İyi akşamlar hanımlar size benim de küçük hikayemi anlatayım 13 yaşımda adet olduğumda her şey normaldi adet sancısı ne bilmezdim bile 17 yaşıma geldiğimde hayatım kabusa döndü özellikle sağ yumurtalığım iki çeşit kist üretmeye başladı pcos teşhisi koyuldu yumurta günlerinde dayanılmayacak bir ağrıyla acile götürüyordu annem beni kaç kez apandisit ameliyatından döndüm yumurtam gelişmediğinde pcos olarak bir köşeye yerleşiyordu geliştiğinde çatlamıyor içi sıvı dolarak kiste dönüşüyordu bilen bilir bu kistler kendi etrafında döndüğü için damarlarda gerginlik kopmaya neden oluyor.kist olmadığı bazı aylar prolaktin hormonunun yüksekliğinden adet göremiyordum.Evlendim sorunlarım hala devam ediyordu bir senemiz bitti durumumdan dolayı çok sık jinekoloğa gidiyordum bebek için de gittim bir sene doğal yöntemler deneyin denildi denedik olmadı eylülde gittim doktora tahlil o bu derken eşimde spermiyoğram yaptı klomene başladım günde iki kullan demiş ben bir kullandım bir hafta sonra gittik eşimin spermiyoğramı da kötü çıktı üstüne. Doktor yanlış kullanmışsın ama neyseki yumurtan gelişmiş dedi ve 11 ekimde çat. İğnesi verdi ama pek umutlanma dedi eşininde ilaç kullanmadı gerek dedi. Neyse eve geldik üç gün değerlendirin dedi doktor hiç umudum yoktu diye anca bir günü değerlendirdik hatta infolic ilacını da kestim gelecek ay kullanamayın boşa gitmesin diye. Ama işte nasipte varsa vardır be arkadaş 29 ekimde çifte bayram yaşadık biz hem de çok daha sorunlu olan sağ overimden hamile kaldım. ptesi günü kalp atışını da duyduk şükürler olsun Rabbime. Kısmeti ne zaman varsa o zaman oluyor Kızlar ben namaz kılardım göz yaşlarıyla dua ederdim. Allah kabul etmeyeceği dua kalbe nakşetmez. İnşallah en kısa sürede hamilelik haberlerinizi alırız. Rabbim yüzünüzü güldürsün.
Uzun oldu ama öyle hikayemi yazmak istedim