- 4 Eylül 2023
- 210
- 61
- 18
- 27
- Konu Sahibi LeoDilara59
-
Kizlar acil yardım eder misiniz ilk tüp bebek denemem biraz desteğe ihtiyacım var pazartesi yada salı günü toplama olcak 6 yumurtam var E2 dün 815 çıktı bugünden itibaren ignelerime cetrotide eklendi dün sabah yumurtalarım 12 buçuk 11 civarlarindaydi ama akıntım var korktum çatlamaz değilmi normal bir durum şu an geliştiği için böyle olanlar yardım edermisiniz
Allah razı olsun inşallah peki 6 yumurtayla şansım ne kadar kanlarda hormonda esimdede hiç problem yok çok şükürAkıntı olması çok normal bir sürü hormon ilacı kullandın ve çok sayıda folikül gelişti ondan dolayı cetrotide kullanıyorsan zaten o kendi kendine çatlamasın diye vuruluyor Allah’ın izniyle bir sıkıntı olmaz inşallah
Sağolun çok sevindim içim rahatli baya sizde bu süreçten geçtinizBende de çok akıntı olmuştu cetrotide kullanırken. Korkmayın
Çok sağolun sizdemi tüp bebek yaptirmistinizCetrotide çatlamasıni önlüyor akıntı olması çok normal korkmayın
EvetÇok sağolun sizdemi tüp bebek yaptirmistiniz
İnşallah benimde embriyolarim oluşur hiç eksilmez çok fazla yok çünkü biraz ondan korkuyorum
Yaaa amh dusuk senin cnmİnşallah benimde embriyolarim oluşur hiç eksilmez çok fazla yok çünkü biraz ondan korkuyorum
Sanırım öyle 2 sene önce doğal yolla dış gebelik geçirdim sonrasında hiç gebelik olmadı bu ilk denemem inşallah pozitif olur maddi manevi zor Allah herkese yardım etsin inşallah kalitelidir ve bir daha bu sürece girmeyizYaaa amh dusuk senin cnm
İnşallah canım bende 3. Gunundeyim tüp bebegr başladım 3 tane tumurtam var seninkileri tüp bebekSanırım öyle 2 sene önce doğal yolla dış gebelik geçirdim sonrasında hiç gebelik olmadı bu ilk denemem inşallah pozitif olur maddi manevi zor Allah herkese yardım etsin inşallah kalitelidir ve bir daha bu sürece girmeyiz
Evet transferi bekliyorum ben, rica ederimSağolun çok sevindim içim rahatli baya sizde bu süreçten geçtiniz
6 yumurta iyimi sizce
Hadi inşallah Rabbim hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinEvet transferi bekliyorum ben, rica ederim
Benimde 6 gözüküyor inşallah ikimizinde hepsi tutar hayırlısıylaİnşallah canım bende 3. Gunundeyim tüp bebegr başladım 3 tane tumurtam var seninkileri tüp bebek
Olacak olduktan sonra 1 tanesi bile yetiyor umarım her şey gönlünüzce olurİnşallah benimde embriyolarim oluşur hiç eksilmez çok fazla yok çünkü biraz ondan korkuyorum
İnşallah çok sağolunOlacak olduktan sonra 1 tanesi bile yetiyor umarım her şey gönlünüzce olur
Allah razı olsun inşallah peki 6 yumurtayla şansım ne kadar kanlarda hormonda esimdede hiç problem yok çok şükür
Rabbim sizinde gönlünüze göre versin mübarek günlerde Allah razı olsun içim çok rahatli yarın son kontrolüm olucak merkezde İnşallah güzel haberler alırım hepsi aynı boyutta büyümüştür sizin bebeğiniz oldumu hangi aşamada sinizŞansın var canım yeterki kaliteli sağlıklı olgun çıksın hepsi emin ol nasibi varsa bir yumurta bile yetiyor burada sayı değil önemli olan kaliteli yumurtaları bulabilmek ama 6 da kötü bir sayı değil bende her zaman 4 adet olgun çıktı dilerim Altın embriyomuzu bulabilmek inşallah herşey gönlünce kolaylıkla nasip olsun
Hayırlısı olsun inşallah bebeğiniz sıkı sıkı tutunur saglikla gelirEvet transferi bekliyorum ben, rica ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?