- 17 Mart 2012
- 5.873
- 1.723
- 448
- Konu Sahibi LeoDilara59
Insallah cok tesekkur ederim, sizin deHayırlısı olsun inşallah bebeğiniz sıkı sıkı tutunur saglikla gelir![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah cok tesekkur ederim, sizin deHayırlısı olsun inşallah bebeğiniz sıkı sıkı tutunur saglikla gelir![]()
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin mübarek günlerde Allah razı olsun içim çok rahatli yarın son kontrolüm olucak merkezde İnşallah güzel haberler alırım hepsi aynı boyutta büyümüştür sizin bebeğiniz oldumu hangi aşamada siniz![]()
Ya Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah o dış gebelik sürecinden bende geçtim rabbim kimseye yaşatmasın rahim filmi çekildi biz değilmi sonrasında bir daha aynı durumu yaşamamak adına ben geçen ay çekildim çok şükür problem çıkmadı açıktıAmin çok teşekkür ederimAllah razı olsun ben maalesef ilk transferimde hamile kaldım dış gebelik geçirdim ikinci transferimde iki adet embriyom oluşmuştu ikisi transfer edildi ama negatif sonuçlandı şu an 4. Tüp bebek tedavisi görüyorum yumurta büyütme aşamasındayım pazartesi günü ilk kontrolüm var bakalım kaç folikül büyüyecek hakkımızda herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah Amin
inşallah sizde yarın güzel haberler alırsınız Amin
![]()
Ya Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah o dış gebelik sürecinden bende geçtim rabbim kimseye yaşatmasın rahim filmi çekildi biz değilmi sonrasında bir daha aynı durumu yaşamamak adına ben geçen ay çekildim çok şükür problem çıkmadı açıktı
İlk muanedemi yoksa ilaclari kullanincami 6Benimde 6 gözüküyor inşallah ikimizinde hepsi tutar hayırlısıyla![]()
İlaçları kullanınca 6 tane aynı boyutta yumurtam gözüktü E2 değerim 2 gün önce 815 ti Dr çok iyi dedi hormonlar kanlar herşey normal şu an yarın son kontrol var çatlatma önleyici vuruldum bugün şu gibi akıntım var sabah son haberi alicaz hayirlisiylaİlk muanedemi yoksa ilaclari kullanincami 6
İnşallah rabbim sağlıkla önce karnına sonra kucağına düşüşün hepimizin canımAmin Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ben ameliyat oldum ameliyatla aldılar sağ tüpüm de gitti şu an herşey yolunda dilerim bir daha yaşamayız Rabbim cümlemize sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah![]()
Yaaa inşallah güzel geçer yumurtalar güzel kaliteli olurİlaçları kullanınca 6 tane aynı boyutta yumurtam gözüktü E2 değerim 2 gün önce 815 ti Dr çok iyi dedi hormonlar kanlar herşey normal şu an yarın son kontrol var çatlatma önleyici vuruldum bugün şu gibi akıntım var sabah son haberi alicaz hayirlisiyla
İnşallah rabbim sağlıkla önce karnına sonra kucağına düşüşün hepimizin canım![]()
İnşallah canım çok sağol rabbim kimin gönlünde varsa en güzelini nasip etsin bizlerle çok zor bı o kadarda heyecanlı bir süreçYaaa inşallah güzel geçer yumurtalar güzel kaliteli olur
Canım bişey sorucam şimdi akşam ben ovitrella iğne olucam pazartesi 11 de toplama var yarın sabah yumurta çatlamasını önleyici iğne ile gonal f kalan doz vurulcak biraz ilginç geldi normal mi bu durumİlk muanedemi yoksa ilaclari kullanincami 6
Olabilir ama doktor oyle söylediyse son toplanan kaxar çatlaması diye olabilir.bende yarın baslyacagim igneye 4 gun kullamic 3 gun sonra müsaade belli olucak toplama bendee çok anlamıyorum doktor.cok yoğun çok duramiyorsn ordaCanım bişey sorucam şimdi akşam ben ovitrella iğne olucam pazartesi 11 de toplama var yarın sabah yumurta çatlamasını önleyici iğne ile gonal f kalan doz vurulcak biraz ilginç geldi normal mi bu durum
Anladim Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin çok yoruldum kuzum şimdi hastaneye gidicem 12 de iki tane ovitrella vurdurcam kol dan istedi onuda valla delik deşik oldumOlabilir ama doktor oyle söylediyse son toplanan kaxar çatlaması diye olabilir.bende yarın baslyacagim igneye 4 gun kullamic 3 gun sonra müsaade belli olucak toplama bendee çok anlamıyorum doktor.cok yoğun çok duramiyorsn orda
Hiç sorma bencede korku bqslaei kullandigin takviye varmiAnladim Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin çok yoruldum kuzum şimdi hastaneye gidicem 12 de iki tane ovitrella vurdurcam kol dan istedi onuda valla delik deşik oldum![]()
İnfort diye kapsül toz kullaniyorum policaps kullanıyorum hepsi varmış içinde değerler de normal ek nirseye gerek duymadı yumurtalarının çatlamasindan korkuyorum yarına kadar çatlamaz dimiHiç sorma bencede korku bqslaei kullandigin takviye varmi
Yok da bende bugun başladım çatlama önleyici ignehe biraz yakıyor 3 tane igne yaptim igne girerken etim ağrıyor mecburum2 bende ondan korkuyorum opudan önce çatlsr diyeİnfort diye kapsül toz kullaniyorum policaps kullanıyorum hepsi varmış içinde değerler de normal ek nirseye gerek duymadı yumurtalarının çatlamasindan korkuyorum yarına kadar çatlamaz dimi
Yarın ogrencez benim catlamasiyda senin hiç çatlamaz dua et bana olurmu yarın toplama var inşallah sorunsuz olur herşeyYok da bende bugun başladım çatlama önleyici ignehe biraz yakıyor 3 tane igne yaptim igne girerken etim ağrıyor mecburum2 bende ondan korkuyorum opudan önce çatlsr diye
İnşallah güzel geçer seninYarın ogrencez benim catlamasiyda senin hiç çatlamaz dua et bana olurmu yarın toplama var inşallah sorunsuz olur herşeybende sana dua edicem
Canım eve gidiyorum yoldayım harika geçti 16 tane yumurtam toplanmış çok sevindim yarın haber bekliycez bakalımİnşallah güzel geçer senin