- 15 Ağustos 2024
- 1
- 3
- 1
- 23
- Konu Sahibi sadecebisoruu
-
24 yaşında elektrik alamadığın biriyle neden evleneceksin ki yaşın küçük daha illa sevdiğin biri çıkar mantık evliliği için erken bir yaşBu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
Gencecik kızsın bu ne acele ailendeki yahu. Bir görme ile kimse kimseden enerji almaz bu arada bence birkaç kere görüşün yine aynı fikirdeysen reddet. Daha cok küçüksün acele karar verikecek birşey değil evlenme işiBu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
24 yaşındasın ailenin seninle zoru ne en mükemmel evlilik bile büyük sorumluluk + sorundur evlenmek icin de evlenilmez çünkü insan severek evlendigini yeri geliyor çekemiyor sevmedigin insani nasil çekeceksin zamanla da sevilmezBu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
24 yaşındasın genceciksin görücü ne alaka kız kendin tanı sev ha illada görücü ile bulacam diyorsan iyi gözlemle tanıma süreci uzun olsunBu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
24 yaşında ne acelen var? Çık dışarı dünyaya karış insalarla tanış da biriyle tanış. Bir de bu yaşta görücüye mi gideceksin?Bu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
Görücü usulüyle birine ısınmak zaten çok çok düşük bir ihtimal.24 yaş da günümüzde evlenme yaşı bile değil.çookk genç.daha dur bakalım yani niye görücü usulüyle iş yapmaya çalışıyorsunuz?Bu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
hesap kuzeninde mi şuvan?Bence acele etme bir iki kez daha bulus bak olmuyorsa geç. Yaşın çok genç, kendin bulmayı düşünmez misin
24 yaşında ne acelen var da sevmediğin biriyle evleneceksin?Bu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
hesap kuzeninde mi şuvan?
Başlıga cevap vereyim GOrucu usulü ne gıbı sorunlar yaratırBu zamana kadar herkese hayır dedim . Ailem artık evet dememi evlenmemi istiyor. 24 yaşındayım görücü geldi benden 2-3 yaş büyük ve durumları iyi zenginler herkes evlen rahat edersin evlenince seversin diyor. Ama ben enerji alamadım. Hissiyat olarak pozitif yaratmadı bende yani. Buna rağmen yine de evet mi demeliyim sizce ? Ailem çok fazla istiyor evlenmemi tamam bende istiyorum ama kafa dengim çıkmıyor dört dörtlük birini bende beklemiyorum zaten gönül bu içim ısınsın istiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?