- 4 Nisan 2019
- 5.668
- 6.111
- 198
Kaç tane iğne vuruldunuz? Aşılama kaçıncı gün olduEvet canım devlete gidiyorum iğneyi 400 aldım her yerde fıyatı değişiklik gösteriyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kaç tane iğne vuruldunuz? Aşılama kaçıncı gün olduEvet canım devlete gidiyorum iğneyi 400 aldım her yerde fıyatı değişiklik gösteriyor
Ben daha aşılama olmadım canım yumurtam daha büyümedi 10 gün falan kullandımKaç tane iğne vuruldunuz? Aşılama kaçıncı gün oldu
Hayırlısıyla sağlıcakla tutunsun inşallah bebeğin canımBen daha aşılama olmadım canım yumurtam daha büyümedi 10 gün falan kullandım
Hadi inşallah canım bende suan progestan kullanıyorum ilk ay büyüme olmadı bu ay sonu adet olcm ilk günü tekrar baslıcaz iğneye bakalım inşallah seninde büyümüştür canım haber ver bizedemerhaba bende pkosum ve 75ml le basladim saligunu dr gidecegim buyumesine bakacak ins. kasim ayi bize ugurlu gelir
Yarın mı gitcen canım hayırlı olur inşallah.bende yeni başladım Perşembe kontrolümmerhaba bende pkosum ve 75ml le basladim saligunu dr gidecegim buyumesine bakacak ins. kasim ayi bize ugurlu gelir
kac ml kullandin buyume olmadi peki ins. haber veririmHadi inşallah canım bende suan progestan kullanıyorum ilk ay büyüme olmadı bu ay sonu adet olcm ilk günü tekrar baslıcaz iğneye bakalım inşallah seninde büyümüştür canım haber ver bizede
evet ins. yarin gidecegim bat tarihin ne seninYarın mı gitcen canım hayırlı olur inşallah.bende yeni başladım Perşembe kontrolüm
7 Kasım da oldum canım senkac ml kullandin buyume olmadi peki ins. haber veririm
evet ins. yarin gidecegim bat tarihin ne senin
6 kasim bende sen kacincigun kac ml basladin igneye7 Kasım da oldum canım sen
Ctesi 75 vuruyorum canım en son Çarşamba vurcam Perşembe kontrol sen ne zaman başladın doktor 3. Günü başlattı6 kasim bende sen kacincigun kac ml basladin igneye
bende 3.gunu cuma basladim 75 ml le yarin sabah vurup gidecegim bende bakalim ayni devammi yoksa yukseltecekmi bilmiyorumCtesi 75 vuruyorum canım en son Çarşamba vurcam Perşembe kontrol sen ne zaman başladın doktor 3. Günü başlattı
Bana bir gün sonra gel dedi sabahtan gel dedi. İğneyi ikindin 4 te vuruyorum sanırım eğer iğneye devam edecek olursam gün atlamamış olcam. Aynı saatte vuruyorsun hergün değil mibende 3.gunu cuma basladim 75 ml le yarin sabah vurup gidecegim bende bakalim ayni devammi yoksa yukseltecekmi bilmiyorum
evet hergun ayni saatte ayni dkklarda vuruyorum igne yeterli gelirmiki kacinci gun igneyle asilama yqpiliyor bilgin varmiBana bir gün sonra gel dedi sabahtan gel dedi. İğneyi ikindin 4 te vuruyorum sanırım eğer iğneye devam edecek olursam gün atlamamış olcam. Aynı saatte vuruyorsun hergün değil mi
Yumurta ne zaman gelişirse o zaman sanırım 10-12 gün. Yumurtaya bağlı. Kaçlık senin ki benim gonal f 900 yazdı. İğnede çabuk gelişiyor.eğer yumurtA oluşmada kadında sıkıntı yoksaevet hergun ayni saatte ayni dkklarda vuruyorum igne yeterli gelirmiki kacinci gun igneyle asilama yqpiliyor bilgin varmi
ben pkosum acikcasi dr gonal f dedi bende rasgele 450 aldim 900 kaca aldin senYumurta ne zaman gelişirse o zaman sanırım 10-12 gün. Yumurtaya bağlı. Kaçlık senin ki benim gonal f 900 yazdı. İğnede çabuk gelişiyor.eğer yumurtA oluşmada kadında sıkıntı yoksa
Nasıl rastgele aldın doktor yazmadı mı ben 390 a aldım senben pkosum acikcasi dr gonal f dedi bende rasgele 450 aldim 900 kaca aldin sen
450 mm igneyimi 390 a aldinNasıl rastgele aldın doktor yazmadı mı ben 390 a aldım sen
Canım 900 yazdı bana sen neden rapor çıkartmadın. Kaç tl aldın450 mm igneyimi 390 a aldin
benim rasgele almam biraz karisik kontrol altinda oldugum dr ayri asilama olacagim dr ayri istanbuldayim asilama icin olursa eger antalyadaki dr uma gidecegim o uygulayacak igne adini soyledi dozu sormayi unuttum ben oyle aldim ama bugun yetmedigi icin 450 mm dahabaldim ama belki bubay asilama olmaya bilir benim
ozele gittigim icin 450ligi 525 e aldim ilk 2.Canım 900 yazdı bana sen neden rapor çıkartmadın. Kaç tl aldın
Hayırlısı olsun canım yaozele gittigim icin 450ligi 525 e aldim ilk 2.
450 yide 500 e aldim raporsuz