Göğüste kitle

merhaba

kaç ay geçmiş üstünden nirradan bir haber varmı inşallah iyidir görüştünüz mü hiç
Merhaba tedavisi devam ediyor sanırım, iyi çok şükür. Ben de çok rahatsız etmek istemiyorum ama bi dahaki konuşmamızda selamlarınızı iyi dileklerinizi iletip mümkünse gelmesini söyleyeceğim :)

Merhaba tedavisi devam ediyor sanırım, iyi çok şükür. Ben de çok rahatsız etmek istemiyorum ama bi dahaki konuşmamızda selamlarınızı iyi dileklerinizi iletip mümkünse gelmesini söyleyeceğim :)

Günaydın ,

rabbim sağlık versin çocuklarına bağışlasın inşallahhh , çok çok selam ve sevgi yolluyorum ,

Evet hepimizden selam söyle. Burda da ona dua edenler olduğunu bilsin

Rabbim korktuguna ugratmasin cociuklarina bağışlasın seni inşallah iyi çıkar sonuçlar

Kızlar nasıl etiket yapılıyor pek bilmiyorum,birşeyler yaptım ama… mesajlarınızı okudum, merak ettiğinizi gördüm o sebeple sizleride bilgilendirmek istedim. Nirra iyi hamd olsun
Ilk ben yorum yapayim. Cok cok sevindim konuyu okudugumdan beri hep aklimda. Allah sevdiklerine bagislasin insallah. Kalici sifa versin bedenine ❤

Kızlar nasıl etiket yapılıyor pek bilmiyorum,birşeyler yaptım ama… mesajlarınızı okudum, merak ettiğinizi gördüm o sebeple sizleride bilgilendirmek istedim. Nirra iyi hamd olsun
Ay çok sevindim haber verdiğiniz içinde Allah sizden razı olsun görüşürseniz lütfen çok selamlarımızı söyleyin kendisini çok özledik

Nasıl sevindimm ne zamandıe aklımda ama konuyu bulamamıştım .. tedavide hangi aşamada aceba ? Umarım en kısa sürede kurtulur çok savaştı

Benim de bir kaç gün önce aklıma düştü hiç haber alamadık uzun zamandır nasıl acaba

Korkma benim annemde de var kitle iyi huyluysa sıkıntı olmuyor takip ettirmen gerekiyor aralıklarla

rabbim bu cuma günün sağıklık sıhatini nirra nın ve bütün şifa bekleyen kullarına bahşetsin ,

güzel haberler bekliyoruz ondan ,

benım yaptıgım yoruma yorumla kısmını tıklarsan etiket yapmış olursun @ işaretten sonra nick adını yazarsan ozamanda etiket yapmış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…