• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GONALF 450 + OVITRELLA CATLATMA IGNESI ILE HAMIŞ OLANLAR BANA UMUT OLUR MUSUNUZ :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayyyy gerçekten dün de ben 4 yaşındaki görümcemin çocuğu ile şakalaşırken bi an karnıma vurdu kayınvalidem vurma anneannem bebek var orda dedi normal de hayatta çocuk konusunu açmaz Allah razı olsun kızar bile kendinin 4 sene olamamıştı 🤲🏻 bir an şaşırdım valla insan umudu orda olunca her şeyi böyle anlıyor ya 😍
Valla benim çocuk istediğimi eşimden başka kimse bilmiyor 😂 söylemiyorum korunuyoruz diyorum herkese sırf bu laflar için ev aldık borcumuz var hemde daha 1 sene olmadı evleneli diyorum 😂😂😂

🤣🤣🤣🤣🤣yyaaa iyi fikirler hic aklima gelmez boylr seyler demeyi anca dusunmuyoruz diyorum .bundan sonea sorana boyle 🤣🤣askerde
De valla hakediyorlar sonuna kadar 🤣 ay ben neler çektim eşimin teyzesi milletin içinde var da saklıyonmu diye kaç kere dedi en son dayanamadım he saklıyorum doğurunca veririm kucağınA dedim valla bazen saygısızlık yapmaya zorluyorlar 🤣

Valla benim çocuk istediğimi eşimden başka kimse bilmiyor 😂 söylemiyorum korunuyoruz diyorum herkese sırf bu laflar için ev aldık borcumuz var hemde daha 1 sene olmadı evleneli diyorum 😂😂😂
Ona da inanmıyorlardır ay bu arada iyi fikirmiş eşime desem mi sormalarından sıkıldım ev alalım 🤪🤪🤪 borç ödüyoruz deriz desemmmm valla evi kapsam mis gibi olur 🤭

De valla hakediyorlar sonuna kadar 🤣 ay ben neler çektim eşimin teyzesi milletin içinde var da saklıyonmu diye kaç kere dedi en son dayanamadım he saklıyorum doğurunca veririm kucağınA dedim valla bazen saygısızlık yapmaya zorluyorlar 🤣
Benimde esimin tryzesi gecen kaynanama diylr ki gelini hoc hastaneye goturmediniz mi bayador olmuyor çocuğu 1.5 yillik evliyiz .kaynanan yok dedi🤣gençler daha ne bizim gibi hemen yapicaklar dedi kalakaldi🤣

Baharcım sen kaldın bi 😌 Mesaj olarak at istersen sende hesabını 😘
Kızlar ben İnstagram kullanmıyorum 😂😂 kapatalı 2 s
Ayyy İnstagram hesabını attt grup kurcamm hadi burda yazışmaları geç görüyoruz 😂
Kız sen bana mı diyorsun 😂😂 ben şahsıma ait kullanmıyorum Kuzum ama daha önce işlettiğim sayfa vardı şuan ölece duruyor onu vereyim dur

Back