Bende bakıyorum.Ses yokNirra merhaba, nerelerdesin? Kaç gündür gelip gidiyorum ama yoksun. Umarım iyisindir. Bizleri habersiz bırakma.
ne zamandır aklimda bakiyorum yazmiyor. insallah yogundur isler vardir ailesiyle vakit gciriyordur.Ne yazık ki artık iyimserliğim tükendinirra pek çok kez iletişim bilgilerini güvendiğin birine vermeni istedik senden haber alabilmek için ama onca şeyin arasında bunu düşünecek vaktin yoktu elbette. Umarım yanılıyorumdur da iyisindir. Ama bu sessizlik iyi değil.
Ya da unuttu burayı. İnşallah öyledirNe yazık ki artık iyimserliğim tükendinirra pek çok kez iletişim bilgilerini güvendiğin birine vermeni istedik senden haber alabilmek için ama onca şeyin arasında bunu düşünecek vaktin yoktu elbette. Umarım yanılıyorumdur da iyisindir. Ama bu sessizlik iyi değil.
Ya ben dört gözle gelen bildirimlere bakıyorumHala gelmedi.. kimse bilmez mi nerede olduğunu endişeleniyorum.
yaa yazmaniz cok iyi olmuş Allah razi olsun hic cikmadi aklimdan. cok selamlarimizi iletin dualarimiz hep onunlaNirra abla ile ben iletişimdeyim arkadaşlar yogun günler geçiriyor olsa da iyi çok şükür, dualarınızı eksik etmeyin :)
Çok şükür çok sevindim umarım iyidirNirra abla ile ben iletişimdeyim arkadaşlar yogun günler geçiriyor olsa da iyi çok şükür, dualarınızı eksik etmeyin :)
Ohhh çok şükür yaNirra abla ile ben iletişimdeyim arkadaşlar yogun günler geçiriyor olsa da iyi çok şükür, dualarınızı eksik etmeyin :)