Göğüste kitle

Nirra nerdesin? Benim de meme başının arka tarafinda elime bi sey geldi. Sali gunu doktora gideceğim

Merhaba nirra nasıl haber aliyor musunuz

Selam gecmis olsun. İlk hastalik ciktiginda ozelden konusmustuk. Sizin o zaman sadece memede bizde meme karaciger kemikler ve beyindeydi. Hepsi gecti gitti sizinki de gececek insaallah. Gama knife mi oldunuz tbrt mi?

Belki nirra burayı unutmuştur. Hala sosyal medyada aktif mi petrapuella
Evet evet aktif hamd olsun. Ben de sık sık yazıp rahatsız etmek istemiyorum böyle kontrol ediyorum arada. Yazayım ben, şifresini unuttuğunu söylemişti belki yine aklından çıkmıştır.

Evet evet aktif hamd olsun. Ben de sık sık yazıp rahatsız etmek istemiyorum böyle kontrol ediyorum arada. Yazayım ben, şifresini unuttuğunu söylemişti belki yine aklından çıkmıştır.
Arada bizi haberdar ederseniz seviniriz.Beyninde vardı en son ne oldu?

Buraya son kez yazışım Nirra. Açıkçası bir daha geri döneceğini sanmıyorum. Önceden her gün kontrol ederdim sonra haftada bir. Şimdi ise canım acıyor. En başından mücadeleni izledim. Özellikle anneme kanser teşhisi koyulduktan sonra daha tutkulu takip ettim seni. Verdiğin her güzel haber de, annem de başaracak dedim. Başardı biliyor musun! Gerçekten yendi kanseri. Ama aniden kalbine yenik düştü. Çektiğim acıya biraz merhem olsun diye buraya gelmeye devam ettim. Senden güzel haberler alayım, kendimi evlatlarının, seni de annemin yerine koyayım da teselli bulayım diye. Ama yoksun. Umarım yukarıdaki arkadaşın dediği gibi her şey yolundadır. Allah'a emanet ol. Elveda.

Anneciginize Allah rahmet eylesin. Başınız sagolun. Allah cennetinde kavuştursun inşallah
Ben de ara ara nirra için geliyorum. Ama malesef her seferinde hayal kırıklığı yaşıyorum

Başınız sağolsun

petrapuella merhaba nirra ‘dan haberiniz varmı bi kaç gündür aklıma geldi . Nickini hatırlıyamadım araya araya yeni buldum . Uzun süre olmuş girmeyeli. Umarım güzel haberler vardır . Burayı unutmuştır .

Başınız sağolsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…