Görücü usulü tanışmalı mı?

outofthewoods

Üye
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2015
171
35
18
Herkese merhaba. 21 yaşındayım üniversite okuyorum ve ailem beni birisiyle tanıştırmak istiyor ama benim kafam pek yatmadı bu işe açıkçası. Eski bir konumda bahsetmiştim daha önce sevgilim olmadı ve olduğunda da evlenmeden önce birlikte yaşamak istiyorum diye. 25 yaşına gelip görücü üsulu evlenmek isteyen biriyle bu hayalimi yaşamam biraz imkansız gibi.

Bir de şu konu var ki; hani kafanızda birini kurmuşsunuzdur o insana benzer olsun istersiniz hayatınızdaki kişi. Bu çocuk benim hayalimdeki insana da benzemiyor. Herkes hayallerin hayalde kaldığını bu çocukla tanışmam gerektiğini söylüyor ama yaşım daha çok genç. Hayallerim beklemeye değmez mi sizce? Tanışmalı mıyım bu insanla?

Peki seni görücü usulü evlendirmeye çalışan ailen, sevgilinle beraber yasamana izin verecek mi ?
Görücü usulünün amacı tanıdık olmasını istedikleri için. Koskoca insanım biriyle yaşamaya karar verdiğimde onların izinlerini almam ki onlara da söyledim bunu. Diyorum ya çelişkili bir durum ve sinirlerimi bozuyor

21 yasindasin niye tutustunuz bu kadar

Cok alakasi var. Daha 21 yasindasin. Istemedigin yerde tavrini koyup hayir demeyi ogrenmelisin. Evlilik hayalleri kurman icin cok erken. Universite ortamina takil biraz.
Evlilik hayali kuruyorum demedim. Üniversite ortamında da değilim demedim. Daha yaşımın genç olduğunu söyledim. Vu kadar tepki neden?

Ben değil ailem istiyor diyorum. Daha kaç senem var okulun bitmesine. Neden bu kadar laf sokucu bir şekilde cevap veriyorsunuz anlamıyorum ki
Cunku benim 21 yasindaki kizlara sinir olmuslugum var gorusme daha yasin kac ya daha ana kuzusun sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…