- 23 Ekim 2007
- 155
- 193
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kusura bakmayın nolur. Dıştan iyiyim ama içim kavruluyor son günlerde yine. Korkularımı bastırmaya dışarı belli etmemeye çalışıyorum. Bu gece bir rüya gördüm, tabirlerine baktım hiç iyi şeyler yazmıyor, ölüm, Hz. Azrail v.s V.s. , elbette ölümün saatini ancak Rabbimiz bilir.
son 5 ayda Herkeslere mesafe koydum, daha doğrusu konuşup kendimi üzmemek adına kendi abilerimle dahi çok az konuşuyorum. Son 5 ayda kayjnvalidem ile belki 3 kere konuşmuşumdur. Dün birden aklıma geldi eşime annenle konuşmadım uzun zamandır aradığında görüşeyim dedim. Oda hemen aradı, birlikte konuşurken eşimin işi çıktı ve yanımdan gitti. Biz konuşmaya devam ettik sonra bana birden karadut yememi söyledi, eşimin teyzesinin eşi bağırsak şeysi oldu benimle aynı zamanda o istemiş, onu anlattı , sonra benimle aynı şey olan bir yengemiz genç yaşta bundan 8-10 seneevvel vefat etti, Doktorlar karadut ye demişler, ben konuyu kapatmaya çalışsamda bana bunlardan bahsetti, eşimi çağırdım gel diye maalesef o an gelemedi baktım olmuyor vedalaşıp kapattım telefonu, ben ne rahmetli yengeyi anmak istiyorum nede enişteyi. Kv min kötüye yorarak anlattığını sanmıyorum gözleri doldu anlatırken ama ben çok çok etkilendim yine. Üzerinede kötü bir rüya görünce daha kötü oldum. İnşeAllaah rüyamda bu görüşmeden dolayı etkilendiğim için olmuştur, uyandığımda sabah namazı vakti idi...
Yarın 6. Kemoyu alacağım dualarınızı eksik etmeyin ♥♥♥
Konuşmalardan etkilendiğin için öyle bi rüya görmüşsün. Sen karamsarlığa kapılma. Inşallah tedavin bitince çok güzel haberler alcaz. Bu son kemo muydu? Napilacak bundan sonraKusura bakmayın nolur. Dıştan iyiyim ama içim kavruluyor son günlerde yine. Korkularımı bastırmaya dışarı belli etmemeye çalışıyorum. Bu gece bir rüya gördüm, tabirlerine baktım hiç iyi şeyler yazmıyor, ölüm, Hz. Azrail v.s V.s. , elbette ölümün saatini ancak Rabbimiz bilir.
son 5 ayda Herkeslere mesafe koydum, daha doğrusu konuşup kendimi üzmemek adına kendi abilerimle dahi çok az konuşuyorum. Son 5 ayda kayjnvalidem ile belki 3 kere konuşmuşumdur. Dün birden aklıma geldi eşime annenle konuşmadım uzun zamandır aradığında görüşeyim dedim. Oda hemen aradı, birlikte konuşurken eşimin işi çıktı ve yanımdan gitti. Biz konuşmaya devam ettik sonra bana birden karadut yememi söyledi, eşimin teyzesinin eşi bağırsak şeysi oldu benimle aynı zamanda o istemiş, onu anlattı , sonra benimle aynı şey olan bir yengemiz genç yaşta bundan 8-10 seneevvel vefat etti, Doktorlar karadut ye demişler, ben konuyu kapatmaya çalışsamda bana bunlardan bahsetti, eşimi çağırdım gel diye maalesef o an gelemedi baktım olmuyor vedalaşıp kapattım telefonu, ben ne rahmetli yengeyi anmak istiyorum nede enişteyi. Kv min kötüye yorarak anlattığını sanmıyorum gözleri doldu anlatırken ama ben çok çok etkilendim yine. Üzerinede kötü bir rüya görünce daha kötü oldum. İnşeAllaah rüyamda bu görüşmeden dolayı etkilendiğim için olmuştur, uyandığımda sabah namazı vakti idi...
Böğürmek istiyorum elif resmen bi yere dağa tepeye çıkıp avazım çıktığınca böğürüp salya sümük ağlamak istiyorum, sanki o an geçip gidecek gibi...nirra duaya devam ediyruz.Rüyalar içinde bulunduğun durumla alakalıdır.Oku üfle gitsin:)
Ağla tabii rahatlatır:)Böğürmek istiyorum elif resmen bi yere dağa tepeye çıkıp avazım çıktığınca böğürüp salya sümük ağlamak istiyorum, sanki o an geçip gidecek gibi...
Nirracıgım bunlara takma boşver sen kendini iyi hissedeceksen ona gore mesafe koy insanlara kötülüğüne dememiş kaynanan ama ister istemez etkiliyor insanı ondan öyle rüya görmüşsündür canım rüya tabirlerine hiç inanma kendine dikkat et nirracığım dualarımız seninleKusura bakmayın nolur. Dıştan iyiyim ama içim kavruluyor son günlerde yine. Korkularımı bastırmaya dışarı belli etmemeye çalışıyorum. Bu gece bir rüya gördüm, tabirlerine baktım hiç iyi şeyler yazmıyor, ölüm, Hz. Azrail v.s V.s. , elbette ölümün saatini ancak Rabbimiz bilir.
Allah yardımcın olsun insaĺlahSali günü aldim 6. kemoyu, evde yatiyorum öyle, Rabbim bu günleri aratmasin. Onkolugumun görev süresi bitmiş, yeni doktor geldi.
Kemoyu 8 e çıkardılar, yani 2 tane daha alacağım, pazartesi perşembe randevularım var .
korona virüsünden dolayı burası baya çalkalanıyor, bir çok okul iş yeri geçici olarak kapandı, bende 3 çocuğumu okula göndermedim bugün ve yarın evdeler, Merkel açıklama yaptı 60 milyon insanın virüsü kapacağı söyleniyor. Ve ben riskli guruptayım, evden çıkmıycağım ama eşim işe gidiyor, çocuklar okula... Allah sonumuzu hayr etsin.
Rabbim bütün korkularını boşa çıkarsın gönlüne ferahlık versin. Inşallah çok güzel haberler alcaz. Yaşadıkların kolay değil ama sen üstesinden geliyosun. Bu imtihandan çok güzel geçiyosun. Allah daha zor günler yaşatmasin. Yarınki çekimlerin sonucunu mutlaka haber ver. Sürekli kontrol ediyorum burayı bizi habersiz bırakmaMaalesef hiç iyi değilim bacılarım... yarın kontrol çekimlerim var sabah erkenden 4-5 saat sürecek, salı günü telefonla genetik testin sonucunu öğreneceğim ve ben çookkkk korkuyorum . Bugün biraz ağlama krizi geçirdim kendimi zor tutuyorum, sanki bütün dağlar üzerime yıkılmış gibi... gönül yorgunluğum kemonun yan etkilerinden daha çok... çocuklarım evde onlardan köşe bucak saklıyorum gözyaşlarımı, kızlarım için ayrı korkuyorum kendim için ayrı korkuyorum... genetik test yaptırmak ile ne kadar doğru yaptım bilmiyorum... belkide bilmemek daha iyi olurdu.
dualarınızda beni unutmayın.