- 4 Haziran 2009
- 1.411
- 1.825
Baska doktorlara danışmayı dusunuyo musun nirraHepinize ayrı ayrı yazamıyorum mazur görün.
8 kemoterapi bitti, akıllı ilaç ile korumaya geçildi, bugün 3. Almak için ve kontrol için gitmiştim biliyorsunuz, aldığım akıllı ilaç yetersiz gelmiş, daha doğrusu doktorun söylemesi, büyük ihtimalle Bu yeni tümörler başka cins olduğu için etki etmemiş, 3-6 hafta gibi kısa bir sürede hemen büyüme yapmış. Afedersiniz duşta yıkanırken elime takıldı öyle fark ettim. Ve yine büyük ihtimalle budefa cinsi her2 positiv Buda daha kötüsü demek, diğeri her2 negativdi. Bana anlatılan böyle. Herhangi bir ameliyat söz konusu değil çünkü bedene sıçrama yaptığı için temizleyecek yer yok dedi dr. . Ve yine öyle tahmin ediyorlarki karaciğer ve akciğerde de büyük ihtimalle yine çıkmıştır diye.
Sana tüm kalbimle dua edeceğim. Rabbimiz yardımcın olsun. İnşaallah atlatacaksin. hepsi gitsin temizlensin
Göğsümden 4 koltuk altından 3 parça aldılar
Yarın acilen bir sonuç çıkacak tam sonuç haftaya belli olacak. Salı günleri doktorlar birlikte toplantı yapıyormuş, bu salıya yetişmeyeceği için haftaya salı karar verecekler ne yapılacağına, büyük ihtimalle tekrar kemo alacağım.
Kötü durumda olduğum için psikologla görüş dediler önce yok dedim sonra 3 kişi deyince tamam konuşayım dedim, bana ben öldükten sonra çocuklarıma kimlerin bakacağını şimdiden ayarlamamı söyledi hatta bir dernek adı verdi. Sonrada ama önce savaşalım dedi.
dualarınızı bekliyorum ♥♥♥
Hep edeceğiz.Sana tüm kalbimle dua edeceğim. Rabbimiz yardımcın olsun. İnşaallah atlatacaksin. hepsi gitsin temizlensin
Evet bir danış istersen.Baska doktorlara danışmayı dusunuyo musun nirra
Ne yaa ne,ne diyor bunlar?
Göğsümden 4 koltuk altından 3 parça aldılar
Yarın acilen bir sonuç çıkacak tam sonuç haftaya belli olacak. Salı günleri doktorlar birlikte toplantı yapıyormuş, bu salıya yetişmeyeceği için haftaya salı karar verecekler ne yapılacağına, büyük ihtimalle tekrar kemo alacağım.
Kötü durumda olduğum için psikologla görüş dediler önce yok dedim sonra 3 kişi deyince tamam konuşayım dedim, bana ben öldükten sonra çocuklarıma kimlerin bakacağını şimdiden ayarlamamı söyledi hatta bir dernek adı verdi. Sonrada ama önce savaşalım dedi.
dualarınızı bekliyorum ♥♥♥
Düşünüyorum elbette, ama şuan köşeye sıkıştım kaldım. Uçuşlar açılınca tekrar İstanbul’a gidedecim inşallahhh, budefa başka doktorlaraBaska doktorlara danışmayı dusunuyo musun nirra
Allah razı olsun, inşaAllah bacım inşaAllah.Sana su an itibariyle 4143 ya safii okudum nirracim,yine devam edecegim,ebabil kuslari gibi kotu bolgeleri 12den vursun insaallah
Sana niyetle basliyorum,okuyunca da adinla dua ediyorum sifan icin canim.Allah razı olsun, inşaAllah bacım inşaAllah.
Bu tesbihlerin duasını yapıyormusun ?
Yok, Allah senden razı olsun, iyiki söyledin bende Eylül bebeğe Yasinler niyetlenmiştim, 1 tane kaldı okumam gereken, kendi derdimden az kalsın unutacaktım.Ozellikle belirtmemi istedigin sozler varsa yaz,onlarla dua ederim canim,sen nasil gonul ferahligi duyacaksan seve seve okurum o sekilde