İstesin. Siz kendi gözünüzle görmediniz mi içkili fotoğrafları? Yalan söylemişler daha ne önemi var?görüşmek istedi tekrar
evet gördüm ama annem içilebilir arada normal diye diye yumusadım alkolik olup sapıtmayacak derecede içilebilir durumuna geldimİstesin. Siz kendi gözünüzle görmediniz mi içkili fotoğrafları? Yalan söylemişler daha ne önemi var?
arkadaşlar aynı başlıkta konu açmıştım konular silinemediği için ve size detaylı yazıp dertleşmek için fikirlerinizi almak için aynı konuyu açıyorum
25 yasındayım evlenmek istiyorum üniversite mezunuyum(bu yaz mezun oldum) bir kaç kişi çıktı karşıma olmad ve maddi durumumuz iyi simdi asıl konuya geleyim
1) alt komşumuz var aynı zamanda umrede yasıyorlar ordada evleri var istanbulda da bir aile dostları var aile dostları maddi durum yönünden varlıklı floryada evler filan
2)aracı olan alt komsumuzun eşi bayan geldi fotograf istedi benden ben biraz dini yönden birz daha baglıyım ve günah haram olan seylerden uzak durdum eşim olacak insanında benim gibi olmasını isterim (daha önce bir çok kişiye içtikleri için hayır dedim ) foto isterken dedimki bak teyze alkol vs durumu varsa istemiyorum göndermiyim foto aa dedi olurmu cok dinine baglı insanlar her yıl umreye gelirler işte cocuk cok efendi kızlarla konusmayı bile bilmez belki öyle kız ark falan yok çapkın falan degil kız gibi dedim ki; öyle bii kalmadı bu dünyada aslına ama neyse
2)aile fotografı begenmiş ailenin belli istekleri varmıs normal bende de uyuştu bunlar çocuk 2 üni bitirmiş suan babasının işinin basında otelleri var üni okumuş bir kız bu aile ist de biz doğuda bir yerdeyiz kendi memleketlerinden bir kız istiyorlarmış kızın sosyal olması işte oturup kalkmasını bilen biri olmasını istiyorlarmış zayıf birini istiorlarmış filan bu arada sürekli cocuga kız arıyorlar cocuk begenmiyor yada ailesi benim ekimde bu olay oldu o zamanda ben ile birlikte 2 kıza daha bakacaklarmış ama şişman yası büyük diye olmamış bende yok dedim eli bos döndüler
3)komsumuz dakkada bir baska kişilerde vardı da eşim sen diye de tutturdu bunada cok sinirim bozuldu (onlar büni mezunu degildi yaşları büyüktü filan olmuyordu yani)
4) bana dedilerki işte 2 ayda gelin getiricez sinirlendim sonra dedilerki annesi babası benim dedem yasındalar eski zaman düşünüyorlar sen istemessin sıkıntı olmaz
5)1 haftalık bir süre boyunca benim 3 fotom onlara gitti ilk gönderdik yine istediler cocuk ilk fotosunu gözleri yan tarafa bakıyır bi masada oturmus attılar bası yan tarafa dönük ben bi görücüye bu yollanırmı dedim isteksiz dedim bu cocuk bu 1 haftada resmimi begendiler babama haber verdi aracı gelsinlermi size diye babam okey dedi ama cocuklar önce konusur dedi sonra hemen veremeyiz tanımadan ben ailem konusucak dedi bu 1 haftada cocuk ne num istedi hep anne babasının konusmalarını duyduk bu arada bizde ilk basta anne kız kardeş gelir babası tutturmuş bende kızın evine gidicem annemde istemedi daha olmadan adamın evimde işi ne dedi sanki istemeye mi geliyor dedi bende karsı çıktım anneside gelmesin ilk asta cocukla görüsücem dedim ben demesem cocuguk bnce beni gömeye ailesiyle birlikte gelmeyecekti annem cahilsin gelenekler öyle degil dedi neyse
6) bu zaman zarfında cocuk tan tek kelime getirmedi aracı dedigi tek sey cocuk annem babam begensin benim için sorun yok demiş! bunu duyunca dedim bundan koca olmaz ben begenmedim tek fotoyla dedim cocukta bana foto atsın 3 tane dedim aracıda cocugu aramıs kız begenmedi kendini sevdir kız arasın beni uyuşmassak hiç gelmesinler dedi die aktarmıs cocukta o akşam demiş arıyım bizde misafir vardı diger gün arayacaktı
