Göğüste kitle

petrapuella sanıyorum siz görüşüyordunuz Nirra ile,haberiniz var mı acaba iyi mi ?
İyi çok şükür. Buraya girmeye pek vakti olmuyor sanıyorum , ben de farketmemişim yorumları yoksa yazardım. Dualarınızda yer vermeye devam edin daha iyi olacak inşallah. Ben iletirim, müsait olunca kendi de yazar buraya :)

Tamam çok şükür, uzun suredir göremeyince endişe ettik :)Her zaman dualarımızda,cevap için de çok teşekkürler petrapuella

Teşekkür ederiz. Allah daha iyi günler göstersin evlatlarıyla :)

Selamun aleyküm bacilarim,
Yine zor zamanlardan gecip geldim. Bu defa gidip aglamayim orda, alisinca gideyim diye arayi Uzattim.
Bilmiyorum yazmismiydim, beynime Sıçramış, bunu hazmetmem baya zaman aldı.
2 defa MR çekildim , 1 tane denildi. Geçen hafta perşembe Işın tedavisi yapıldı, ve 3 tane olduğu söylendi :) ama artık yoklar ! Sonuçları 3 ay sonra belli olacak .
Koltuk altındaki lenfbezlerindekiler çölmüş, olanlar hepsi büyümüş ve başkalarıda oluşmuş.
ilacım değiştiği için doktor biraz bekleyelim bakalım be tepki verecek diyor :))
Gerisinide saymayım. Bunlar artık benim değil! Bedenimde kabul etmiyorum! Bir şekilde geldiği gibi gidecekler ! Ben artık bu oyunda yokum !
Allaha havale ettim ve bekliyorum. Annem ve çocuklarım beynimde olduğunu bilmiyorlar, söylememek banada iyi geldi, en azından onların korkusunu görmüyorum.
evel Allah’ın izni ile atlatacağım bunları, sizi Allah için çoook seviyorum, iyiki hepiniz tek tek vardınız, Allah sizlerden razı olsun

İnsallah tez zamanda var olanların hepsi yok olacak, Allah sifa versin ,iyilik versin

Rabbim tez zamanda şifa versin canım. İnşallah daha da iyi olacaksın. Allahın gücü herşeye yeter

Allah şifa versin en tez zamanda. Hic birinden eser kalmasin. Allah guc kuvvet dayanma gucu versin.

Sevgili nirra
Çok insana şefkat oldun dua oldun. Bunların hepsi sana şifa olsun yağsın. Amin

Rabbim sana hem bu dünyada hem öbür dünyada ferahlık versin. Ne kadar güçlüsün hayran kaldım. Sende bu güç bu tevekkül bu dualar olduktan sonra her şeyin üstesinden gelirsin Allahin izniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…