Göğüste kitle

Ah nirra ne yazsak boş gibi şu an.
Aslında hepsi tekrara giriyor, daha önce yazdıklarım/yazılanlar hâlâ geçerli...

Ama eminim senin için şu an zaman durdu.
Ama düşün ilk duyduğun anı canlandır göz önünde, belirsizlik, korku, endişe...vb vardı, şimdi en azından gideceğin yol belli.

Ümit anca bedenden ruh çıkınca biter.

Sen rabbimin izini, dualar ve kendi gücün ile üstesinden geleceksin herşeyin inşallah.

Hepinize ayrı ayrı yazamıyorum mazur görün.
8 kemoterapi bitti, akıllı ilaç ile korumaya geçildi, bugün 3. Almak için ve kontrol için gitmiştim biliyorsunuz, aldığım akıllı ilaç yetersiz gelmiş, daha doğrusu doktorun söylemesi, büyük ihtimalle Bu yeni tümörler başka cins olduğu için etki etmemiş, 3-6 hafta gibi kısa bir sürede hemen büyüme yapmış. Afedersiniz duşta yıkanırken elime takıldı öyle fark ettim. Ve yine büyük ihtimalle budefa cinsi her2 positiv Buda daha kötüsü demek, diğeri her2 negativdi. Bana anlatılan böyle. Herhangi bir ameliyat söz konusu değil çünkü bedene sıçrama yaptığı için temizleyecek yer yok dedi dr. . Ve yine öyle tahmin ediyorlarki karaciğer ve akciğerde de büyük ihtimalle yine çıkmıştır diye.

Baska doktorlara danışmayı dusunuyo musun nirra

Sana tüm kalbimle dua edeceğim. Rabbimiz yardımcın olsun. İnşaallah atlatacaksin. hepsi gitsin temizlensin

Ne yaa ne,ne diyor bunlar?
Hep onlarin elindesin,niye anlamamislar o zaman?
Bak canim,Rabbimiz vermek istemeseydi istek vermezdi,sen iyilesmek istiyorsun,biz de istiyoruz,bak simdi oturup sana ya safii okuyacagim,gece de teheccud kilip secdede dua edecegim.Rabbimiz sabaha yakin,isteyen yok mu vereyim,dua eden yok mu kabul edeyim der.
O saatlerde dua edicegim,arkadaslarimiz da eder,sen yalniz degilsin,kimsesiz degilsin,biz seni duasiz birakmayiz,rabbimiz de sifasiz birakmaz,yarin yazarim sana ne cok ya safi okudum diye.
Arkadaslar rica ediyorum dua edelim,kucuk cocuklarimiz amin desin,gunahsiz yavrularin temiz duasi makbuldur insallah rabbimiz katinda...

Biyopsinin ilk sonuçları yarın öğleden sonra çıkacak, doktor arayacak, detaylı sonuçlar ise haftaya belli olacak. Tümörlerin kötü olduğu kesin sadece cinsine bakılacak ve tekrar kemoterapi verebileceklermi ona bakılacak.
ps
Baska doktorlara danışmayı dusunuyo musun nirra
Düşünüyorum elbette, ama şuan köşeye sıkıştım kaldım. Uçuşlar açılınca tekrar İstanbul’a gidedecim inşallahhh, budefa başka doktorlara

Ozellikle belirtmemi istedigin sozler varsa yaz,onlarla dua ederim canim,sen nasil gonul ferahligi duyacaksan seve seve okurum o sekilde
Yok, Allah senden razı olsun, iyiki söyledin bende Eylül bebeğe Yasinler niyetlenmiştim, 1 tane kaldı okumam gereken, kendi derdimden az kalsın unutacaktım.

Her girdiğimde ne yazacağımı bilmediğim için dua ediyorum sadece. Şu an hissettiğim tek şey avazım çıkana kadar bağırıp sıkıntımı anlatmak. Ama ne desem boş ne desem anlamsız. Saçmaladığımın farkındayım özür dilerim nirra. Boğazım düğümlendi. Rabbim gör ne olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…