• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görücü usulü mü sevdiğim mi ?

islimkry

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Mart 2015
15
1
36
Mrb kızlar bana yardım eder misiniz ? :/ birkaç aydır konuştuğum biri vardı.artık isteme olsun dedik ama ailesi 1 yıl bekleyin dedi. Bu günlerde görücü usulü biri beni istiyor ama konuştuğum kişi de peşimi bırakmıyor yalvarıyor kabul etme beni bekle diye... ne yyapacağımı bilmiyorum bana bi akıl verin.....

Mrb kızlar bana yardım eder misiniz ? :/ birkaç aydır konuştuğum biri vardı.artık isteme olsun dedik ama ailesi 1 yıl bekleyin dedi. Bu günlerde görücü usulü biri beni istiyor ama konuştuğum kişi de peşimi bırakmıyor yalvarıyor kabul etme beni bekle diye... ne yyapacağımı bilmiyorum bana bi akıl verin.....
Neden bekleyecekmişsin nedeni önemli bence

Amacınız sadece evlenmek mı? İnsan sevdiğini bekler tabi doğru kişi ise...

Görücü usulu isteyen kişiyi ilk defa düğünde mi göreceksiniz??

Yani eskilerin tabiriyle görücü usulü dediğimiz olay tam olarak böyleydi.. kadın ve erkek çoğu zaman birbirini sadece nikahta kanlı canlı görürmüş.. ya da gerdek gecesi..

Siz de öyle bir durum olmayacaktır diye düşünüyorum.. şayet konuştuğunuz adamla önünüzü göremiyorsanız görücü usulü dediğiniz kişiyle tanışabilirsiniz. Tanıştınız diye illa evleneceksiniz diye bir şey yok ya..

yani sevdiğim kişi dediğiniz insanı ne kadar tanıyorsunuz?

evlilik doğru kişi olduğu zaman yapılan bir şey...

birisiyle tanıştınız diye pat diye evlenmeyeceksiniz ama.....

böyle bir risk durumunda da ailesine bari bir yüzük takalım diyemeyen insanı tekrar değerlendirin.

ev bark birlikteyken yapılır, nişanlıyken de yapılır.

Her kim olursa olsun evlenmek için değil doğru insan olduğu için evlenin.

yani sevdiğim kişi dediğiniz insanı ne kadar tanıyorsunuz?

evlilik doğru kişi olduğu zaman yapılan bir şey...

birisiyle tanıştınız diye pat diye evlenmeyeceksiniz ama.....

böyle bir risk durumunda da ailesine bari bir yüzük takalım diyemeyen insanı tekrar değerlendirin.

ev bark birlikteyken yapılır, nişanlıyken de yapılır.

Her kim olursa olsun evlenmek için değil doğru insan olduğu için evlenin.
Çok istedik ni yüzük takılmasını ama ailesi ikna olmuyor

Çok istedik ni yüzük takılmasını ama ailesi ikna olmuyor

seni kaybedecek olan o o zaman...
seni isteyen birileri varken riski göze alabiliyorsa...(ki her isteyen ile de evlilik kararı alınmıyor)
siz de zaten daha çok yenisiniz zaten tanımanız lazım.

Back