• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal-f 450 iğne kullanımı ile ilgili lütfen bilgisi olan yazsın

Amin çok teşekkür 😍 ederim Allah razı olsun benim 3 tüp bebegimi de sigorta yarı yarıya karşıladı ilaçlarda dahil bizim toplamda ilaçta verdiğimiz 4.350 Euro sadece bizden kesilen hastane daha ücretini göndermedi ama üç fatura da tahminim 6000 bin Euro gelebilir eczane zaten peşin alıyor hastane daha yollamadı faturasını ben yurtdışında olduğum için Euro olarak alışveriş oluyor 🥰
Ama sigorta karşılamasa her bir tüp bebek ilaçlarla beraber 6500 Euro tahmini tutuyor doktorum söylemişti işte maddiyat olmasa tüp bebek bile yapamıyorsun ne yazık ki o da oluyor mu olmuyor mu soru işareti ❓ Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın dilerim herşeyin sağlıklısını hayırlısını bizlere nasip eylesin inşallah 🤲❤️

Haaa yurt dışında böyle uygulama ....türkiyede bldiğim kadarıyla 2 aşılama ve 2 tüp bebek devlet trfından krşılanıyor.bu ilaçlar benim 14 bin tl yakın tutuyordu doktor rpor çıkarttıda 2800 tl ye yakın aldık
İyi çok şükür en azından maddi açıdan zorlanmamış olursunuz benim de iki aşılama ücretsiz oldu ama tüp bebekte sigorta yarısını sadece karşılıyor inan ki ona bile şükür onlar olmasaydı üç tüp bebeğe ben nerden bakarsan 19 bin 500 Euro gidecekti nerdeyse 20 bin Euro de yani büyük para onu da kısa sürede çıkarmak mesele Allahtan 4. Tüp bebek için de sigortadan yarı yarıya onayı aldıkta tekrardan yapabileceğiz nasip bakalım inşallah 🤲🥰

Şimdi öğrendim 3 keresini devlet karşılıyormuş.bunda da ilk denemede %30 unu,2.denemede %25 sini,3.demenede %20 sini bi ödüyormuşuz.iğneleride de 2 keresini devlet krşılıyormuş onda da yine 3 bine ödeme ypılıyor
Anladım bizde % 65 ini karşılıyor hepsinde yine hiç yoktan iyi oluyor ☺️

Evetçok şükürcanım inşaAllah hersey istediğimiz gibi sonuçlanır.iğnelerin haplardan farkı nedir sizce
İğneler haplara göre daha hızlı bir şekilde etki ediyorlar yumurtalıkların gelişimini daha hızlı etki ediyor başarı şansı daha yüksek olduğunu biliyorum haplara göre

Back