Cok şükür siz bari habersiz birakmayin. Allah yardımcısı olsunNirra abla ile ben iletişimdeyim arkadaşlar yogun günler geçiriyor olsa da iyi çok şükür, dualarınızı eksik etmeyin :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok şükür siz bari habersiz birakmayin. Allah yardımcısı olsunNirra abla ile ben iletişimdeyim arkadaşlar yogun günler geçiriyor olsa da iyi çok şükür, dualarınızı eksik etmeyin :)
Nasıll sevindim Allah senden razı olsun, evladının hayrını gör inşaAllah, sağlıkla büyüt bebişininirra ben normal doğum yaptım 1 hafta önce, allah kabul etmeyeceği duayı ettirmezmiş doğumda aklıma sen geldin hiç tanımasam da kendi ablamdan ailemden önce sen geldin sana sağlık diledim inşallah kabul olur
Nirra sen neredesin? Nasıl merak ettik seni cok üzdün biziNasıll sevindim Allah senden razı olsun, evladının hayrını gör inşaAllah, sağlıkla büyüt bebişini
Hadi inş canım.Kusura bakmayın hanımlar,
Zor günlerdeyim yine, bi arada şifremi unutmuştum .
Kısaca koltuk altındaki lenfbezleri hepsi birden büyüme yapmış 6-8 adet . Bugün MR çekildi şükür ciğerler temiz ama göğüs hizasındaki kemikteki şeyde büyümüş baya. Cuma günü inşaAllah başdönmelerim için kafadan MR ve Bilgisayar tomografisi çekilecek.
orda koltuk altındaki lenfler daha iyi görünürmüş. Sanki merdivenlerden tırmanıyorum tırmanıyorum tam yukarılara gelince paldır küldür yere düşüyorum :), bir kaç gün ağlayımda bunada alışırım inşaAllah:)
Birde hani vefat eden arkadaşımdan bahsetmiştimya, eşi 12 yaşındaki kızını kullanarak beni ve bir çok kişiyi dolandırmaya çalıştı :) bide uzun süre onun üzüntüsünü yaşadım.
neyse, cuma güzel haber alırda sizle paylaşırım inşaAllah
Seni o kadar çok merak ettik ki günlerce aklımdan çıkmadın çok şükür bi haber almak bile iyi geldi güzel dileklerin için teşekkür ederim Allah senden de razı olsunNasıll sevindim Allah senden razı olsun, evladının hayrını gör inşaAllah, sağlıkla büyüt bebişini
Allah sevdiği kullarını zor sınavlarla imtihan edermiş. Çok güçlü bi kadınsın sen nirra her şeyin altından kalkabiliyosun. En önemlisi isyan etmeden metanetle karşılıyosun her şeyi. Biz sana dualarimizla destek olmaya çalışıyoruz keşke daha fazlasini yapabilsek. İnşallah buraya bitti kurtuldum yazdığın günler de gelecek. Sen o günlerin hayalini kurmaktan vazgeçmeSelamun aleyküm bacılarım,
Biraz üzgünüm, ciğerlerim temiz çıktı hamd olsun.
göğsün hizasındaki sırt kemiğindeki leke büyümüş, koltuk altındaki lenflerin hepsi değil 2 si büyümüş, ve beynime sıçramış. Salı günü heyet toplantısında konuşup karar vereceklermiş doktorlar, şimdilik beyindekini ameliyatla alma taraftarılar, ve Işın tedavisi kesin ama koltuk altındakine ne yapacaklarını bilmiyorlar,
Yine sizden dua istiyorum. Dün halimi tahmin edersiniz. Yalnız gitmiştim mecburen , neyse.... bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler
İnşaAllah tez zamanda görürüm o günleri, yoruldum artık... bitsin allahım , banada şifa ver diye ağlıyorum. Anneme anlayamadım, nasıl diyecem onuda bilmiyorum...Allah sevdiği kullarını zor sınavlarla imtihan edermiş. Çok güçlü bi kadınsın sen nirra her şeyin altından kalkabiliyosun. En önemlisi isyan etmeden metanetle karşılıyosun her şeyi. Biz sana dualarimizla destek olmaya çalışıyoruz keşke daha fazlasini yapabilsek. İnşallah buraya bitti kurtuldum yazdığın günler de gelecek. Sen o günlerin hayalini kurmaktan vazgeçme
Amiiin aminnnSakın moralini bozma nirra Allahın izini ile sen bunun da üstesinden geleceksin.
