- 19 Kasım 2024
- 92
- 5
- 1
- 25
- Konu Sahibi ecesoguksu
-
Valla doğru mu yanlış mı bir şey diyemem ama biz eşimle de bu şekilde tanıştık . Uzun telefon görüşmeleri görüntülü konuşmalar sevgili olmadık hiç yüzyüze görüşmediği iz için ancak birbirimizi tanıdıkça sevmeye başlamıştık hoş sohbetler güzel vakit geçirmeler . Farklı şehirlerde yaşıyorduk bir gün benim yaşadığım şehire geldi ve biz sevgili olduk o gün bugündür ayrılmadık evlendik 5 yıldır birlikteyiz ve çok tatlı bir kızımız var . Uzun lafın kısası herkes bir olmuyor ve malesef böyle şeyleri yaşayarak tecrübe etmek gerekiyor. Karşındaki kişiyi tanıdığına ve dediklerinin samimiyetine güveniyorsan neden şans vermeyesin ki ? Bakarsın hiç ummadığın anda güzel şeyler olurKarşınızdaki insanla hiç görüşmeden sevgili olmak bana aşırı hayal gibi geliyor. Böyle bir şey başımdan geçmişti önceden. Adamla cidden güzel eğleniyorum konuşuyorum. Hayal kuruyor benimle seviyorum diyor. Çabalamaya çalışıyor vs ama bana işlemiyor. Bir insan gerçekte görmediği sadece foto ve görüntülü gördüğü birine ne derece sevgi ve bağlılık hisseder? Adam bana bildiğiniz güveniyorum sana diyordu ama cidden görüşmedik. Neye göre kime göre güveniyorsun? 25 yaşındaydı bu arada ergende değil. Bende güzelce bitirdim engellemiştim. Arkadaşımın başına da aynısı gelmiş bu açıklamaları yaptım. Düşüncem yanlış mı?
Arkadaşlar kendisi askerdi zaten. Görevdeydi. Biz o zaman tanışmıştık. Dün gece güzel bir şekilde yazdım engelledim. Dedim görmedwn böyle sevgi kelimeleri hayaller saçma vs. Şimdi de içim rahatsız. Mezuniyet törenine gelicem diye söz vermiştim. Söz hakkı bile vermedim ama en fazla ne dicekti? İllaki görüşcez vs vsbana sacma geliyor. o kadar asiksa kac para ulan bir ucak bileti? öğrenciyse bile girsin bor ay bime para biriktirsin gelsin.
o kadar aşık, ölüyor, evlenecek ama bilet parasina kiyamiyor, evden bir bahane bulup yanima gelmeye cikamiyor.
biptirsin gitsin salak aşkıyla kendi basbasa kalsin.
benim gözümde aşk ile çaba beraber yürür.
Arkadaşlar kendisi askerdi zaten. Görevdeydi. Biz o zaman tanışmıştık. Dün gece güzel bir şekilde yazdım engelledim. Dedim görmedwn böyle sevgi kelimeleri hayaller saçma vs. Şimdi de içim rahatsız. Mezuniyet törenine gelicem diye söz vermiştim. Söz hakkı bile vermedim ama en fazla ne dicekti? İllaki görüşcez vs vs
Biz bide hiç görmedik işin aslı. Görüntülü sesli her türlü okey ama yüz yüze gelmeden komando eğitimine gitti. Zaten geri gelemedi. Şubatta falan mezun olucak ordan. Bende dün dayanamadım işte hayal kuruyoruz ama boş geliyor dedim. İnsan tenine dokunmadan gözüne bakmadan nasıl hayal kurar dedim. Mezuniyetine ne olursa olsun gelicem diye söz verdim ama engelledim söz hakkı vermeden içim rahatsız.Ben eşimle 5 yıl uzaktan ilişki yürüttüm sevgiliyken. Ünide tanıştık yani sanal falan değildi ama asla kimseye tavsiye etmem. Aşırı zor benim kavga sebebim hep mesafeydi.
Böyle bir şey başımdan geçmişti önceden.....Adam bana bildiğiniz güveniyorum sana diyordu ama cidden görüşmedik.....Bende güzelce bitirdim engellemiştim
Arkadaşımın başına da aynısı gelmiş bu açıklamaları yaptım. Düşüncem yanlış mı?
e hani sen zamaninda engellemistin de benzer bir iliskideki arkadasin icin soruyordun?Arkadaşlar kendisi askerdi zaten. Görevdeydi. Biz o zaman tanışmıştık. Dün gece güzel bir şekilde yazdım engelledim. Dedim görmedwn böyle sevgi kelimeleri hayaller saçma vs. Şimdi de içim rahatsız. Mezuniyet törenine gelicem diye söz vermiştim. Söz hakkı bile vermedim ama en fazla ne dicekti? İllaki görüşcez vs vs
Rahatsız etmedi ama cevabı kesinlikle beni ikna etmeye yönelik olacaktı. İşte bende zorlanıyorum göremiyoruz ama gelicem görüşcez falan. Sonra da ıraka falan göreve gitmw ihtimali çok yüksek. Adamla 2 hafta zor görüşücem. Yanında olurum mezuniyete geliriö diye bir sürü hayal kurdurdu bana. Oda kurdu tabi şu an içim rahatsız. Gitsem yeniden başlicak ne vasıfla gidicem. 25 yaşinda adam görmeden hayal kuruyor garibime gitti. Gece uyuyamıyorum ne olacak falan diyeNiye engellediniz ? Rahatsız mı etti yazdıktan sonra ?
