Göğüste kitle

Bugün hic iyi degilim, yine dagildim. Bu sabah elime Sol gögsümde daha önce kaybolan kitle tekrar geldi, hemde büyük bir fındık kadar var. Sabah çocuklarımızla bir göle gezmeye gittik, burda yasak yok, moralleri bozulmasın diye sesimi çıkarmadım ama hep onları izledim, gizli gizli ağladım... hala kendime gelemedim. Bir sonraki randevum perşembe günü. Bugün burda dini tatildi, sabah ilk işim doktoru aramak olacak ama o ne yapacakki...
Nirra hemen en kötüyü düşünme ama bi an once de git insallah yoktur bi sey dualarimizdasin

nirra nasılsın? Aradın mı doktorunu?
Evet canım dün aradım, zaten perşembe randevun var , daha erkene ayarlayamayız sabret dedi , bende sabrlı olmaya çalışıyorum, göğsüm ara ara sızlıyor, birde 10 gündür günde 1-4 kez arası başdönmelerim oluyor.

Evet canım dün aradım, zaten perşembe randevun var , daha erkene ayarlayamayız sabret dedi , bende sabrlı olmaya çalışıyorum, göğsüm ara ara sızlıyor, birde 10 gündür günde 1-4 kez arası başdönmelerim oluyor.
İnşallah basit bir şeydir. Hayırlı haberle gelirsiniz

Bize de haber ver cok guzel haberlerini bekliyoruz. Allah yuzumuzu guldursun guzel seyler duyalim hep birlikte insallah.

Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin

Rabbim şifa versin inşallah kötü bisey değildir..Her kitle kötü huylu olmuyo inşallah sizinki de öyledir diye umuyorum.. Benim bi arkadaşımda da böyle bi durum olmuştu yıllar önce kitleyi aldılar çok şükür iyi hiç biseyi yok sadece 3 ayda bir kontrollerini ihmal etmedi..

😭😭😭😭😭 hastane koridorunda ağlayarak yazıyorum
Çığlık atmamak için kendimi zorluyorum
Geri gelmiş

😭😭😭😭😭 hastane koridorunda ağlayarak yazıyorum
Çığlık atmamak için kendimi zorluyorum
Geri gelmiş
Nirram seni tanimadan sevdik hepimiz. En basinda da cok korktuk ama tedavi ise yaradi. Yine yariycak yine mucadele edicez. Cok zor bi imtihan evet ama simdiye kadar cok metanetli geldin yine oyle olcak. Her gecenin bir sabahi vardir. Sen cok guclu ve sabirlisin. Allah seni o sabaha erdirecek insallah.

Ne dedi doktorlar peki tedavi belirlediler mi
😭😭😭😭😭
Göğsümden 4 koltuk altından 3 parça aldılar
Yarın acilen bir sonuç çıkacak tam sonuç haftaya belli olacak. Salı günleri doktorlar birlikte toplantı yapıyormuş, bu salıya yetişmeyeceği için haftaya salı karar verecekler ne yapılacağına, büyük ihtimalle tekrar kemo alacağım.
Kötü durumda olduğum için psikologla görüş dediler önce yok dedim sonra 3 kişi deyince tamam konuşayım dedim, bana ben öldükten sonra çocuklarıma kimlerin bakacağını şimdiden ayarlamamı söyledi hatta bir dernek adı verdi. Sonrada ama önce savaşalım dedi.
dualarınızı bekliyorum ♥️♥️♥️ 😭😭😭😭

Biliyorum şuan ne desek yükünü hafifletemeyiz, korkuların,endişelerin,acabaların var.Güzel bir söz var; İnsanı ölümden eceli korumuş..Yani vakit dolmadıysa dünyanın tüm musibetleri sağanak gibi yağsa bişey olmaz,vakti dolana bir kaşık su yeter.Kadere teslim ol kardeşim ama savaşmaktan da vazgeçme.Savaşın hastalıkla, teslimiyetin yazgiya..Hangimiz biliyoruz ne kadar vaktimiz kaldığını?Ölüm sırayla mı?
Kendini kanser olarak değil grip olarak düşün.Agir bir gribe yakalandım ve iyilesicem diye telkin et.Her akşam beyninden vücuduna olumlu sinyaller yolla.Dusunce gücüne inanırım.O zararlı hücreler neredeyse, onların bir bir vücudundan akıp gittiğini imgele.. Güzel hayaller kur evlatlarınla eşinle..Ağlamak istediğinde ağla ama asla kötü senaryo üretme.Rabbim şifanı arttırsın

😭😭😭😭😭
Göğsümden 4 koltuk altından 3 parça aldılar
Yarın acilen bir sonuç çıkacak tam sonuç haftaya belli olacak. Salı günleri doktorlar birlikte toplantı yapıyormuş, bu salıya yetişmeyeceği için haftaya salı karar verecekler ne yapılacağına, büyük ihtimalle tekrar kemo alacağım.
Kötü durumda olduğum için psikologla görüş dediler önce yok dedim sonra 3 kişi deyince tamam konuşayım dedim, bana ben öldükten sonra çocuklarıma kimlerin bakacağını şimdiden ayarlamamı söyledi hatta bir dernek adı verdi. Sonrada ama önce savaşalım dedi.
dualarınızı bekliyorum ♥♥♥ 😭😭😭😭
Sürekli kontrol altindaydin neden bunu sen farkediyosun da onlar farketmiyo? Iki gunde mi buyudu hemen. Biz dua edicez. Rabbim sana da evlatlarina da hayirli uzun omurler guzel yazılar yazsın.

X