• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 450 kullanıp yaşadıklarımızı paylaşalım 🙏

Merhaba canım gonal f 450 75 ml kaç seferlik kullandın benim 3 defada bitti yanlış mı uyguladı hemşire acaba :KK43:
Canım 450 ml 600 ünite olurmuş 225+225+150 ml kalanın üzerine yeniden tamamlıyoruz senin daha çok kullanman lazımdı asistanım bana dedi sakin hastanede uygulama kendinin yapması en uygun tedavi yöntemidir dedi senin o kutudaki enjeksiyonu 8 kere kullanman lazimdi

Banada Fostimon + Letu verildi Cuma gün 2. aşılamayı oldum beklemedeyim.
İlk aşılamada da aynı ilaçlar kullanıldı ama aynı günde ikisini kullandım çok fazla yumurta gelişince 2 kez iptal oldu sonrasında 3 gün letu 2-3 gün iğne şeklinde verilmişti yumurta istedikleri sayıda ve boyutta gelişti ama geç gelişti adetime 5 gün kala aşılamam olmuştu tutmayacağından emindim ki tutmadıda. Şimdi 2. aşılamam zamanında gelişti yumurtalıklar hem takipli hasta olacak şekilde ilerledik hayırlısı her şey Allah dan
Hayırlısı olsun canım insallah hepımız için bendr suan hiç bir şey yapmıyorum dinlendiriyorum kendimi bakalım rabbim neyler neylerse güzel eyler diyorum

Selam kızlar Doktoruma gittim çok şükür bir terslik yok dedi aksine yumurtalar çok şişmiş çok şükür allahıma inşallah rabbim nasip eder hamile kalmayı bana ve isteyen herkese

Back