• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GONALF 450 + OVITRELLA CATLATMA IGNESI ILE HAMIŞ OLANLAR BANA UMUT OLUR MUSUNUZ :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
D989DD7A-2C02-40B9-8517-0F04A7DC7C16.jpeg

AMin Kuzum bende bekliyorum az kaldı benim benimde 3 Tane yumurtam oluşmuştu aynı boyutta benim sadece 6 yada 7 günü kasık ağrım oldu şiddetli 1 saat geçti ondan sonra ara ara oluyor adet olcakmışım gibi her an Beyaz krem şeklinde akıntı başladı 2 gündür göğüs uçları acıyor ama öle aman aman değil nasip bakalım isteyen herkese nasip etsin RABBİM 🤲🏻🤲🏻🤲🏻
inşaAllah kuzum çoğul bile olabilir dedi yine 😍 tek olsun ona da razıyım ben bende de beyaz akıntı var göğüsler de bi değişiklik yok hala nasip artık 🤲🏻 rabbim herkese nasip etsin😍

Merhaba canım bende klomen ve catlatma ignesiyle ikizlerime hamile kaldım.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Benimkileride sağlıklıca dünyaya getirebilmemi nasip etsin.

Merhaba canım bende klomen ve catlatma ignesiyle ikizlerime hamile kaldım.
Rabbim isteyen herkese versin inşallah.
Benimkileride sağlıklıca dünyaya getirebilmemi nasip etsin.
Aayyy insallahhh saglikla dpgurmayi nasip etsin rabbiimmm ❤❤❤ kac tane yumurtan gelismisti ? Klomen daha mi etkili ya genelde herkes klomen kullanmis

Aayyy insallahhh saglikla dpgurmayi nasip etsin rabbiimmm ❤❤❤ kac tane yumurtan gelismisti ? Klomen daha mi etkili ya genelde herkes klomen kullanmis
2 yumurtam oluşmuştu ikiside tutmuş.
Ben klomenle 3 defa hamile kaldım.
Yani bende işe yarıyor, sonuçları hep düşük oldu ama inşallah bu defa sağlıklı gebelik geciririm.

Yani bende işe yarıyor, sonuçları hep düşük oldu ama inşallah bu defa sağlıklı gebelik geciririm.
Ah insallahhhhh insallahhh tutunur 🤲🤲🤲🤲🤲😍😍 kac haftalik oldu . Benim de 2 tane gelismisti en son . Catlatma ignesi yaptiktan 36 saat sonra asilamam oldu .

yaa ne güzel Sağ sağlim kucağına almayı nasip etsin rabbim Canım 39-40 haftaya kadar gör inşaAllah 😍🤲🏻 darısı bizlere olsun bizler içinde dua et 🥰 Peki ilişkilerin nasıl olmuştu Canım 36 saat sonra mı nasıl yani soruyorum ama kusura bakma bizler de beklerken meraktan böyle oluyoruz işte 🤭

Back