- Konu Sahibi Loriklorik
Kızlar gelişmeler yok muuuu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaa insallah kopkoyu cikar iki cizgi de gorecrgimiz gunler geliyorİğnenin 6. Günü kızlar baya koyu çıktı Pazar gününe kadar tekrar yapmıcam bakalım kısmet inşaAllah gebelikte de görürüm sırf iki çizgi nasıl hemen çıkıyor diye baktım ne güzel yaaaa damlattığım anda çıktı
Valla ben hala beklemedeyim 11 güne kadar silik çıktı bende Birdaha yapmadım göreyim istedim o çizgiyi yaptım bakalım bir kaç gün içinde kan testi yaptırcamİğnenin 6. Günü kızlar baya koyu çıktı Pazar gününe kadar tekrar yapmıcam bakalım kısmet inşaAllah gebelikte de görürüm sırf iki çizgi nasıl hemen çıkıyor diye baktım ne güzel yaaaa damlattığım anda çıktı
Cok heyecanli yaValla ben hala beklemedeyim 11 güne kadar silik çıktı bende Birdaha yapmadım göreyim istedim o çizgiyi yaptım bakalım bir kaç gün içinde kan testi yaptırcam
Ayyyy inşaAllah bu güzel heyecanların sonu bizi meleklerimize kavuştururValla ben hala beklemedeyim 11 güne kadar silik çıktı bende Birdaha yapmadım göreyim istedim o çizgiyi yaptım bakalım bir kaç gün içinde kan testi yaptırcam
Amin inaşallah canımAyyyy inşaAllah bu güzel heyecanların sonu bizi meleklerimize kavuşturur
Bugün ayın 2 si iğnenin kaçıncı gününde oluyorsun canım ayy ilk sennnn hadi bi hamiş haberi aççç Ekim uğurlu gelsin inşaAllahAmin inaşallah canım
Insallllaaahhhhhhhhhh artik gebelik ile ilgili konusmak istiyorum kusucam artik hamile kalamama sebeplerini okumaktan yasamaktanKızlarrrr inşaAllah Eylül Hamişleri diye form açıp orda devam ederiz iniaAllah
Ay hadi inşaAllah göğüs ağrın belirti vermiştir inşaAllah bende bugün uzandım sağ kasığıma bi aprı girdi nefesimi kesti resmen ama saniyelikti sırtımda biraz ağrıyor hala iğne etkisi olduğu için çok belirtiye kapılmıyorum açıkcası. Hayırla sonuçlansın inşaAllah bende bir senedir sürekli okuyorum okusam doktor olurum o dereceInsallllaaahhhhhhhhhh artik gebelik ile ilgili konusmak istiyorum kusucam artik hamile kalamama sebeplerini okumaktan yasamaktan
Bu arada asilamamin 5. Gunu ve göğüslerimin yanlari dokununca agriyor .
Ayni belirtiler bende de var 5 gundurAy hadi inşaAllah göğüs ağrın belirti vermiştir inşaAllah bende bugün uzandım sağ kasığıma bi aprı girdi nefesimi kesti resmen ama saniyelikti sırtımda biraz ağrıyor hala iğne etkisi olduğu için çok belirtiye kapılmıyorum açıkcası. Hayırla sonuçlansın inşaAllah bende bir senedir sürekli okuyorum okusam doktor olurum o derece
Zaman da geçmiyor yaaaa o kadar çok istiyorum ki bir yavrum olsun yine duygusala bağladım ..Ayni belirtiler bende de var 5 gundur
Kac zMandir istiyorsun . Ben 1.5 senedir istiyorumZaman da geçmiyor yaaaa o kadar çok istiyorum ki bir yavrum olsun yine duygusala bağladım ..
1 sene 2 ay oldu hiç korunmadannnn..Kac zMandir istiyorsun . Ben 1.5 senedir istiyorum
Ozel degilse sorun neydi1 sene 2 ay oldu hiç korunmadannnn..
Cuma günü kan testi yaptırcam canım inaşallah ben ayağımı süreyim sizde arkamdan gelinBugün ayın 2 si iğnenin kaçıncı gününde oluyorsun canım ayy ilk sennnn hadi bi hamiş haberi aççç Ekim uğurlu gelsin inşaAllah
ya bi sorunda yoktu 7. Ayımız da polip aldırdım sadece hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde. Sebepsiz yani Rabbim zamanını vermemiş demek ki dahaOzel degilse sorun neydi
Ayyy çok heyecanlı inşaAllah Canım inşaAllah güzel haberler veririzzzCuma günü kan testi yaptırcam canım inaşallah ben ayağımı süreyim sizde arkamdan gelin
Cok zor beklemek. Hele ki sebepsiz olunca insan daha da bi zor oluyor ya .cok istiiyyyooorruuumya bi sorunda yoktu 7. Ayımız da polip aldırdım sadece hiçbir sorunumuz yok ne bende ne eşimde. Sebepsiz yani Rabbim zamanını vermemiş demek ki daha