- 23 Ağustos 2012
- 49.911
- 1
- 231.630
- 798
- Konu Sahibi sadecebisoruu
-
Başlıga cevap vereyim GOrucu usulü ne gıbı sorunlar yaratır
Yani mesela adamın çük boyu ve kalınlığını bilmezsin görücü usulünde
Adamın tipine bakarak evlenirsin aa çükü ince. Veya kısa.
Napacan o zaman
Bosanamazsın da muhtemelen
Al basına ömürlük belayı
Sadece adamın zevk aldıgı koca Bi ömür, hıc orgazm olamadan yetmıs yasına gelmıs olmak istemezdin bence
Benzetme istersenFerhans sen misinnnnn
Benzetme istersen
Tek görüşte karar vermek pek doğru değil bence. Eğer sıkıntı olmayacaksa 1-2 defa görüşün yalnızBu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
Çük önemliGencecik bir kıza çü aşağı çü yukarı yazmışsın arkadaşım tam Ferhanın yapacağı bir yorum
Bir şey hissetmediysen evet deme yaşın daha küçükBu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
Görünce ben de şaşırdım vallaGencecik bir kıza çü aşağı çü yukarı yazmışsın arkadaşım tam Ferhanın yapacağı bir yorum
iyice bana benzedin gerçektenÇük önemli
Allah eksıklıgıni gostermesın
Görünce ben de şaşırdım valla
Yazdım ama cinselliksizGelmisken yorumunu yaz bari senin fikrin nedir?
Daha 24 yaşındasınız. Yediğiniz ekmek ailenize fazla mı geliyo nedir? Çalışıyor musunuz? Kendi evinize çıkıp düzeninizi kurmaya bakın, o evde kaldıkça napıp edip kör topal kimi bulurlarsa kaktırıp gidecekler demek ki. Sizden 2-3 yaş büyük adam kendi değil ailesi zengindir zaten, o adam kalkıp da ailesine karşı sizi savunamaz saydıramaz, sizin için ekmeğinden olmaz. Aileniz eski kafa tabi, bunlar sorun bile olmaz onlar için. Ama siz buhrandan kurtulamazsınız. Bi de herkes tarafından beceriksiz, geçimsiz, idaresiz ilan edilirsiniz. Gerek var mı?Bu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
Ben geri dönüp tekrar okudum bi an hayal gördüm sandım senin nicki görünce o yorumdaYazdım ama cinselliksizondan farketmedin zaar.
Ben geri dönüp tekrar okudum bi an hayal gördüm sandım senin nicki görünce o yorumda
Ben bulamadim nerde bu yorum tam olarak
göz görmezmiş içinde seks geçmeyinceGörücü usulüyle birine ısınmak zaten çok çok düşük bir ihtimal.24 yaş da günümüzde evlenme yaşı bile değil.çookk genç.daha dur bakalım yani niye görücü usulüyle iş yapmaya çalışıyorsunuz?
Senden once ben vardım kız.iyice bana benzedin gerçekten
göz görmezmiş içinde seks geçmeyince
Ferhan için sakin bir gün...göz görmezmiş içinde seks geçmeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?