Göğüste kitle

Nirracim sana bugun 2500 ve 1500 ya safi okundu,ilkini ben,digerini de ben isime kalkinca cocuklarim ortaklasa okudu.
Sifalarin olsun,gonul ferahligin olsun,azimizi coga saysin rabbimiz,biz sifa istiyoruz,rabbimiz dualarimizi kabul etsin insallah.
Bu gece de teheccud vakti okuyacagim sana.Ismi azam duasina niyet ettim insallah.

Allah razı olsun canım benim çok teşekkürler

Hakkınızı helal edin, hiç mecalim yoktu.
Elhamdulillaah, bu günüme şükürler olsun. Koltuk altındakı lenfbezleri ilk yapılan kontrolde temiz çıkmış, kesin bilgi haftaya inşallah. Göğüstekiler kötü olduğu kesin cinsini belirliyorlar, doktorun demesi geçen defaki kitlenin yanında çıktığı için başka cins olma ihtimali yüksek, yani iki farklı K. Türü olabilirmiş yine bunlara inandım yine yanıldım... 3 gündür psikopat psikoloğun dedikleri aklımdan çıkmıyor , derdimi mevlama havale ediyorum, ben üstesinden gelemiyorum O gelsin amin

Yengelerimden birine vücuduna yayılmış dediler yanıldılar. Diğerinin memesindeki kitlelere kanser dediler yanıldılar. Sana söyleyen doktorlara da yanıldılar deriz inşallah. Öyle bakmayla ne olduğunu bilemezler konuşmadan önce biyopsi sonucunu beklesinler. Allah’ın izniyle bütün sonuçlarının temiz gelmesi için dua edelim. En güzelini yapmışsın, derdini veren allah dermanını da verir. Allahım hastalandığım zaman şifa veren sensin ayetini oku.

Tamam okurum inşaAllah. Umarım bendede yanılırlar

O gün hastaneye kimseyi almadıkları için yalnız gitmiştim, eşim sürekli arıyordu ağladığım için anladı , işten çıkmış yoldayım geliyorum dedi, yoldan geri dönderdim. Abimlerle hastane 100 km , abim aşırı hassastır, birde biliyorsunuz yiğenimdede çıktığı için abim tamamen içine atıyor, annemede belli etmemek için kendi kalmış yengemi göndermiş, yol üstünde bir şehirde buluştuk, sarıldık ağladık bağıra bağıra, beni teselli edecek sözler söyledi ama ben duymadım... çocuklarım için üzülmememi herzaman yanlarında olacağını ve kendi çocuklarından ayırmayacağını söyledi, öyle olacağınıda eminim. Bir kaç saat oturduk bir mağazanın parkında. Eve gelince çocuklara söyledik, sadece tekrar kemo almam gerekecek galiba dedik, Kızım çok ağladı, oğlum ağlamaya başladı odasına gitti ertesi gün çıktı. Görümceme yazmıştım, sağolsun bugün geldi. Kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Kalabalık iyi oldu.
yaklaşık 12-13 gündür günden 4 kereye kadar başım dönüyordu, doktor başımda olma ihtimaline karşı MR ayarladı, iki hafta sonra MR CT vs çekilecek. İnşaAllah güzel haberler alırım.

Yalniz kalmaman daha iyi kalabalikta hastalik dusuncek fırsatın olmaz. Inşallah bas donmesi basit bi seydir. Belki de biyopsi sonucuna gore gogustekinin cinsi cok kotu cikmayacak basit bi kemoterapiye cevap verecek hemen belki. Guzel dusunelim umut hep var. Korktugun gibi olmayacak belki ya da sana o doktorlarin soyledigi gibi cikmayacak bunu bilemeyiz.

Ah nirra sonunda senden haber aldığıma sevindim. Benim de annem gelecek hafta rektum CA için ameliyat olacak. Yarın onun yanında olmak için yola çıkacağım. Aklımdan binbir türlü şey geçiyor. Bir evlat olarak umutsuzluğa düşüyorum, umut doluyorum. Duygularım karmakarışık. Annem tıpkı senin gibi bize belli etmemeye çalışıyor ama onun da duyguları karmakarışık. Ama bize öyle bir ben iyiyim diyor ki hem o hem de biz güçleniyoruz. Sende iyisin. Ondan geldik ona döneceğiz. Doktorlar sana ne kadar kötü haberler verirlerse versinler Allah dilerse yıldızlar dökülür, evren dürülür. O yüzden Allah'a sığın, yapman gerekeni yap ve tevekkül et. Rabbim ne nasip ettiyse onda mutlaka bir güzellik vardır. Dualarımız seninle. Rabbim sana da anneme de şifa ihsan eylesin.

Rabbimiz engin merhamet ve sifasindan annenizi,nirramizi ve tum hastalari bol bol hissedar eylesin.Benim de 2 yakinim,biri ben genc kizken,digeri simdi en kotulerini atlatti ve saglikli uzun yasadilar,biri suan torun dugunlerine kosuyor,digeri tamamen ilgisiz bir rahatsizliktan vefat etti.
30 yila yakin yasadi fakat,rabbimiz dilerse,dualarla ne sifalar ihsan eder,uzulmeyin,ben nirraya da inaniyorum ki atlatacak.
Teheccud vakitleri dua edin.Ben simdi nirra icin kilacagim annenizi de katacagim.
Surekli kalkma aliskanligim yok,ama arkadasimiz icin kalkmaya niyetlendim.
Rabbimiz her darda olana yetisir,bizi de gorsun insallah...

Amiin ecmain

İnşaallah. Dediğin gibi olur.
kendimi nekadar oyalamaya çalışsamda her küçük boşlukta dahi beynimin içinde kötüşeyler geliyor.

Gogsunuzde yara vs yoksa, gelen sivi da kan degilse cok fazla telas etmeyin bence. Benim de fibreodenomlarim var, hatta birisinden biyopsi bile oldum temiz cikti. Sizin kitlenizin buyuklugu ne kadar? Doktorun dis muayeneden yorumu ne oldu?

Gogsunuzde yara vs yoksa, gelen sivi da kan degilse cok fazla telas etmeyin bence. Benim de fibreodenomlarim var, hatta birisinden biyopsi bile oldum temiz cikti. Sizin kitlenizin buyuklugu ne kadar? Doktorun dis muayeneden yorumu ne oldu?
Maalesef arkadaşım, benimki kötü çıktı, 8 kemoterapi 3 de koruyucu ilaç aldım, şimdi nüks etti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…