Slm tuce ve diger arkadaslar,
sans derken haklisin, gercekten sans. ama bence her evlilik icin gecerli bu. cünki taniyip sevdigin insan da sonuc da sana iyi yönlerini tanitacak degilmi?
ben kendim görücü usulü ile evlendim, bugün yaparmiydim? HAYIRRRRRRRRRRR herkez ekonomik özgürlükden bahsediyor. ben özgürüm o yönden. gelirim esiminkinden dahi iyidir, allaha sükür kimseye muhtacligim yok, ama 2 sirin kizim var. kaydirigubbakcemile5 onlarin günahi ne? aci cekmiyormuyum? cekiyorum. elbette. eger bugünkü aklim seneler önce olsaydi, ailemi kirmama adina böyle birsey yapmazdim. ah keske su anki gibi düsünebilseydim ama olmadi. üstelik esim gercekten iyi biri, anlayisli, vefali, bana uzun süre rahatsizken bakti, everkegi ya, ickisi yok, kumari yok.herkez diyor daha ne istiyorsun diye ama mutlu olmaya yetmiyor iste.duygusal bagliligim yok. bu yüzden yetmiyor. ben duygusal oldugumdan cok önem veriyorum.: 1no2: anlayacaginiz benim gibilerde var. duygusalligi sebebiyle ayrilamiyorlar.yavrularini tercih etmek zorunda kaliyorlar. onlar benim hayatim, KADER diyorum. allah yardimcimiz olsun napalim. simdi onlarin kendi ayaklari üzerine durmalarini bekliyorum sonrasini bilmiyorum. ve su an :asigim: ama kavusmam imkansiz :asigim:senağlama