Dua'larımız seninle...
Gözlerini dolduracak kadar güzel haberler alman temennisi ile..
Hepimiz dua edelim. Rabbim dualarimizi geri çevirmez inşallah. Ameliyat ne zaman olacakmis? Nirra baska doktorlara da danisiyor musun?İnşaAllah tez zamanda görürüm o günleri, yoruldum artık... bitsin allahım , banada şifa ver diye ağlıyorum. Anneme anlayamadım, nasıl diyecem onuda bilmiyorum...
Başka hastaneye sevk edecekler, ilk randevuyu doktorum ayarlayacak. Başka doktorlara danışma olayı maalesef yok, burda zaten hepsi çekilen tomografiden yola çıkıyor, ki orda kitle açık şekilde görülüyor. Türkiye’ye gelmek istedik eşimle, ama Burdada yasaklar başladı, eşimin işyeri dönem dönem kapanıyor, başka izni olmuyor, ben yalnız gideyim diye baktık, maalesef geri dönüş uçuşu direk haftada bir var , aktarmalı bana çok yorucu çünkü 4-5 saat bekleme süreleri var, kendime güvenemiyorum açıkçası. Konsolosluğu aradık Türkiye’de izin çıkartalım yasaklara takılmayalım diye maalesef bilgileri yok, yine telaşlandık, yine karmaşıklaştık, Allah hayırla sonuçlandırsın, salı-çarşamba sonuçları bekleyelim diyoruz.Hepimiz dua edelim. Rabbim dualarimizi geri çevirmez inşallah. Ameliyat ne zaman olacakmis? Nirra baska doktorlara da danisiyor musun?
Nirracım geçmiş olsun.İnş çabucak kurtulursun.Selamun aleyküm bacılarım,
Biraz üzgünüm, ciğerlerim temiz çıktı hamd olsun.
göğsün hizasındaki sırt kemiğindeki leke büyümüş, koltuk altındaki lenflerin hepsi değil 2 si büyümüş, ve beynime sıçramış. Salı günü heyet toplantısında konuşup karar vereceklermiş doktorlar, şimdilik beyindekini ameliyatla alma taraftarılar, ve Işın tedavisi kesin ama koltuk altındakine ne yapacaklarını bilmiyorlar,
Yine sizden dua istiyorum. Dün halimi tahmin edersiniz. Yalnız gitmiştim mecburen , neyse.... bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler
Buda geçecek değilmi Elif? Ciğerlerin temizlendiği gibi kemiklerim lenfbezlerim ve beynimde temizlenecek !Nirracım geçmiş olsun.İnş çabucak kurtulursun.
İnş canım duacınızız hepimizBuda geçecek değilmi Elif? Ciğerlerin temizlendiği gibi kemiklerim lenfbezlerim ve beynimde temizlenecek !
Cumadan beri ağlaya ağlaya geziyorum Evde, çocuklarım elbette bilmiyorlar,
Morel cok.onemli nitraİnşaAllah tez zamanda görürüm o günleri, yoruldum artık... bitsin allahım , banada şifa ver diye ağlıyorum. Anneme anlayamadım, nasıl diyecem onuda bilmiyorum...
Allah sabır versin canim benim dua ve inanmak...Buda geçecek değilmi Elif? Ciğerlerin temizlendiği gibi kemiklerim lenfbezlerim ve beynimde temizlenecek !
Cumadan beri ağlaya ağlaya geziyorum Evde, çocuklarım elbette bilmiyorlar,
Allah’ın gazabından yine Allah’a sığınıyorum. Kendimi ona teslim ettim, ben baş edemiyorum bu hastalıkla, Allah etsin.Morel cok.onemli nitra
Allah sabır versin canim benim dua ve inanmak...
Bu senin sınavın lutfen sınavını verebilmek icin elinden geleni yap olur mu?