görücü usulu fikirlerinizi ögrenmek istiyorum

İstesin. Siz kendi gözünüzle görmediniz mi içkili fotoğrafları? Yalan söylemişler daha ne önemi var?
evet gördüm ama annem içilebilir arada normal diye diye yumusadım alkolik olup sapıtmayacak derecede içilebilir durumuna geldim

Ailesi mal begeniyor sanki..tövbe tövbe...florida da villalari olsun...görgüsüz olduktan sonra ne fayda eder. Uzak durun derim

Öyle aracilar kendileri icin birsey umduklari icin yaparlar genelde. Aile varlikli olduguna göre...

e hani dini değerlerin vardı konu sahibi iş varlığa paraya gelince hemen vazgeçmişsiniz ailece değerlerinizden
hayır yanlıs anladınız maddiyat için vazgecmedim ki kimler istedi alkol için yok dedim sadece son zamanlarda artık ara da bir içilebilecegine ikna ettiler olabilirmiş artık içmeyen kalmamış gibi düşüncelerle annem konustu

benimde aklıma geldi sizin düşünceniz acaba yararlanacakları bir şey mi var diye düşünmüştüm

Siz dikkatli olun. Öyle bir araci akrabagimi birisiyle tanistirdi. Adamin 4 cocugu oldugunu bilirken,tek bir cocugunu söyledi ona. Gercek nikahtan sonra ortaya cikti,ama ne fayda. Ailesi belki ogullarinin ne yaptigini bilmiyor,ama siz en azindan ictigini biliyorsunuz

annen parayı sevdi o zaman arada içen de devamlı içende aynıdır dinimize göre.ha ben içenlere karşı değilim siz değerlerim var dedınız ya aslında yokmuş değerlerınız farkına varın dıye yazdım

ya suan ben karşıma belki 10 kişi cıktı 10 unada yok dedim alkol yüzünden artık 25 yasındayım ve annem artık birine evet demem gerektigini karşıma istedigim gibi biri cıkmadıgını artık evde kalacagım konusunda üstüme gelmeye basladı kim geldi yok dedim artık bende evlenemeyecegimi düsünüyorum cidden

ya ben istemiyordum cok katı düsündüğümü arda içilebilecegine annem ikna etti yumusadım gibi
Annne babası UMRE de yaşasa da çoçuğa ne faydası olabilir.Ayrıca içkiyi nasıl kabullendiniz anlamadım dini hassasiyetiniz varsa.Varlıklı olmayan aynı tipte bir çocuğu kabul eder miydiniz acaba çocukta bu özellik varken o para da gider baba parası değil mi sonuçta .Bir gün o para da giderse ne kalacak geriye.Çok olmasa da kendi tırnakları ile kazandığı parası ekmeğini taştan çıkaran olan aklı başında çalışkan birisi daha iyidir bence.

Reactions: KV_
1 kere görüsücem diye de evlenmek zorunda degilim
1 kere görüşmeyi bırakın, görüşebilme ihtimalini düşündürmek bile hayat görüşünüzden taviz verdiğiniz anlamına gelir. Bi şey ya siyahtır ya beyazdır. İçki içenle ya olur ya olmaz. 1 keresi 3 keresi yok. Dinin bu işlere karıştırılmasıda çok çirkin. Dine bağlılığı “umrede yaşıyor. Ultra dindar” şeklinde anlatıp “ay arada bir içiyor”a kadar uzatmışlar. Vallahi siz bilirsiniz.

Annesine babasina gelin ariyor. Seni kendine es yapacak , alemlere devam edecek.
En azindan görünen köy böyle...
Severek evlenmek her zaman daha iyidir. Kendim ettim kendim buldum dersin. Bu kadar ortama kapalı olursan icki içip icmedigine asla emin olamazsin.
Benim cok guzel tesetturlu bir arkadasim vardi. Evi var arabasi var babada para var diye evlendi. Adam da icki borsa gırla...
Çünkü tanıyamadı. Ben ortamına girmedigin adamla evlenmeyi kavun secmeye benzetiyorum .
Sen bilirsin
Hakkinda hayırlısı. Bir de arada noktalama işareti kullan. Anlamak icin caba sarfettim resmen...

haklısınız ama karşıma çıkmadı çıkmıyor öyle biri yoksa bende sizin dediginiz gibi birini arıyorum mesele parası degil sürekli alkol içenler geliyor ve ben yok diyorum artık içmeyen insan kalmadı gibime gelmiyor yada bana kısmet olarak gelmiyorlar üstelik namazımı kılan biriyim nerde olursa olsun öyle barlara takılmışlıgımda yok ama aksine öyle insanlar geliyor

o istabulda ben doğuda bir ilde çok az görüsebiliriz ondan dolayı 5 6 ay tanımak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…