7)asıl olay! o fotolardan istagramını buldum elinde içkiler barlarda kızlarla pozlar bir kaç eski hesabında bu fotolar vardı silememiş galiba ful açık saçık kızlar ı takip ediyor takip listesinde erkek yok dedim olmaz bana dediler arada bir içiyor iş adamı normal sonraduydum cocuk demişki ben kürtçe bilmiyorum nasıl kızla konusucam ben şanterle attı asla olmaz dedim ya üni okumuş biri nsasıl türlçe bilmez cocuk bunu nasıl düsündü !aracının yalanlarını yakaladım bana geldi dyorki istanbulda büyümüş cocuk bunları söylüyor ben zenginim kız ark olacak ama evlendikten sonra eşimle dısarı çıkarım yok bana kız mı yok benim acelem yok demiş aracıda diyor zengin cocugu olacak tab fırlama cocuk dedim basta saf dedin cocuga neyse annem hala üzülüyor kızıyor gecenlerde komsu evlerine gitmiş cocuk demiş kız nden yok dedi demiş alkol yemin ederim içmiyorum demiş ama arkadaşlarla dısarı cıkarım demiş (eminim fotolar var) neyse komsu geldi dedi cok iyi ler annemde öyle bir daha düsün istersen glecekler buraya bende keske dememek için acaba sadece cocukla cafede görüsemmi asıl komik olan sey kız görmek için gelecekler baska bir kız iste ben hayır ddikten sonra cocuk demis ailesi bişey der diye telini almak istemedim yok efendim bende tanımadan evlenmem zaten etkilenmeden vs ( içki ve yok kürtçe bilmiyorum yok annem babam begense tamam dır demesi dısında evlenmek isteyegim kriterlere sahip biri)
teşekkürlerAilesi mal begeniyor sanki..tövbe tövbe...florida da villalari olsun...görgüsüz olduktan sonra ne fayda eder. Uzak durun derim
Allah Aşkın'a üniversite okumuşsun ama noktalama işareti kullanmak hiç mi aklına gelmedi !
Yalan varsa işin içinde hiç bulaşma . Aracı sizin Aranızı Israrla yapmaya Çalışıyor Anladığım .
benimde aklıma geldi sizin düşünceniz acaba yararlanacakları bir şey mi var diye düşünmüştümÖyle aracilar kendileri icin birsey umduklari icin yaparlar genelde. Aile varlikli olduguna göre...
Olabilir . Konu sahibi kız dikkatli olsun .Öyle aracilar kendileri icin birsey umduklari icin yaparlar genelde. Aile varlikli olduguna göre...
hayır yanlıs anladınız maddiyat için vazgecmedim ki kimler istedi alkol için yok dedim sadece son zamanlarda artık ara da bir içilebilecegine ikna ettiler olabilirmiş artık içmeyen kalmamış gibi düşüncelerle annem konustue hani dini değerlerin vardı konu sahibi iş varlığa paraya gelince hemen vazgeçmişsiniz ailece değerlerinizden
benimde aklıma geldi sizin düşünceniz acaba yararlanacakları bir şey mi var diye düşünmüştüm
Ohoo. İnsan hayat görüşünden bu kadar çabuk nasıl taviz verir ki? Görüşün o zaman. Ayyaşta olsa bi kere tolere eden hepsini eder.evet gördüm ama annem içilebilir arada normal diye diye yumusadım alkolik olup sapıtmayacak derecede içilebilir durumuna geldim
annen parayı sevdi o zaman arada içen de devamlı içende aynıdır dinimize göre.ha ben içenlere karşı değilim siz değerlerim var dedınız ya aslında yokmuş değerlerınız farkına varın dıye yazdımhayır yanlıs anladınız maddiyat için vazgecmedim ki kimler istedi alkol için yok dedim sadece son zamanlarda artık arda bir içilebilecegine ikna ettiler olabilirmiş artık içmeyen kalmamış gibi düşüncelerle annem konustu
ya suan ben karşıma belki 10 kişi cıktı 10 unada yok dedim alkol yüzünden artık 25 yasındayım ve annem artık birine evet demem gerektigini karşıma istedigim gibi biri cıkmadıgını artık evde kalacagım konusunda üstüme gelmeye basladı kim geldi yok dedim artık bende evlenemeyecegimi düsünüyorum ciddenannen parayı sevdi o zaman arada içen de devamlı içende aynıdır dinimize göre.ha ben içenlere karşı değilim siz değerlerim var dedınız ya aslında yokmuş değerlerınız farkına varın dıye yazdım
1 kere görüsücem diye de evlenmek zorunda degilimOhoo. İnsan hayat görüşünden bu kadar çabuk nasıl taviz verir ki? Görüşün o zaman. Ayyaşta olsa bi kere tolere eden hepsini eder.
