Göğüste kitle

Nirra nasılsın biraz daha toparladin mi
Aslında içim kan ağlıyor, fakat yine kendimi tutuyorum, telefonda annemle görüntülü konuşurken ekrana bakamıyorum, çocuklarımı severken ayrı eziyet çekiyorum. 5 yaşındaki küçük oğlumu yatırdık ama yatmadı, kendini iki büklüm yapıp numaradan ağladı ve dediki “ben annemsiz uyuyunca böyle oluyorum” nasıl kalbim sızladı anlatamam, gözlerimden sıcak sıcak yaş aktı.
elbette perşembeye göre daha iyiyim, göğsüm sızlıyor arada, bacaklarım oturunca kilitleniyor. Elbette herkesin acısı kendine... buradan bir abla Türkiye’de kendi köyünden bir bayana benim numaramı vermiş ve onunla tanışmamı istedi. 2 defa görüştük. Yaşıtım, 4 evladı var 2 si özürlü, eşi Kısa zaman evvel evli olan yakın arkadaşı ile aldatmış ve evden gitmiş, 12 yıldır K. İle savaşıyor ve şimdi yine kemoya başlamış, fakirlik ayrı konu, evladına verilen bakım parası ile geçiniyor. Utandım kendimden, halimden, bir kadının nekadar güçlü olabileceğini gördüm, ama işte dedimya herkesin acısı kendine...

patholoji sonucu cikmis, Koltuk altinfakilerde temiz dedikleri lenfbezlerindede kötü Hücre bulunmus. Nasil bir sinavdayim Ben Ya Rabbi! Sürekli var yok var yok
Allahim sen bu sinavi hayirlara cikar. Nirra lenfbezlerine patolojiden once temiz diyorlardı demek ki patolojiden once bir sey dememeleri gerekiyomuş. Ayni sey gogusteki icin de gecerli. Ona da kotu dediler ama yanilabiliyolar demek ki

patholoji sonucu cikmis, Koltuk altinfakilerde temiz dedikleri lenfbezlerindede kötü Hücre bulunmus. Nasil bir sinavdayim Ben Ya Rabbi! Sürekli var yok var yok
Allah bu sınavı sana zor veriyor ama geçeceğinden de hiç mi hiç kuşkum yok. Güçlü dur Nirra, biliyorum bize söylemek kolay ama güçlü dur. Sen güçlendikçe o kötü hastalık gerileyecek. Tüm dualarım seninle ve ailenle

Allahim sen bu sinavi hayirlara cikar. Nirra lenfbezlerine patolojiden once temiz diyorlardı demek ki patolojiden once bir sey dememeleri gerekiyomuş. Ayni sey gogusteki icin de gecerli. Ona da kotu dediler ama yanilabiliyolar demek ki
Persembe-Cuma ön arastirmada remis cikmisti, detayli arastirmada bulunmuslar. Allah yok etsin onlari Amin. Ay icin sisti, ne düsüneyim ne yapayim öyle kalakaldim. Vakit geciriyorum sadece

Yeni başlıyordur belki lenflerde.Başta yakalamarı iyi.
Amin yok etsin
Gecen defadan kalmislar, temizlenmis gitmisti, daha dogrusu gitmiyormus uykuya yatiyormus. Yine Bastian bir Bismillaah diyecegim. InsaAllah cigerlerdekiler uyanmamistir Ama cigerlerimide önceki dönemdeki gibi hissediyorum.

Ben sana bu aksam bakıp sıfa dualarına baslayacagım nırra.
Reglim hersey okuyamam ama dua okurum.Elbirliğiyle yokedecegız ınsallah,sen yeterki güçlü dur.Rabbımız evlatlarına bagıslasın ınsallah senı amın amın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…