Aslında içim kan ağlıyor, fakat yine kendimi tutuyorum, telefonda annemle görüntülü konuşurken ekrana bakamıyorum, çocuklarımı severken ayrı eziyet çekiyorum. 5 yaşındaki küçük oğlumu yatırdık ama yatmadı, kendini iki büklüm yapıp numaradan ağladı ve dediki “ben annemsiz uyuyunca böyle oluyorum” nasıl kalbim sızladı anlatamam, gözlerimden sıcak sıcak yaş aktı.Nirra nasılsın biraz daha toparladin mi
Çok geçmiş olsun Barış muslu yu takip etseniz o her hastalığın bi travma sonucu olduğunu söylüyor ve beynime format at tekniği ile iğleşiyorsun bi bakın istersenizMaalesef arkadaşım, benimki kötü çıktı, 8 kemoterapi 3 de koruyucu ilaç aldım, şimdi nüks etti...
Tesekkür ederim, bakarimÇok geçmiş olsun Barış muslu yu takip etseniz o her hastalığın bi travma sonucu olduğunu söylüyor ve beynime format at tekniği ile iğleşiyorsun bi bakın isterseniz
Allahim sen bu sinavi hayirlara cikar. Nirra lenfbezlerine patolojiden once temiz diyorlardı demek ki patolojiden once bir sey dememeleri gerekiyomuş. Ayni sey gogusteki icin de gecerli. Ona da kotu dediler ama yanilabiliyolar demek kipatholoji sonucu cikmis, Koltuk altinfakilerde temiz dedikleri lenfbezlerindede kötü Hücre bulunmus. Nasil bir sinavdayim Ben Ya Rabbi! Sürekli var yok var yok
Allah bu sınavı sana zor veriyor ama geçeceğinden de hiç mi hiç kuşkum yok. Güçlü dur Nirra, biliyorum bize söylemek kolay ama güçlü dur. Sen güçlendikçe o kötü hastalık gerileyecek. Tüm dualarım seninle ve ailenlepatholoji sonucu cikmis, Koltuk altinfakilerde temiz dedikleri lenfbezlerindede kötü Hücre bulunmus. Nasil bir sinavdayim Ben Ya Rabbi! Sürekli var yok var yok
Persembe-Cuma ön arastirmada remis cikmisti, detayli arastirmada bulunmuslar. Allah yok etsin onlari Amin. Ay icin sisti, ne düsüneyim ne yapayim öyle kalakaldim. Vakit geciriyorum sadeceAllahim sen bu sinavi hayirlara cikar. Nirra lenfbezlerine patolojiden once temiz diyorlardı demek ki patolojiden once bir sey dememeleri gerekiyomuş. Ayni sey gogusteki icin de gecerli. Ona da kotu dediler ama yanilabiliyolar demek ki
Gecen defadan kalmislar, temizlenmis gitmisti, daha dogrusu gitmiyormus uykuya yatiyormus. Yine Bastian bir Bismillaah diyecegim. InsaAllah cigerlerdekiler uyanmamistir Ama cigerlerimide önceki dönemdeki gibi hissediyorum.Yeni başlıyordur belki lenflerde.Başta yakalamarı iyi.
Amin yok etsin
Gecen defadan kalmislar, temizlenmis gitmisti, daha dogrusu gitmiyormus uykuya yatiyormus. Yine Bastian bir Bismillaah diyecegim. InsaAllah cigerlerdekiler uyanmamistir Ama cigerlerimide önceki dönemdeki gibi hissediyorum.
Cümlemizin canımAllah hepinizden razı olsun ♥ Rabbim evlatlarınızın hayrını göstersin, sizlerin sınavı kolay olsun Amiin
Çok teşekkürlerRabbim şifa versin çocuklarına bağışlasın dualarımdasın nirra