• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 450 kullanıp yaşadıklarımızı paylaşalım 🙏

Yüksek degil mi canım acaba yada benım mı düşük ben 37.5 basladım bu sefer 50 dedi doktor bakalım sende yumurta büyüdü mü kullanınca iğneyi
Benim yumurtalarım büyüyor ona rağmen 75 ilk verdi bana dr sizin bence düşük dozu baya

Böyle diyorr

Eklentiler

• ACDDE25C-B123-413E-A6F0-056D8F0E7ACE.png
    ACDDE25C-B123-413E-A6F0-056D8F0E7ACE.png
    241,1 KB · Görüntüleme: 44
Yüksek degil mi canım acaba yada benım mı düşük ben 37.5 basladım bu sefer 50 dedi doktor bakalım sende yumurta büyüdü mü kullanınca iğneyi
VAlla ben tozla karıstırınca 600 oluyor iki gün kullanıyorum sizinki kaç gün gidiyor bir kutu

Ya ama içinde dolapta değil dışarda tutun diyor gonal f iiçin
[/QUOTE İnternete çok güvenme bütün doktorlar buzdolabında saklayın diyor bi bildikleri vardır mutlaka.hatta bugün acile gittim vurdurmak için hemşire dedi buzdolabında tutuyorsunuz deil mi evet dedim.bide yumurtaların olduğu bölümde olmalı dedi bunu klinikteki çalışanlarda söylemişti

Kesinlikle dolapta saklanması lazım ben eczaneden aldım evım yakın olmasına ragmen buza sardı eczacı öyle verdi ve sebzelik kısmında sakla dedi banada

Benim yumurtalarım büyüyor ona rağmen 75 ilk verdi bana dr sizin bence düşük dozu baya
Bakalım yarın gidicem kontrole söylücem dozu mu düşük diye süreklı iğne alamam ıkı haftada ıkı tane aldım o kdar maddi gücüm yok

Back