Ama şırınga da dolapta olması lazım cnm sen yıne dolapta sakla amaSizinki pen belki ondandır
50 lik vurundumCok tebrik ederim Allah kucağına almayı nasip etsin inşallah darısı bizlerın de basına. Gonal f kac doz ile yumurtanız büyüdü acaba
Bende 50 basladım bakalım yarın gidicem insallah benımde buyumıs olur50 lik vurundum
Zaten çok pahalılar yaa insan sürekli alamaz tabikiBakalım yarın gidicem kontrole söylücem dozu mu düşük diye süreklı iğne alamam ıkı haftada ıkı tane aldım o kdar maddi gücüm yok
Aslında senin sormana gerek yok ki o bakarken söylemesi gerekiyor kaç ml olmuş ne kadar büyümüş sonuçta sen bunun için kontrole gidiyorsun . Sen sor mutlaka ama madem söylemiyorsaBenım doktor bana az doz ile başlattı o zaman bılmıyorm ki em son gittgimde sormayı da unuttum ne kdr büyüme var diye bu sefer sorucam
Sorcam canım pazartesi gidicem bakalımAslında senin sormana gerek yok ki o bakarken söylemesi gerekiyor kaç ml olmuş ne kadar büyümüş sonuçta sen bunun için kontrole gidiyorsun . Sen sor mutlaka ama madem söylemiyorsa
Tabi canım ıkı haftada 800 tl az dgl calısmıyorum birde süreklı doktora gidip gelıyorum diyeZaten çok pahalılar yaa insan sürekli alamaz tabikiallah hepimizin yardımcısı olsun inş
Bende pazartesi günü gidicem bakalım inş güzelce büyümüşlerdirSorcam canım pazartesi gidicem bakalım
Bende gidicem yarın canım insallah benımde öyledir ikimizde güzel sonuc alır paylaşırızBende pazartesi günü gidicem bakalım inş güzelce büyümüşlerdir
Ben daha o aşamalarda gelemedım canım ama umarım senınde öyle degildir hayırlısı ile bebegıni kucağına alırsınKızlar ben de gonalf kullandım 87,5 dozuyla ve çatlatma iğnesi vuruldum. İlk denememde Gebelik oluştu Allah’a şükür . Ama bi sorun var betahcg yavaş yükseliyor bu da dış gebelik olabilirmiş. Çatlatma iğnesi kullanıp da benim durumumda olan var mı
Gittim canım büyüme yok hic dahaca adet olup ilk günü gidicem bakalım ıgneye öyle devam edicezNeler yaptınız doktora gittiniz mi? hadi inşallah hayırlı haberler
gittim bende sabah iki gün daha kullanicam iğne ideal boyutta deilmiş henüzNeler yaptınız doktora gittiniz mi? hadi inşallah hayırlı haberler
Canım ben iğne kullanıyorum yumurta büyüsün diye suan dahaca büyüme yok ama bakalım devam edicez insallah senınde olur canımKızlar inşallah ben de hasta olabilirsem aşılama olcam. Sizler neler yaptınız hangi yöntemi kullandınız? Bana önerileriniz neler
Devlette mi yaptırdınız ücret ne kadar ödediniz ilaçla birlikteCanım ben iğne kullanıyorum yumurta büyüsün diye suan dahaca büyüme yok ama bakalım devam edicez insallah senınde olur canım
Evet canım devlete gidiyorum iğneyi 400 aldım her yerde fıyatı değişiklik gösteriyorDevlette mi yaptırdınız ücret ne kadar ödediniz ilaçla birlikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?