Gonal f meriofer ve cetrotide kullananlar 3 gün sonra toplama olcak

Rabbim sizinde gönlünüze göre versin mübarek günlerde Allah razı olsun içim çok rahatli yarın son kontrolüm olucak merkezde İnşallah güzel haberler alırım hepsi aynı boyutta büyümüştür sizin bebeğiniz oldumu hangi aşamada siniz 🤲🏻😊

Amin çok teşekkür ederim ☺️ Allah razı olsun ben maalesef ilk transferimde hamile kaldım dış gebelik geçirdim ikinci transferimde iki adet embriyom oluşmuştu ikisi transfer edildi ama negatif sonuçlandı şu an 4. Tüp bebek tedavisi görüyorum yumurta büyütme aşamasındayım pazartesi günü ilk kontrolüm var bakalım kaç folikül büyüyecek hakkımızda herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah Amin 🤲🥰 inşallah sizde yarın güzel haberler alırsınız Amin 🤲🫶🏻

Amin çok teşekkür ederim ☺️ Allah razı olsun ben maalesef ilk transferimde hamile kaldım dış gebelik geçirdim ikinci transferimde iki adet embriyom oluşmuştu ikisi transfer edildi ama negatif sonuçlandı şu an 4. Tüp bebek tedavisi görüyorum yumurta büyütme aşamasındayım pazartesi günü ilk kontrolüm var bakalım kaç folikül büyüyecek hakkımızda herşeyin hayırlısı sağlıklısı olsun inşallah Amin 🤲🥰 inşallah sizde yarın güzel haberler alırsınız Amin 🤲🫶🏻
Ya Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah o dış gebelik sürecinden bende geçtim rabbim kimseye yaşatmasın rahim filmi çekildi biz değilmi sonrasında bir daha aynı durumu yaşamamak adına ben geçen ay çekildim çok şükür problem çıkmadı açıktı

Ya Rabbim sağlıkla hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah o dış gebelik sürecinden bende geçtim rabbim kimseye yaşatmasın rahim filmi çekildi biz değilmi sonrasında bir daha aynı durumu yaşamamak adına ben geçen ay çekildim çok şükür problem çıkmadı açıktı

Amin Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ben ameliyat oldum ameliyatla aldılar sağ tüpüm de gitti şu an herşey yolunda dilerim bir daha yaşamayız Rabbim cümlemize sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲🥹

İlk muanedemi yoksa ilaclari kullanincami 6
İlaçları kullanınca 6 tane aynı boyutta yumurtam gözüktü E2 değerim 2 gün önce 815 ti Dr çok iyi dedi hormonlar kanlar herşey normal şu an yarın son kontrol var çatlatma önleyici vuruldum bugün şu gibi akıntım var sabah son haberi alicaz hayirlisiyla

Amin Allah razı olsun Rabbim kimseye yaşatmasın inşallah ben ameliyat oldum ameliyatla aldılar sağ tüpüm de gitti şu an herşey yolunda dilerim bir daha yaşamayız Rabbim cümlemize sağlıklı güzel gebelikler nasip eylesin inşallah 🤲🥹
İnşallah rabbim sağlıkla önce karnına sonra kucağına düşüşün hepimizin canım 🤲🏻🤲🏻🥰

İlaçları kullanınca 6 tane aynı boyutta yumurtam gözüktü E2 değerim 2 gün önce 815 ti Dr çok iyi dedi hormonlar kanlar herşey normal şu an yarın son kontrol var çatlatma önleyici vuruldum bugün şu gibi akıntım var sabah son haberi alicaz hayirlisiyla
Yaaa inşallah güzel geçer yumurtalar güzel kaliteli olur

Canım bişey sorucam şimdi akşam ben ovitrella iğne olucam pazartesi 11 de toplama var yarın sabah yumurta çatlamasını önleyici iğne ile gonal f kalan doz vurulcak biraz ilginç geldi normal mi bu durum
Olabilir ama doktor oyle söylediyse son toplanan kaxar çatlaması diye olabilir.bende yarın baslyacagim igneye 4 gun kullamic 3 gun sonra müsaade belli olucak toplama bendee çok anlamıyorum doktor.cok yoğun çok duramiyorsn orda

Olabilir ama doktor oyle söylediyse son toplanan kaxar çatlaması diye olabilir.bende yarın baslyacagim igneye 4 gun kullamic 3 gun sonra müsaade belli olucak toplama bendee çok anlamıyorum doktor.cok yoğun çok duramiyorsn orda
Anladim Rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin çok yoruldum kuzum şimdi hastaneye gidicem 12 de iki tane ovitrella vurdurcam kol dan istedi onuda valla delik deşik oldum 😿

İnfort diye kapsül toz kullaniyorum policaps kullanıyorum hepsi varmış içinde değerler de normal ek nirseye gerek duymadı yumurtalarının çatlamasindan korkuyorum yarına kadar çatlamaz dimi
Yok da bende bugun başladım çatlama önleyici ignehe biraz yakıyor 3 tane igne yaptim igne girerken etim ağrıyor mecburum2 bende ondan korkuyorum opudan önce çatlsr diye

Yumurtanın sayısına takılmayın. Kimisinden 30-40 tane yumurta toplanıyor ama hiçbiri beşinci güne gitmiyor. Kimisinden de 5 tane 6 tane toplanıyor iki üç tanesi ya tek yumurta beşinci güne gidiyor ama tutuyor. Önemli olan beşinci güne 1 tane de olsa gitmesi. Beşinci güne gittikten sonra da acaba kalitesi iyi mi diye de düşünmeyin hiç. Kimisinin çok kaliteli yumurtası tutmuyor, kimisinin orta kalite ya da kalitesiz denileni tutuyor. Tamamen nasip meselesi. O yüzden sayılara ya da hiic kalitelere takılmayın ✨🌿🩷

Yok da bende bugun başladım çatlama önleyici ignehe biraz yakıyor 3 tane igne yaptim igne girerken etim ağrıyor mecburum2 bende ondan korkuyorum opudan önce çatlsr diye
Yarın ogrencez benim catlamasiyda senin hiç çatlamaz dua et bana olurmu yarın toplama var inşallah sorunsuz olur herşey 🤲🏻🤲🏻bende sana dua edicem

Back
X