bence görücü usülüyle yapılanlar daha uzun ömürlü oluyorlar...malesef ki çevremde severek,yıllarca birbirleri için mücadele ederek evlenen ve sonu hüsranla biten çok ilişki gördümancak her iki durumda önemli olan saygı ve sevgi ve anlayış !bunlar yoksa bi ilişkide ,yada kaybedilirse iki durumdada ilişkiler uzun ömürlü olamazlar!!
neyin ne kadar süreceği belli olmaz tanışarak evlenirsin ama uyuşamazsın anlaşamazsın biter görücü usulu evlenirsin anlaşırsın kafa yapınız uyar böyle şeyler pek belli olmuyo kaderinide iyi varsa iyi biriyle karşılaşıyosun ne kadar süreceğide kaderine bağlı alın yazında ne yazıyosa onu yaşıyosun kaçamıyosun nasip kısmet bu işler ama sevgi saygı olursa bi evlilikte oda uzun sürer tabiki
bende görücü usülü evlendim çoook mutluyum :teytey:.Bence görücü usülü çünkü: aşık olmadığım için mantıklı düşündüm aradığım özelikler var mı diye ve bazı arkadaşlar işte ekonomik özgürlüğü yok ondan boşanamıyorlar diye yazmış Aksine ben görücü usulünü en çok ailem bu evliliğe destek versin ve problem çıkarsa ailem yanımda olsun diye tercih ettim .böyle oluncada evliliğimde kendime aileme güvenim çok .görücü uslündede hemen pat diye evlilik olmuyor araştırma görüşmesüprizzzzz araştırma ve görüşme sonuçlarını aradığım kriterler içinde değerlendirme kafama takılanlar hakkında ikinci görüşme nişan 4 ay bu süre sonra düğün ve beklediğimden fazla mutluluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?