Annne babası UMRE de yaşasa da çoçuğa ne faydası olabilir.Ayrıca içkiyi nasıl kabullendiniz anlamadım dini hassasiyetiniz varsa.Varlıklı olmayan aynı tipte bir çocuğu kabul eder miydiniz acaba çocukta bu özellik varken o para da gider baba parası değil mi sonuçta .Bir gün o para da giderse ne kalacak geriye.Çok olmasa da kendi tırnakları ile kazandığı parası ekmeğini taştan çıkaran olan aklı başında çalışkan birisi daha iyidir bence.ya ben istemiyordum cok katı düsündüğümü arda içilebilecegine annem ikna etti yumusadım gibi
1 kere görüşmeyi bırakın, görüşebilme ihtimalini düşündürmek bile hayat görüşünüzden taviz verdiğiniz anlamına gelir. Bi şey ya siyahtır ya beyazdır. İçki içenle ya olur ya olmaz. 1 keresi 3 keresi yok. Dinin bu işlere karıştırılmasıda çok çirkin. Dine bağlılığı “umrede yaşıyor. Ultra dindar” şeklinde anlatıp “ay arada bir içiyor”a kadar uzatmışlar. Vallahi siz bilirsiniz.1 kere görüsücem diye de evlenmek zorunda degilim
haklısınız ama karşıma çıkmadı çıkmıyor öyle biri yoksa bende sizin dediginiz gibi birini arıyorum mesele parası degil sürekli alkol içenler geliyor ve ben yok diyorum artık içmeyen insan kalmadı gibime gelmiyor yada bana kısmet olarak gelmiyorlar üstelik namazımı kılan biriyim nerde olursa olsun öyle barlara takılmışlıgımda yok ama aksine öyle insanlar geliyorAnnne babası UMRE de yaşasa da çoçuğa ne faydası olabilir.Ayrıca içkiyi nasıl kabullendiniz anlamadım dini hassasiyetiniz varsa.Varlıklı olmayan aynı tipte bir çocuğu kabul eder miydiniz acaba çocukta o karakter varken o para da gider baba parası değil mi sonuçta .Bir gün o para da giderse ne kalacak geriye.Çok olamasa kendi tırnakları ile kazandığı parası ekmeğini taştan çıkaran olan çalışkan birisi daha iyidir.
o istabulda ben doğuda bir ilde çok az görüsebiliriz ondan dolayı 5 6 ay tanımak istedimAnnesine babasina gelin ariyor. Seni kendine es yapacak , alemlere devam edecek.
En azindan görünen köy böyle...
Severek evlenmek her zaman daha iyidir. Kendim ettim kendim buldum dersin. Bu kadar ortama kapalı olursan icki içip icmedigine asla emin olamazsin.
Benim cok guzel tesetturlu bir arkadasim vardi. Evi var arabasi var babada para var diye evlendi. Adam da icki borsa gırla...
Çünkü tanıyamadı. Ben ortamına girmedigin adamla evlenmeyi kavun secmeye benzetiyorum .
Sen bilirsin
Hakkinda hayırlısı. Bir de arada noktalama işareti kullan. Anlamak icin caba sarfettim resmen...