- 10 Ekim 2019
- 118
- 46
- 18
- 31
Darısı bana inşallahDedim ya iste klomenle yumurtam büyüdü ama gebelik olmadı .sonra iğneye geçtik sonra oldu işte
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Darısı bana inşallahDedim ya iste klomenle yumurtam büyüdü ama gebelik olmadı .sonra iğneye geçtik sonra oldu işte
Aminnn inşallahDarısı bana inşallah
Ay ne güzel valla darısı bize inşHayır kullanmadım o ay hiç bişey kullanmadım ama hamile kaldım .doktorum iğnelerin etkisidir dedi
Çok saol Pen şeklinde canım 75’lik yapıyorumHayırlısı olsun cnım kac doz yapıyorsun birde pen şeklinde mi yoksa şırınga olarak mı aldın iğneyi
Buzdolabını yumurta bölümünde saklanması gerekiyor şakın dışarda bırakmayın.teşekkür ederım gonal f ı buzolabıbda değilde dısarda muhafaza edıyosunuz sızde değilmi
Yaaa ne güzelll maşallah bu ay inş bende faydasını görürüm aşılamanın ilk aşılamam olacak inş işe yararGonal f 450 ile asilama oldum ikizlere hamileyim
Yo hiç telaş yapma doğru yere vurmuşsun bi gün sağa bi gün sola olcakBende bugun ilk defa kendim vurdum iğnemi ama göbek deliği hizasında 3parmak ileri vurdum yoksa göbek deliğin aşasğısındamı olmalıydı
75 le başladım benBen alt ve üst kısımlara vurmuyorum sag ve sol olarak vuruyorum doktorum öyle söyledi bir sağ ve bir sol olarak her gün uyguluyorum.. Sizler kaçar doz ile başladınız ilaca
Benim yumurtalarım büyüyor ona rağmen 75 ilk verdi bana dr sizin bence düşük dozu bayaYüksek degil mi canım acaba yada benım mı düşük ben 37.5 basladım bu sefer 50 dedi doktor bakalım sende yumurta büyüdü mü kullanınca iğneyi
Ya ama içinde dolapta değil dışarda tutun diyor gonal f iiçinBuzdolabını yumurta bölümünde saklanması gerekiyor şakın dışarda bırakmayın.
VAlla ben tozla karıstırınca 600 oluyor iki gün kullanıyorum sizinki kaç gün gidiyor bir kutuYüksek degil mi canım acaba yada benım mı düşük ben 37.5 basladım bu sefer 50 dedi doktor bakalım sende yumurta büyüdü mü kullanınca iğneyi
Ya ama içinde dolapta değil dışarda tutun diyor gonal f iiçin
[/QUOTE İnternete çok güvenme bütün doktorlar buzdolabında saklayın diyor bi bildikleri vardır mutlaka.hatta bugün acile gittim vurdurmak için hemşire dedi buzdolabında tutuyorsunuz deil mi evet dedim.bide yumurtaların olduğu bölümde olmalı dedi bunu klinikteki çalışanlarda söylemişti
Bende 50 yapıyorum ilk şırınga almıstım 37.5 verdi doktor büyüymemıs dedi şimdi pen aldım 50 kullanıyorum insallah büyürÇok saol Pen şeklinde canım 75’lik yapıyorum
Ben 6 gün kullandım dozu düşüktü ama ondanVAlla ben tozla karıstırınca 600 oluyor iki gün kullanıyorum sizinki kaç gün gidiyor bir kutu
Bakalım yarın gidicem kontrole söylücem dozu mu düşük diye süreklı iğne alamam ıkı haftada ıkı tane aldım o kdar maddi gücüm yokBenim yumurtalarım büyüyor ona rağmen 75 ilk verdi bana dr sizin bence düşük dozu baya
Benım doktor bana az doz ile başlattı o zaman bılmıyorm ki em son gittgimde sormayı da unuttum ne kdr büyüme var diye bu sefer sorucam75 le başladım ben
Kesinlikle dolapta saklanması lazım ben eczaneden aldım evım yakın olmasına ragmen buza sardı eczacı öyle verdi ve sebzelik kısmında sakla dedi banadaYa ama içinde dolapta değil dışarda tutun diyor gonal f iiçin