Yav arkadaşim da aynı şeyi yaşadı. Oda böyle bir karar verdi. Ben zaten geçen konuma da yazmıştım bu çocuğu.e hani sen zamaninda engellemistin de benzer bir iliskideki arkadasin icin soruyordun?
Haklısın.Karşınızdaki insanla hiç görüşmeden sevgili olmak bana aşırı hayal gibi geliyor. Böyle bir şey başımdan geçmişti önceden. Adamla cidden güzel eğleniyorum konuşuyorum. Hayal kuruyor benimle seviyorum diyor. Çabalamaya çalışıyor vs ama bana işlemiyor. Bir insan gerçekte görmediği sadece foto ve görüntülü gördüğü birine ne derece sevgi ve bağlılık hisseder? Adam bana bildiğiniz güveniyorum sana diyordu ama cidden görüşmedik. Neye göre kime göre güveniyorsun? 25 yaşındaydı bu arada ergende değil. Bende güzelce bitirdim engellemiştim. Arkadaşımın başına da aynısı gelmiş bu açıklamaları yaptım. Düşüncem yanlış mı?
iste arkadasinin konusu uzerinde ne oldu da "önceden basimdan gecmisti, zamaninda engelledim" dedigin cocuga dun tekrar yazip engelledin?Yav arkadaşim da aynı şeyi yaşadı. Oda böyle bir karar verdi. Ben zaten geçen konuma da yazmıştım bu çocuğu.
Engelledim içim rahatsız. Birbirimizr bazı konularda söz verdikHaklısın.
Rahatsız etmedi ama cevabı kesinlikle beni ikna etmeye yönelik olacaktı. İşte bende zorlanıyorum göremiyoruz ama gelicem görüşcez falan. Sonra da ıraka falan göreve gitmw ihtimali çok yüksek. Adamla 2 hafta zor görüşücem. Yanında olurum mezuniyete geliriö diye bir sürü hayal kurdurdu bana. Oda kurdu tabi şu an içim rahatsız. Gitsem yeniden başlicak ne vasıfla gidicem. 25 yaşinda adam görmeden hayal kuruyor garibime gitti. Gece uyuyamıyorum ne olacak falan diye
Arada yazıyordu zaten. Bende mezuniyetine giderim diye söz verdiğim için çıkarmıyordum hayatımdan. Şimdi tamamen engelledim ya sözüme de tutamadım içim kötüiste arkadasinin konusu uzerinde ne oldu da "zamaninda engelledim" dedigin cocuga dun tekrar yazip engelledin?
Engellemişsin, öyle kalsın. Kimler kimlere ne sözler veriyor da tutmuyor, boş ver. Olan olmuş.Engelledim içim rahatsız. Birbirimizr bazı konularda söz verdik
Görüşme olmadan birlikte vakit geçirmeden birini tanıyamaz ki. Kaldı ki 5-6 sene vakit geçirip evlenince eşim değişti ben onu tanıyamamışım diyenler var. Görüşmeden,sanal sevgili olmak ergence geliyor bana.Karşınızdaki insanla hiç görüşmeden sevgili olmak bana aşırı hayal gibi geliyor. Böyle bir şey başımdan geçmişti önceden. Adamla cidden güzel eğleniyorum konuşuyorum. Hayal kuruyor benimle seviyorum diyor. Çabalamaya çalışıyor vs ama bana işlemiyor. Bir insan gerçekte görmediği sadece foto ve görüntülü gördüğü birine ne derece sevgi ve bağlılık hisseder? Adam bana bildiğiniz güveniyorum sana diyordu ama cidden görüşmedik. Neye göre kime göre güveniyorsun? 25 yaşındaydı bu arada ergende değil. Bende güzelce bitirdim engellemiştim. Arkadaşımın başına da aynısı gelmiş bu açıklamaları yaptım. Düşüncem yanlış mı?
Anlattığım kişiler de ayıp ettiğimi söyledi. Bende düşününce hak verdim. Birde arada sözler verildi gelirim yaparıs ederiz diye. Yüzüme vurursa üzülürüm biliyorum bundan direkt engelledim . Şimdi açsam desem kuzura bakma kendisi dicek zaten gelme istemiyorum falan diye. Ama ayıp ettim üstüme değişik bir yük buYani düşünceniz güzel de engelleme kısmı bence biraz ayıp olmuş karşıdaki insana.Ne olursa olsun bence o da düşüncesini söyleyebilmeliydi, sonuçta bir paylaşımınız olmuş, siz herhalde kararınızdan tam emin değilmişsiniz ki engellemişsiniz hemen. Bari açmayın engelini artık, olan olmuş şimdi engeli kaldırsanız da tuhaf olur. Karar verdiniz, arkasında durun.
Ayrıca evet , gerçekte görüşmeden böyle durumlarda karar vermek/ hayal kurmak sağlıksız. Her şey çok farklı olabilir gerçek hayatta.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?