• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık GONALF 450 + OVITRELLA CATLATMA IGNESI ILE HAMIŞ OLANLAR BANA UMUT OLUR MUSUNUZ :)

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yyaaa ayniyizzz benimde 8 gun kalmis😍😍😘😘belirtilerin falan var mi 🤗🤗
5 dakika sonra 12 olacağı için 7 diyelim😍😍😘 valla yok canım sadece dün çok başım ağrıdı ve kasığım sızladı saniyelik nefesimi kesti bugün akıntı geldi altına yapmışım gibi bi histi afedersin kokusuz ama başka da bir şey yolk sende var mı 😍

Kızlarrrr inşaAllah Eylül Hamişleri diye form açıp orda devam ederiz iniaAllah 😍😍😍😍😍
Şimdi idrar testi yaptım telefonun ışığını tutunca görebildiğim s
Bugün ayın 2 si iğnenin kaçıncı gününde oluyorsun canım ayy ilk sennnn hadi bi hamiş haberi aççç Ekim uğurlu gelsin inşaAllah 😍
Yyaaa ayniyizzz benimde 8 gun kalmis😍😍😘😘belirtilerin falan var mi 🤗🤗
VAllla kızlar benim 13 gün oldu sabah test yaptım ilk idrarla çok silik telefonun ışığı ile görüyordum öğlen yaptım negatif çıktı Cuma günü kan testi yaptırcam üzüldüm eczaneye sordum gebelik yeni oluştuysa normaldir dedi 🙄 ama öğlen çıkmadı kafam allak bullak

5 dakika sonra 12 olacağı için 7 diyelim😍😍😘 valla yok canım sadece dün çok başım ağrıdı ve kasığım sızladı saniyelik nefesimi kesti bugün akıntı geldi altına yapmışım gibi bi histi afedersin kokusuz ama başka da bir şey yolk sende var mı 😍
Bende de ilk gunler kasik agrisi vardi sidetli sanki sisti patliycak gibiydi.
Sonraki gunlerde kasik agrisi devam ediyor kahkaha atamiyorum🤣🤣kasiklarim agriyor
Bugun goguslerimin yanlari agrimaya basladi
Son 3-4 gundur deli gibi domates cekiyor canim tuzla beraber 😍simdilik bu kadar belirti var .
Acaba yapsak test cikar mi 🤣

Şimdi idrar testi yaptım telefonun ışığını tutunca görebildiğim s

VAllla kızlar benim 13 gün oldu sabah test yaptım ilk idrarla çok silik telefonun ışığı ile görüyordum öğlen yaptım negatif çıktı Cuma günü kan testi yaptırcam üzüldüm eczaneye sordum gebelik yeni oluştuysa normaldir dedi 🙄 ama öğlen çıkmadı kafam allak bullak
Insallah yukselirr ya vaesa cikmistirm yoksa hoc cikmazdi o cizgi😍😍😍insalllllaaah geboşsundur

Bende de ilk gunler kasik agrisi vardi sidetli sanki sisti patliycak gibiydi.
Sonraki gunlerde kasik agrisi devam ediyor kahkaha atamiyorum🤣🤣kasiklarim agriyor
Bugun goguslerimin yanlari agrimaya basladi
Son 3-4 gundur deli gibi domates cekiyor canim tuzla beraber 😍simdilik bu kadar belirti var .
Acaba yapsak test cikar mi 🤣
Ayyyy ben kendimde belirti bulamayınca olmayacak sanıyorum yaaa

Canım şimdi sana var ya da yok diyemem o sabah ki testi atar mısın ? En iyisi gerçekten kan tahlili ama şöyle de bir şey var ciddi anlamda gebelik yoksa o çizgi hiç çıkmaz
Yaa ben afedersiniz az once peceteye kirmizi geldi😔😔😔

Back