Göğüste kitle

Çok teşekkürler, desteğinizi öyle derinden hissediyorumki, Allah razı olsun. Kemoterapi bittiği için vücut şaşırmış ve yüzümde kıllar çıktı demiştimya, bugün de alnımı gördüm, çok fena siyah siyah kıllar çıkmış, daha önce kimsede görmedim böylesini, alnım resmen sakal gibi tüylenmiş 🤦🏽‍♀️. 2 hafta sonraya kadın doktorundan randevu aldım hormonları ölçtüreceğim. :KK43:
Gecer onlarda emin ol.Buyuk oglum dogdugunda omuzlari nasil killiydi:))
Sen de yeniden doguyorsun,birsey kalmaz merak etme:)

Gecer onlarda emin ol.Buyuk oglum dogdugunda omuzlari nasil killiydi:))
Sen de yeniden doguyorsun,birsey kalmaz merak etme:)
Ayyy bacım inşallah, yani elbette önce sağlığım ama işte... sırtımda dolmuş 😭😭😭 normalde tüysüz biri olarak çok berbat hissettim kendimi, biraz alışmam lazım sanırım

Ayyy bacım inşallah, yani elbette önce sağlığım ama işte... sırtımda dolmuş 😭😭😭 normalde tüysüz biri olarak çok berbat hissettim kendimi, biraz alışmam lazım sanırım
Onlar birden yerini bulamadı:)
Cok gecmez kasında saçında yerlerini alirlar,eskisinden güzel olursun merak etme.
İnsan bocaiar tabii ki,sonucta aynadaki kac yıllık tanıdıgımız yani:))

Hayırlı bayramlar Nirra daha nice bayramlara 🤗

Bayramin mubarek olsun nirra,yavrularinla upuzun saglikli omrun olsun insallah💝😘
Sagol gülüm , hep birlikte insaallah ♥️♥️
İyi bayramlar canım 🍬🍭üzme kendini ilk önce sağlığın kıllar hormonlardandır zamanla dökülüp giderler bence öpüyorum kendine iyi bak nirra'cığım🤗😘
Seninde bayramin kutlu olsun ♥️♥️
gittikce cogaliyorlar :)). Benim kücük kizimin önüne yatiyorum, aliyor eline cimbizi 3 gündür temizliyor.
olmaz denilen ne varsa oluyor tek tek... ne yapalim buna sükür 🌺

Sagol gülüm , hep birlikte insaallah ♥♥

Seninde bayramin kutlu olsun ♥♥
gittikce cogaliyorlar :)). Benim kücük kizimin önüne yatiyorum, aliyor eline cimbizi 3 gündür temizliyor.
olmaz denilen ne varsa oluyor tek tek... ne yapalim buna sükür 🌺
Saol canım nasılsın iyisindir inş ağda bantları kullansan zararı olur mu acaba riski yoksa daha rahat olur hem🤔

Halsizligin gecti mi nirra? Daha iyi misin
Elhamdulillah kemo aldigim gibi degilim, cok daha Rahatim, birde Nabiz düsürmek icin ilac kullaniyorum, ilaci unuttugum zamanlar cok Cabuk yoruluyorum. Egilmek yerden bisey almak, Veya ayakkabi baglamak henüz zor, hele yere oturduysam kalkmak ein zoru, önce oturdugum Yerde dönüp duruyorum, sonra kalkana kadar mahvoluyorum:)).

nirra nirra aaaaaaaa napıyosun bacım?
Bugün hic iyi degilim, yine dagildim. Bu sabah elime Sol gögsümde daha önce kaybolan kitle tekrar geldi, hemde büyük bir fındık kadar var. Sabah çocuklarımızla bir göle gezmeye gittik, burda yasak yok, moralleri bozulmasın diye sesimi çıkarmadım ama hep onları izledim, gizli gizli ağladım... hala kendime gelemedim. Bir sonraki randevum perşembe günü. Bugün burda dini tatildi, sabah ilk işim doktoru aramak olacak ama o ne yapacakki...

Hemen panik olma nirra nirra cım yağ bezesinden tut zararsız kitleye kadar herşey olabilir.

Tabii ki bedenini en iyi sen bilirsin ama o kadar şeyin üstesinden geldin ve geliyorsun ne dedik en başta ufak tefek taşlar çıkacaktır önüne zor bir süreç, ama lütfen henüz sonuç belli değilken moralini bozma.

Yarın ararsın doktorunu eminim o sana ne olabileceği hakkında bilgi verecektir.

Rabbim içini ferahlatsın inşallah...

X