Gonal f meriofer ve cetrotide kullananlar 3 gün sonra toplama olcak

Benimde ilk tüp bebek tedavim başarısız sonuçlandı negatif oldu ikinci tüp bebek tedavisine başlıycam inşallah dondurulmuş embriyom yok ikinci tedaviye başlamak için rahim dinlendirmesi yapılıyo yoksa hemen başlıyolar mı

Eğer maddi imkanınız varsa başlayabilirsiniz kürtaj vs olmadığı için rahimde bir sıkıntı yok zaten negatiften sonra adet oluyorsun diğer adetinle beraber başlayabilirsin benim ilk tüp bebekle ikinci tüp bebeğimin arasında iki ay vardı
Rabbim inşallah bu sefer mucizelerini göndersin bende yumurta büyütüyorum son düzlükteyim yarın son kontrolüm var pazartesi günü büyük ihtimalle Opu olacağım bende her seferinde sıfırdan başladım ne yazık ki dilerim bu sefer vakti gelmiştir mucizelerimize hayırlısıyla kavuşmak nasip olsun Amin

Maddi imkanımız var çok şükür ilk adetimi oldum diğer adetlerime göre biraz uzun ve yoğun sürdü doktoruma sordum ikinci tedavi için bayramdan sonra istediğiniz zaman gelebilirsiniz dedi dondurulmuş embriyomun olup olmadığını sordu yok dedim üniversitesi hastanesinde tedavi görüyorum pazartesi günü kontrole gideceğim onun öncesinde dün özel hastanede kontrol oldum ultrasonda sol tarafta 3 sağ tarafta 4 yumurtam gözüktü bakalım kendi doktorum ne diycek bu duruma

İyi çok şükür canım Rabbim yüzüne baksın inşallah yine de çok şükür yumurtaların gözükmüş dilerim bu sefer Altın embriyoların olsun inşallah Amin

Çok şükür inşallah kendi doktorum başlar hemen vakit kaybetmeden amin inşallah

İnşallah canım hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde nasip olsun Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağın dolsun Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…