Ben ilk 37.5 basladım 6 gün kullandım büyüme olmadı sonra 4 gün de 50 kullandım yine olmadı doktor da iğneye adet ol işk günü tekrar baslayalım dedi bakalım canım hayırlısı artkkac ml kullandin buyume olmadi peki ins. haber veririm
evet ins. yarin gidecegim bat tarihin ne senin
Canım gittin mi sonucun nasılkac ml kullandin buyume olmadi peki ins. haber veririm
evet ins. yarin gidecegim bat tarihin ne senin
sagda 12mm ve 8 mm var ama sag tupumde yapisiklik oldugu icin solda dr yumurta istiyor 100 e yukseltti cumaya tekrar gidecegim eger solda degisiklik olmazsa bu ay iptal asilama dedi drCanım gittin mi sonucun nasıl
bende 1tane var ama istenilen tarafta degil 75 di 100 e yukseltti bakalim cuma belli olacak hicmi buyumedi senin ne direncli yumurtalarimiz varmis ya igne bile kar etmiyorBen ilk 37.5 basladım 6 gün kullandım büyüme olmadı sonra 4 gün de 50 kullandım yine olmadı doktor da iğneye adet ol işk günü tekrar baslayalım dedi bakalım canım hayırlısı artk
Hayırlısı olsun canım inşallah olursagda 12mm ve 8 mm var ama sag tupumde yapisiklik oldugu icin solda dr yumurta istiyor 100 e yukseltti cumaya tekrar gidecegim eger solda degisiklik olmazsa bu ay iptal asilama dedi dr
Çok düşük başlatmış dozları neden? Normal de kutunun üstünde bile 75 yazıyorBen ilk 37.5 basladım 6 gün kullandım büyüme olmadı sonra 4 gün de 50 kullandım yine olmadı doktor da iğneye adet ol işk günü tekrar baslayalım dedi bakalım canım hayırlısı artk
Bilmiyorum canım sordum ama dozu düşük mü diye doktor degil dedi bakalım bu ay devam edicez 75 denıcez dedi amaÇok düşük başlatmış dozları neden? Normal de kutunun üstünde bile 75 yazıyor
Evet yaaa maalesef hic büyüme olmamıs canım bakalım bu ay nolcakbende 1tane var ama istenilen tarafta degil 75 di 100 e yukseltti bakalim cuma belli olacak hicmi buyumedi senin ne direncli yumurtalarimiz varmis ya igne bile kar etmiyor
Çok düşük canım. Ben ilk defa deniyorum bi sorunum yok. Doktor 75 le başladı 5 gün vurulup kontrole gitçem hatta 100-150 yle başlayanlar var. Ben de niye benimki düşük diyordum kutu da da 75 yazınca rahatladım. İlaçlar zaten pahalı yumurta sorunun varsa bu kadar düşük doz mantıklı gelmedi bana.Bilmiyorum canım sordum ama dozu düşük mü diye doktor degil dedi bakalım bu ay devam edicez 75 denıcez dedi ama
Canım naptın aşılama yıBen ilk 37.5 basladım 6 gün kullandım büyüme olmadı sonra 4 gün de 50 kullandım yine olmadı doktor da iğneye adet ol işk günü tekrar baslayalım dedi bakalım canım hayırlısı artk
Tatlım ben daha aşılama aşamasına gelmedım yumurtam büyümedi tedavim de suan askıda araya başka şeyler girdi bakalım tekrar devam edicem sizde durumlar nasılCanım naptın aşılama yı
Adet oldum canım. Doktor tüp bebek önerdi. Ama devlet karşılaması için 2. Aşılama yı olcam bir ay sonra. Bugün soğan kürüne başlıycam. Bu ay dinlenelim dedi doktorum. İnşallah büyür senin yumuşlarda canım. Rabbim yardımcımız olsun. Hayıt otu bal tarçın çörek otu kürü iyi geliyor muş yumurta için canım bi dene istersenTatlım ben daha aşılama aşamasına gelmedım yumurtam büyümedi tedavim de suan askıda araya başka şeyler girdi bakalım tekrar devam edicem sizde durumlar nasıl
İncir kürü ve testere dişli aslan pençesi diyodu doktor saraçoğluAdet oldum canım. Doktor tüp bebek önerdi. Ama devlet karşılaması için 2. Aşılama yı olcam bir ay sonra. Bugün soğan kürüne başlıycam. Bu ay dinlenelim dedi doktorum. İnşallah büyür senin yumuşlarda canım. Rabbim yardımcımız olsun. Hayıt otu bal tarçın çörek otu kürü iyi geliyor muş yumurta için canım bi dene istersen
İncir kürünü herkes kullanmamalıymış canım fsh yı yükseltiyormuş. Kist varsa büyütüyormuş.İncir kürü ve testere dişli aslan pençesi diyodu doktor saraçoğlu
Gonal f neye göre veriyorlar bana bunları vermediler acaba ondn dolayı mı yumurtam gelişmediBen ilk famera kullandım oluşmadı yumurtam, sonra gonal f le oluşmuştu
Ben 350 400 arası almıstımMerhaba iğnelere ne kadar ödeme yaptınız.
Önce ilaç veriyorlar eğer yine oluşmazsa iğne veriyorGonal f neye göre veriyorlar bana bunları vermediler acaba ondn dolayı mı yumurtam gelişmedi
Bana fostimon ve merional verdilerÖnce ilaç veriyorlar eğer yine oluşmazsa iğne veriyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?