- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
size özel yazmadım genel olarak yorumlara yazdım bir çok ornek verildi başka hayatlardandalga geçilmek için açmadım konuyu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
size özel yazmadım genel olarak yorumlara yazdım bir çok ornek verildi başka hayatlardandalga geçilmek için açmadım konuyu
Şaka bir yana bu oğlandan bence eş olmaz. Okuduklarımı yanlış anlamadıysam bu adam zengin muhafazakar ailelerin her haltı yiyen oğlanlarından. Ayrıca evliliğede ciddi yanaşmadığı belli sanki mal alır gibi kim olur olsun umrunda bile değil. Size layik değil böyle biri üzülürsünüzkullanırım BACIM
Şaka haricinde cevapladıgınız için teşekkürlerŞaka bir yana bu oğlandan bence eş olmaz. Okuduklarımı yanlış anlamadıysam bu adam zengin muhafazakar ailelerin her haltı yiyen oğlanlarından. Ayrıca evliliğede ciddi yanaşmadığı belli sanki mal alır gibi kim olur olsun umrunda bile değil. Size layik değil böyle biri üzülürsünüz
Şaka bir yana bu oğlandan bence eş olmaz. Okuduklarımı yanlış anlamadıysam bu adam zengin muhafazakar ailelerin her haltı yiyen oğlanlarından. Ayrıca evliliğede ciddi yanaşmadığı belli sanki mal alır gibi kim olur olsun umrunda bile değil. Size layik değil böyle biri üzülürsünüz
Para kudurtmuş bunları+++
Bu nedir yahu
Paramız var parasını veririz istediğimiz kızı alırız kafasındalar
Gülüm,Mune aynı konuyu böyle sürekli açabiliyor muyuz ? Düzenleme seçeneği yok mu yani
Gülüm,
aynı konuyu tekrar tekrar açmasak iyi olur, içerik silmek yasak bu sebeple konular silinmez ama konu sahibesi arkadaşımız bu konuyu 3 defa açmak yerine, bir kere açıp tam anlatsaydı iyi olacaktı.
haklısınız ama karşıma çıkmadı çıkmıyor öyle biri yoksa bende sizin dediginiz gibi birini arıyorum mesele parası degil sürekli alkol içenler geliyor ve ben yok diyorum artık içmeyen insan kalmadı gibime gelmiyor yada bana kısmet olarak gelmiyorlar üstelik namazımı kılan biriyim nerde olursa olsun öyle barlara takılmışlıgımda yok ama aksine öyle insanlar geliyor
Ailesi mal begeniyor sanki..tövbe tövbe...florida da villalari olsun...görgüsüz olduktan sonra ne fayda eder. Uzak durun derim