Bnde pkokuyum Gonal f 300 kullandım, 1 tane yumurta gelişmişti Dr. Ovitrelle çatlatma iğnesi verdi onuda yaptım 16 Ekim de şimdi sonucu bekliyorumMerhaba arkadaşlar pkos hastasıyım gonal f 450 iğne tedavisine başladım bu iğneyi kullanıp hamile kalan kalamayan herkes yaşadıklarını anlatırsa birbirimize destek olur yardım ederiz.
Ayyyy hadi hayırlısı inşallah sonucu güzel olur ben daha carsamba günü gidicem yumurtam var mı yokmu baktırmaya. Yumurta oluşunca catlatma ignesi ne zaman vuruluyorBnde pkokuyum Gonal f 300 kullandım, 1 tane yumurta gelişmişti Dr. Ovitrelle çatlatma iğnesi verdi onuda yaptım 16 Ekim de şimdi sonucu bekliyorum
Hayırlısı olsun canım insallah kucağına almayı nasip eder Rabbim. Bakalım benım nasıl sonuçlanacakBn gonal f 750 ilk kullandım ama o ay hamile kalamadım. sonraki ay hamile kaldım
İnşallah cnm, Yumurta oluşmuşsa veriyor doktor zaten iğneyiAyyyy hadi hayırlısı inşallah sonucu güzel olur ben daha carsamba günü gidicem yumurtam var mı yokmu baktırmaya. Yumurta oluşunca catlatma ignesi ne zaman vuruluyor
Ben ilk famera kullandım oluşmadı yumurtam, sonra gonal f le oluşmuştuAyyyy hadi hayırlısı inşallah sonucu güzel olur ben daha carsamba günü gidicem yumurtam var mı yokmu baktırmaya. Yumurta oluşunca catlatma ignesi ne zaman vuruluyor
Dilerim en kısa zamanda sana da nasip etsin RabbimHayırlısı olsun canım insallah kucağına almayı nasip eder Rabbim. Bakalım benım nasıl sonuçlanacak
Bakalım bende dün basladım 37.5 doz ile carsamba gel dedi doktor bakalım inşallah olurBen ilk famera kullandım oluşmadı yumurtam, sonra gonal f le oluşmuştu
İnşallah canım isteyen herkese nasip etsin Rabbım kimsenin kucağını boş bırakmasınDilerim en kısa zamanda sana da nasip etsin Rabbim
İğneyi ne kadar zaman sonra uyguluyoruz sonrası nasıl oluyo bilgin varsa biraz yardımcı olurmusun canım heyecan merak hepsı bir aradaİnşallah cnm, Yumurta oluşmuşsa veriyor doktor zaten iğneyi
Naptın cnm oluşmuş mu yumurtan, gittinmi doktoraİğneyi ne kadar zaman sonra uyguluyoruz sonrası nasıl oluyo bilgin varsa biraz yardımcı olurmusun canım heyecan merak hepsı bir arada
Gittim canım dahaca büyümemiş maalesef tekrar iğneye devam edicem cumartesi tekrar çağırdıNaptın cnm oluşmuş mu yumurtan, gittinmi doktora
Kaç mm olmuşGittim canım dahaca büyümemiş maalesef tekrar iğneye devam edicem cumartesi tekrar çağırdı
Ayyyy onuda hiç sormadım unuttummKaç mm olmuş
Evet canım göbek delıgının yanlarıdan bir sağ bir sol ve her gün aynı saatte bu cok önemlıKızlar bir gün sağdan bir gün soldanmı vuruyorsubuz iğneyi
Sonraki ayda mı tekrar kullandınızBn gonal f 750 ilk kullandım ama o ay hamile kalamadım. sonraki ay hamile kaldım
Hayır kullanmadım o ay hiç bişey kullanmadım ama hamile kaldım .doktorum iğnelerin etkisidir dediSonraki ayda mı tekrar kullandınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?