• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gonal f 450 kullanıp yaşadıklarımızı paylaşalım 🙏

merhaba bende pkosum ve 75ml le basladim saligunu dr gidecegim buyumesine bakacak ins. kasim ayi bize ugurlu gelir
Hadi inşallah canım bende suan progestan kullanıyorum ilk ay büyüme olmadı bu ay sonu adet olcm ilk günü tekrar baslıcaz iğneye bakalım inşallah seninde büyümüştür canım haber ver bizede 🙂

Hadi inşallah canım bende suan progestan kullanıyorum ilk ay büyüme olmadı bu ay sonu adet olcm ilk günü tekrar baslıcaz iğneye bakalım inşallah seninde büyümüştür canım haber ver bizede 🙂
kac ml kullandin buyume olmadi peki ins. haber veririm
Yarın mı gitcen canım hayırlı olur inşallah.bende yeni başladım Perşembe kontrolüm
evet ins. yarin gidecegim bat tarihin ne senin

Bana bir gün sonra gel dedi sabahtan gel dedi. İğneyi ikindin 4 te vuruyorum sanırım eğer iğneye devam edecek olursam gün atlamamış olcam. Aynı saatte vuruyorsun hergün değil mi
evet hergun ayni saatte ayni dkklarda vuruyorum igne yeterli gelirmiki kacinci gun igneyle asilama yqpiliyor bilgin varmi

evet hergun ayni saatte ayni dkklarda vuruyorum igne yeterli gelirmiki kacinci gun igneyle asilama yqpiliyor bilgin varmi
Yumurta ne zaman gelişirse o zaman sanırım 10-12 gün. Yumurtaya bağlı. Kaçlık senin ki benim gonal f 900 yazdı. İğnede çabuk gelişiyor.eğer yumurtA oluşmada kadında sıkıntı yoksa

Nasıl rastgele aldın doktor yazmadı mı😳 ben 390 a aldım sen
450 mm igneyimi 390 a aldin
benim rasgele almam biraz karisik kontrol altinda oldugum dr ayri asilama olacagim dr ayri istanbuldayim asilama icin olursa eger antalyadaki dr uma gidecegim o uygulayacak igne adini soyledi dozu sormayi unuttum ben oyle aldim ama bugun yetmedigi icin 450 mm dahabaldim ama belki bubay asilama olmaya bilir benim

450 mm igneyimi 390 a aldin
benim rasgele almam biraz karisik kontrol altinda oldugum dr ayri asilama olacagim dr ayri istanbuldayim asilama icin olursa eger antalyadaki dr uma gidecegim o uygulayacak igne adini soyledi dozu sormayi unuttum ben oyle aldim ama bugun yetmedigi icin 450 mm dahabaldim ama belki bubay asilama olmaya bilir benim
Canım 900 yazdı bana sen neden rapor çıkartmadın. Kaç tl aldın

Back