- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
Canım içini ferah test olumsuz çıksada illa olacak diye bişey yok kendini yıpratma böyle senin üzülmemen gerek yarın müsait oldugunda bizide haber et canım sonuç ne olursa olsun yolumuz uzun iyidede kötüdede hep yanındayız dualarımız seninleMaalesef hiç iyi değilim bacılarım... yarın kontrol çekimlerim var sabah erkenden 4-5 saat sürecek, salı günü telefonla genetik testin sonucunu öğreneceğim ve ben çookkkk korkuyorum. Bugün biraz ağlama krizi geçirdim kendimi zor tutuyorum, sanki bütün dağlar üzerime yıkılmış gibi... gönül yorgunluğum kemonun yan etkilerinden daha çok... çocuklarım evde onlardan köşe bucak saklıyorum gözyaşlarımı, kızlarım için ayrı korkuyorum kendim için ayrı korkuyorum... genetik test yaptırmak ile ne kadar doğru yaptım bilmiyorum... belkide bilmemek daha iyi olurdu.
dualarınızda beni unutmayın.
Merhaba hanımlar,
Beni mazur görün yaşadığım şokun etkisindeyim hala, 4-5 haftadır sol göğsümden açık renkli sıvı geliyordu, önce yara diye önemsemedim krem filan sürdüm, bu sabah jinekoloğa gittim ve göğsümde kitle buldu, yarın sabah mammografie yapılacak ve ben taş gibiyim. Herkesin yardımına koşan ben şimdi çaresizce yardım bekliyorum, arayıp anlatacak kimsemde yok. Eşim işte ona şimdi söyleyemem, çocuklarım henüz küçücükler, anneme zaten söyleyemem. Ne hissedeceğimi bilmiyorum, korkuyorum, ağlayamıyorum, çocuklarımı düşünüyorum. Sizlerden dua istiyorum, yarın sonuçlar iyi çıksın. Ben gerçekten yapayalnız biriyim.
bana lütfen güç verin, yaşayıp atlatanlar bana yol gösterin
Mesajın için çok teşekkürlercanım merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Sonuçların inşallah çok güzel tertemiz çıkar. Ben 14 yaşımdaydım bende kitle çıktı sol göğsümde. Test falan hatırlamıyorım öyle mamaografide olmadı. Direk lokal anestezi ile ameliyat oldum. Aldılar göğsümden kitleyi.hatta ameliyattan çıkıp otobüsle eve gitmiştim ne ağrı ne sızı ne acım olmamıştı.
İnşallah seninkide böyle basit ve kolaylıkla hallolur başa gelen çekiliyor gönlünü ferah tut.
Ay canımmm nerelerdesin sen??? Meraktan öldük. Ama tabi kiiii bu güzel haberi alınca bütün endişeler uçtu gittiiiii:) elhamdulillaah, ne kadar sükür Etsem Azdir.
kontrol çekimlerimin sonucunda Akciğer ve karaciğer deki metastazlar görünmedi yani gitmişler :) . Kemiklerde henüz bir değişim yok, olsun bunada şükür. Yarın ultrason çekilecekti ama şu olağan durumdan dolayı gitmeyeceğim, çünkü zaten sonuç değişmeyecek. Kemo 8 e çıkarıldı, tekrar o bitince çekilecek ve ameliyata karar verilecek.
genetik testin sonuçları geldi :) telefonda konuştuk. Elhamdulillaah mutasyona uğramamış, yani çocuklarıma taşımıyorum:) . Haberi alınca yığıldım kaldım elim ayağım tutmadı, ağla ağla bi hal oldum. öyle bir yükmüşki üzerimdeki sanki üzerimde dağlar tepeler varmış. Allaaha hamd olsun. Ettiğiniz dualar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum, Rabbim sizlere zeval vermesin Amiinn.
Şükürler olsun bak o kadar üzüldün yıprandın ama sonunda çok güzel haberler aldın. Her yıkıldığında çok güzel haberlerle donuyosun. Bi daha bizi merakta bırakma:) elhamdulillaah, ne kadar sükür Etsem Azdir.
kontrol çekimlerimin sonucunda Akciğer ve karaciğer deki metastazlar görünmedi yani gitmişler :) . Kemiklerde henüz bir değişim yok, olsun bunada şükür. Yarın ultrason çekilecekti ama şu olağan durumdan dolayı gitmeyeceğim, çünkü zaten sonuç değişmeyecek. Kemo 8 e çıkarıldı, tekrar o bitince çekilecek ve ameliyata karar verilecek.
genetik testin sonuçları geldi :) telefonda konuştuk. Elhamdulillaah mutasyona uğramamış, yani çocuklarıma taşımıyorum:) . Haberi alınca yığıldım kaldım elim ayağım tutmadı, ağla ağla bi hal oldum. öyle bir yükmüşki üzerimdeki sanki üzerimde dağlar tepeler varmış. Allaaha hamd olsun. Ettiğiniz dualar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ♥, Rabbim sizlere zeval vermesin Amiinn.
Ay canım içim nasıl rahatladı allah'a şükürler olsun çok güzel haberler dahada güzellerini alacaz allahın izninle:) elhamdulillaah, ne kadar sükür Etsem Azdir.
genetik testin sonuçları geldi :) telefonda konuştuk. Elhamdulillaah mutasyona uğramamış, yani çocuklarıma taşımıyorum:) . Haberi alınca yığıldım kaldım elim ayağım tutmadı, ağla ağla bi hal oldum. öyle bir yükmüşki üzerimdeki sanki üzerimde dağlar tepeler varmış. Allaaha hamd olsun. Ettiğiniz dualar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum ♥, Rabbim sizlere zeval vermesin Amiinn.
Çok geçmiş olsun canım bidaha uğramasın inş kimselerecanım merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Sonuçların inşallah çok güzel tertemiz çıkar. Ben 14 yaşımdaydım bende kitle çıktı sol göğsümde. Test falan hatırlamıyorım öyle mamaografide olmadı. Direk lokal anestezi ile ameliyat oldum. Aldılar göğsümden kitleyi.hatta ameliyattan çıkıp otobüsle eve gitmiştim ne ağrı ne sızı ne acım olmamıştı.
İnşallah seninkide böyle basit ve kolaylıkla hallolur başa gelen çekiliyor gönlünü ferah tut.
Amin canım zor tabiki. İnsanız her şey bizler için.Çok geçmiş olsun canım bidaha uğramasın inş kimselere
Ayyy:) elhamdulillaah, ne kadar sükür Etsem Azdir.
Allâh razı olsunAy canım içim nasıl rahatladı allah'a şükürler olsun çok güzel haberler dahada güzellerini alacaz allahın izninlegenetik testlerdede bişey çıkmamış çok sevindim kendine çok çok dikkat et canım
İnşaAllâh , canım benim İnşeAllaah, cümle şifa bekleyenlerle beraberÇok şükür.
Çok daha iyi olacaksın Allahın izini ile.
Ayyynirra mmm akciğerinle karaciğerin temizlendiyse hiç bişi lazım değil.Şimdiden geçmiş olsun diyebiliriz.Bak bu kadar dua fayda ediyor inş.Genede Allah ın bileceği iş tabi de kurtulacaksın canım ayağını sıkı bas,tutun çocuklarına dünyaya.Ve ağla tabiki bu seni rahatlatır.
Çok sevindim çok.Acık oynama şıkıdım şıkıdım yapıcam tutmayın beni
Aslansın sen aslan:)
Sendende Allah razı olsun canım❤❤❤Allâh razı olsun ♥♥♥