- 21 Aralık 2018
- 11.649
- 17.271
- 218
- Konu Sahibi Loriklorik
Gunnaayydinn bugun 7. Gunum asilamamdacok sukur kirmizinin devami gelmedii bi damla geldi sadece dun devam edicegini dusundum ama etmemisKaçıncı günün ? Canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gunnaayydinn bugun 7. Gunum asilamamdacok sukur kirmizinin devami gelmedii bi damla geldi sadece dun devam edicegini dusundum ama etmemisKaçıncı günün ? Canım
Kız o bence yerleşme kanamasıydıııııı zaten çocuk Rahime 8.gün falan yerleşiyormuş ay ne Güzel ya tabi yine de umutlanma da bak kesilmesi çok güzel hadi inşaAllah darısı da bize olsun bi belirti olmasını çok istiyorum yaaaGunnaayydinn bugun 7. Gunum asilamamdacok sukur kirmizinin devami gelmedii bi damla geldi sadece dun devam edicegini dusundum ama etmemis
Ayy cok tatlisin ya okurken güldümKız o bence yerleşme kanamasıydıııııı zaten çocuk Rahime 8.gün falan yerleşiyormuş ay ne Güzel ya tabi yine de umutlanma da bak kesilmesi çok güzel hadi inşaAllah darısı da bize olsun bi belirti olmasını çok istiyorum yaaa
Hahahahahaha sende öylesin tatlımmm bura sayesinde güzel insanlar tanıyoruz ne güzel ay valla ne diyeceğimi bilemedim ki buradaki formlarda yerleşme kanamasını hep bu şekilde tanımlamışlarAyy cok tatlisin ya okurken güldüm
Once söylüyor sonra umutlanma diyon olllldduuu vallaha umutlandim . Doktoruma sordum korkulacak bisey yok dedi
Kimsenin yorumu okumak istemiyorum arastirmak da istemiyor arastircikca daha farkli seyler ogreniyorum cok ta bilmemek iyi degilHahahahahaha sende öylesin tatlımmm bura sayesinde güzel insanlar tanıyoruz ne güzel ay valla ne diyeceğimi bilemedim ki buradaki formlarda yerleşme kanamasını hep bu şekilde tanımlamışlar
O da olucak insalllaahhh insalllahhhhben arastircikta psikolojim bozuluyorBende aksine sürekli bakıyorum bilmediklerimi araştırıyorum tabii ki bazen çok kafam takılıyor hemen belirti arıyorum bu ara bakıyorum geri kendime diyorum aman bakma kendin yaşa Ayy bu bebekler daha gelmeden analarına neler ettilerrrrr bi gelsinnn var ya kokusunu çekiyim içime hepsi geçer Kokusunu geçtim o iki çizgiyi görsem bile geçer
Valla benim psikoloji ayakta zor duruyorO da olucak insalllaahhh insalllahhhhben arastircikta psikolojim bozuluyor
Canım ne yaptın inşaAllah güzel gelişmeler vardır bugün test yaptın mıKaçıncı günün ? Canım
Yok. Yapmadım yarın gidicem hayırlısı ile bugün vaktim yoktu bugün uzun süre görmediğim bi kız arkadaşım dedi hamilemisin hayır dedim yüzün güzelleşmiş dedim üstüme üstüme geliyorlar bahar sen odaklanma yokmuş gibi devam et üzülme hüsran olursaCanım ne yaptın inşaAllah güzel gelişmeler vardır bugün test yaptın mı
Yyaa ahahah cok güldüm Allah sevindirsin seniValla benim psikoloji ayakta zor duruyor
Ağzindan laf almaya calsiyorlar gecen ay da gorumcem diyordu sen hamilesin kesin diyebi git ya dedim tabi icimdenYok. Yapmadım yarın gidicem hayırlısı ile bugün vaktim yoktu bugün uzun süre görmediğim bi kız arkadaşım dedi hamilemisin hayır dedim yüzün güzelleşmiş dedim üstüme üstüme geliyorlar bahar sen odaklanma yokmuş gibi devam et üzülme hüsran olursa
Şiştim bu karılardanAğzindan laf almaya calsiyorlar gecen ay da gorumcem diyordu sen hamilesin kesin diyebi git ya dedim tabi icimden
UZAYA CIKSAK BILE ORDA DA BI YOLUNU BULUP SORARLARŞiştim bu karılardan
Ayyyy gerçekten dün de ben 4 yaşındaki görümcemin çocuğu ile şakalaşırken bi an karnıma vurdu kayınvalidem vurma anneannem bebek var orda dedi normal de hayatta çocuk konusunu açmaz Allah razı olsun kızar bile kendinin 4 sene olamamıştı bir an şaşırdım valla insan umudu orda olunca her şeyi böyle anlıyor yaYok. Yapmadım yarın gidicem hayırlısı ile bugün vaktim yoktu bugün uzun süre görmediğim bi kız arkadaşım dedi hamilemisin hayır dedim yüzün güzelleşmiş dedim üstüme üstüme geliyorlar bahar sen odaklanma yokmuş gibi devam et üzülme hüsran olursa
Ay amin cümlemizi inşaAllahYyaa ahahah cok güldüm Allah sevindirsin seni
Derdi ceken anlarmis vallaha demek ki kaynanan anlayisliAyyyy gerçekten dün de ben 4 yaşındaki görümcemin çocuğu ile şakalaşırken bi an karnıma vurdu kayınvalidem vurma anneannem bebek var orda dedi normal de hayatta çocuk konusunu açmaz Allah razı olsun kızar bile kendinin 4 sene olamamıştı bir an şaşırdım valla insan umudu orda olunca her şeyi böyle anlıyor ya
yyaaa iyi fikirler hic aklima gelmez boylr seyler demeyi anca dusunmuyoruz diyorum .bundan sonea sorana boyle askerdeGeçenlerde görüşmediğim bi arkadaşım aradı. Meraklı çocuk varımı diye sordu bende ay görüşmüyorduk ya haberin yok tabii askere gönderdim ablası dedim kapadım suratına fırsatçı pişman değilimm