Gonal f 450 kullanıp yaşadıklarımızı paylaşalım 🙏

Bakalım yarın gidicem kontrole söylücem dozu mu düşük diye süreklı iğne alamam ıkı haftada ıkı tane aldım o kdar maddi gücüm yok
Zaten çok pahalılar yaa insan sürekli alamaz tabiki allah hepimizin yardımcısı olsun inş

Selam kizlar elimde 300ml gonal f var istsnbulda yasayan almak isteyrn varsa uygun fiyata verebilirim

Benım doktor bana az doz ile başlattı o zaman bılmıyorm ki em son gittgimde sormayı da unuttum ne kdr büyüme var diye bu sefer sorucam
Aslında senin sormana gerek yok ki o bakarken söylemesi gerekiyor kaç ml olmuş ne kadar büyümüş sonuçta sen bunun için kontrole gidiyorsun . Sen sor mutlaka ama madem söylemiyorsa

Aslında senin sormana gerek yok ki o bakarken söylemesi gerekiyor kaç ml olmuş ne kadar büyümüş sonuçta sen bunun için kontrole gidiyorsun . Sen sor mutlaka ama madem söylemiyorsa
Sorcam canım pazartesi gidicem bakalım

Kızlar ben de gonalf kullandım 87,5 dozuyla ve çatlatma iğnesi vuruldum. İlk denememde Gebelik oluştu Allah’a şükür . Ama bi sorun var betahcg yavaş yükseliyor bu da dış gebelik olabilirmiş. Çatlatma iğnesi kullanıp da benim durumumda olan var mı

Ben daha o aşamalarda gelemedım canım ama umarım senınde öyle degildir hayırlısı ile bebegıni kucağına alırsın

Teşekkürler canım güzel dileklerin için inşallah senin de hayırlısıyla sağlıklı bi gebeliğin olur

Kızlar inşallah ben de hasta olabilirsem aşılama olcam. Sizler neler yaptınız hangi yöntemi kullandınız? Bana önerileriniz neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…