Ben boşanırken evi arabayı her şeyi aldım. Gerçi eşim pek sorun çıkarmadı ama yine de her şeyi aldım. Bu görümce bende olsa neler yapardım. Biz burda hırstan çatladık. İçim şişti

sorma gerginlikden doguracam resmen. ayyyyyy. amin insallah masallah diyerek birsey olmayacak.
avukat
uzaklastirmayla birlikte evden attirmak
donlarina kadar almak
görümce kv dava acmak

bunlari yapmadikca ben rahat etmicem, insanlarin hayatini yikmak bu kadar basit olmamali

Konuyu bastan sona kadar okudum. O kadar sinirlendim ki o insan musveddelerine anlatamam. Gorumcenin sacindan tutmak suretiyle suratini puturlu duvarlara surtmek isterdim elimde olsa.

Oncelikle cok gecmis olsun yasadiklariniz kolay degil.

O kadar naifsiniz ki su an bu kadar yaralanmis hissetmeniz normal. Tabii ki onlari Allaha havale edebilirsiniz. Kalbinizdeki onurunuzdaki kirikliklarin hesabini Allah sorsun ahirette. Ancak Allaha havale ettim diyip cekilmeyin. Maddi haklarinizi sonuna kadar alin. Maddi olarak kazandiklariniz bu kiriklari iyilestirmeyecek. Ama ilerde uzulmenize, keske yapsaydim, bunlara mustehakmis diyip pisman olmaniza engel olacak bence.

Yorumlara sonuna kadar katiliyorum. Silkelenin ve kendi degerinizin farkina varin. Onlar kim ki SİZİN evinize yerlesiyor piskin piskin. Oncelikle onlari bir kapi disari edin ki; gevrek gevrek orasi oglumun evi, kizimin abisinin evi diyen kayinvalide gorsun kimin eviymis. Ellerini kollarini sallaya sallaya SİZİN evinize giremeyeceklerini rezil olarak ogrensinler.

Gorumceye de dava acin. Herkes her istedigini yapip da hayatina devam edemez oyle hicbir sey olmamis gibi. Siz bunlari yasiyorken onlar hayatina gayet güllük gülistanlık devam edecekler. Gorumce is arayacak. Kayinvalide, evlendikten sonra aldiginiz koltuklarinizda ayaklarini uzatip kahve keyfi yapacak. Yok oyle dunya.
Gorumcenin ise girmesine, actiginiz davayla mani olun ki dunya kac bucakmis anlasin.

Senin eşine de iyi oldu çok iyi yapmışsın herşeyi alarak, en doğrusu bu zaten. Dürüst olaydı da herşey farklı olsaydı.

Bende konu sahibini yerinde olsaydım asla sakin kalamazdım. Birşey yapmayacak muhtemelen

Dava uzuyor diye evden bile vazgeçebilir zaman içerisinde.

Rapor alınca şikayetçi olmadın mı ucunden de. Şikayetçi olduğunda uzaklaştırma verelim mi diye soruyorlar.. niye evet demedin. Yoksa şikayetçi olmadan sadece rapor mu aldın.. kafa nasıl çalışıyor ya.. millet 5 Lirasının peşine düşüyo sen ben uhrqsamam sen ugrasmayacan zaten avukat ugrasacak

Senin eşine de iyi oldu çok iyi yapmışsın herşeyi alarak, en doğrusu bu zaten. Dürüst olaydı da herşey farklı olsaydı.

Bende konu sahibini yerinde olsaydım asla sakin kalamazdım. Birşey yapmayacak muhtemelen

Dava uzuyor diye evden bile vazgeçebilir zaman içerisinde.
Böyle insanlar cezalarını çekmediği için başkalarını da yakıyor. Konu sahibi de resmen onların yaşayacağı evi emek emek döşeyip gitti. Neyse kendi bilir. Parası bizden çıkmadığı gibi bizim cebimize de girmeyecek

Yahu şaka mısınız kusura bakmayın ama ezik ezik duruyorsunuz karşılarında yoksa gücünüzün yetmeyeceğini sanmiyorum. Gizli gizli de olsa haklı olmanın asil olmanin gururunu yaşamak istiyorsunuz bilinçaltında da eşinizin sonunda onların gerçek yüzünü goreceğini gelip şövalye gibi sizi kurtaracagini ya da beni affet diyecegini umuyorsunuz bence. Silkelenin artık oturun oturmayın evden hakkınızı alın. Gidin kv ve görümceyı polisle çıkarın evden babanizda yanınızda olsun. Darp raporu almissiniz zaten surundurun yahu hak etmisler. Yok allaha havale ettim yok ugrasamam. Tamam allah büyük o ayrı da siz kendinizi savunmazsaniz sonra çok pişman olursunuz. Bakın daha önce de yazdım konunuza ama şu pasifliginizden sonra fake mi diyesim geliyor inanamıyorum çünkü nasıl böyle pasif kalınır.

Bak canım benim. Çok naif bir kızsın belli. Allaha havale ettimle olmaz o işler sen önce kendini savunmayı öğren. Ama gardını al. Madem o görümce atanmak istiyor darptan dolayı şikayet et. Hatta çeşitli seylerden dava açabiliyorsan özellikle görümceden yürü.

Memuriyette güvenlik soruşturmasında başı yansın da o düşünsün birazda.

Manevi olarak Bi hayır göremicene göre maddi olarak neyse gereği yapacaksın. Bu darp mevzusu yüzünden cıkar uzaklastrma kararını ikamet ettiğin ev hala o ev olarak dözükmüyor mu? Girmesinler eve. Kocana da uzaklastrma cıkart. Yeter ya allh askına bu kadar kendini ezdirme dişli ol.

Tamam elini yüzünü yıka ve savaşı başlat.
Bu darp mevzusunu cok iyi kullan. Çok yaraladı biliyorum ama hakkını koru lütfen.
böyle bişey varsa hep önüne çıkarsa süper olur
hep aklına ben gelirim

Eve polis geldiğinde burası benim evim evimde bana saldırdılar diyip evden attırsaydınız. Ne oldu? polisler geldi onlar sizin eve geri mi döndü? Eşiniz denen adam polis gelince ne yaptı? Niye benim evim benim eşyam defolun demediniz kimi kimin evinden kovuyorsunuz demediniz ben anlamadım eksik bi şeyler var. Polis gelince beni dövdüler deseniz bile şikayetçi olduğunuzda onlar evde mi kaldı?

Asel21 Asel21 evde kavga tam olarak nasıl başladı? Sen gittiğinde ne yapıyorlardı densizler?

Asel21 Asel21 sakin üzülmeyin. Görümce ve kv size büyük bir iyilik yapıp, koca müsveddesinin ne mal olduğunu göstermiş. Çocuğunuz olmadan bu adamdan kurtulduğunuz için şükredin. Ömür boyu bu psikopatlar ile ugrasamayı kaldıramazdınız. Haklarınızı alın. Darp raporu görümcenin siciline isletilebiliyorsa, isletin. Önünüze bakın ve şükredin..

X