Müstakbel kv'de ile gelin hamaminada gidecekmisin?
Kim ne derse desin, oglan tek basina kiz ile bulusmaya cesaret edemiyorsa, bir sorun vardir.
Görücü üsülüne karsi degilim. Yani biri gayet diyebilir "x, benim komsumun kizi var, bence ikiniz çok güzel birbirinize yakisirsiniz, istersen numarasini/face/.. vereyim" diyebilir.
Sonrada o kisiye kalir telefon ile yada face'ten sohbet edip ve beraber bulusmak.
Ancak bunu yapamiyorsa, annesi ile ilerde hayatini paylascak kadina gidiyorsa, sanki marketten karpuz alir gibi, bence o evlilik olmaz. Tabiki kadinin beklentilerine bagli. Eger pisirik bir es istiyorsa yada "beyim bilir" modundaysa, evet o kisi iyi bir es olabilir.
Ancak eger o kisi ile hayati paylasmak istiyorsan, sahane sohbet edip, gülüp, eglenmek istiyorsan, yeri gelir seni korumak adina ailesine karsi gelmesini istiyorsan, dogru erkek degildir.
Edit: Daha yeni görüyorum oglanin gelmedigini. Yani cidden ortada damat adayi bile yok. Kim ile evleniyorsun, oglan ilemi, annesi ilemi? Gerçekten yil olmus 2019! Bide ben soruyorum daha gelin hamamina gidermisin diye. Tabiki gidersin, Kv'de seninin dogurganligini, cinsel tatmin ediciligini ölçmesi lazim!