Göğüste kitle

Canım içini ferah test olumsuz çıksada illa olacak diye bişey yok kendini yıpratma böyle senin üzülmemen gerek yarın müsait oldugunda bizide haber et canım sonuç ne olursa olsun yolumuz uzun iyidede kötüdede hep yanındayız dualarımız seninle nirra cığım

:) elhamdulillaah, ne kadar sükür Etsem Azdir.
kontrol çekimlerimin sonucunda Akciğer ve karaciğer deki metastazlar görünmedi yani gitmişler :) . Kemiklerde henüz bir değişim yok, olsun bunada şükür. Yarın ultrason çekilecekti ama şu olağan durumdan dolayı gitmeyeceğim, çünkü zaten sonuç değişmeyecek. Kemo 8 e çıkarıldı, tekrar o bitince çekilecek ve ameliyata karar verilecek.
genetik testin sonuçları geldi :) telefonda konuştuk. Elhamdulillaah mutasyona uğramamış, yani çocuklarıma taşımıyorum:) . Haberi alınca yığıldım kaldım elim ayağım tutmadı, ağla ağla bi hal oldum. öyle bir yükmüşki üzerimdeki sanki üzerimde dağlar tepeler varmış. Allaaha hamd olsun. Ettiğiniz dualar için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum , Rabbim sizlere zeval vermesin Amiinn.

canım merhaba çok geçmiş olsun öncelikle. Sonuçların inşallah çok güzel tertemiz çıkar. Ben 14 yaşımdaydım bende kitle çıktı sol göğsümde. Test falan hatırlamıyorım öyle mamaografide olmadı. Direk lokal anestezi ile ameliyat oldum. Aldılar göğsümden kitleyi.hatta ameliyattan çıkıp otobüsle eve gitmiştim ne ağrı ne sızı ne acım olmamıştı.
İnşallah seninkide böyle basit ve kolaylıkla hallolur başa gelen çekiliyor gönlünü ferah tut.

Mesajın için çok teşekkürler . Bu günüme şükür olsun, benimki kötü çıktı ve geçen hafta 6. Kemoyu aldım, 2 daha alacağım, sonra sol göğsüm alınacak Allâh büyük , bu zor günlerde geçer elbet

Ay canımmm nerelerdesin sen??? Meraktan öldük. Ama tabi kiiii bu güzel haberi alınca bütün endişeler uçtu gittiiiii
Çok şükür ne güzel ilerlemeler varmış
Ve çok çok şükür ki çocuklarına gen taşınmamış
Bu kötü günlerde çok güzel haberler canım

Şükürler olsun bak o kadar üzüldün yıprandın ama sonunda çok güzel haberler aldın. Her yıkıldığında çok güzel haberlerle donuyosun. Bi daha bizi merakta bırakma

Ay canım içim nasıl rahatladı allah'a şükürler olsun çok güzel haberler dahada güzellerini alacaz allahın izninlegenetik testlerdede bişey çıkmamış çok sevindim kendine çok çok dikkat et canım

Çok geçmiş olsun canım bidaha uğramasın inş kimselere

Ayyy nirra mmm akciğerinle karaciğerin temizlendiyse hiç bişi lazım değil.Şimdiden geçmiş olsun diyebiliriz.Bak bu kadar dua fayda ediyor inş.Genede Allah ın bileceği iş tabi de kurtulacaksın canım ayağını sıkı bas,tutun çocuklarına dünyaya.Ve ağla tabiki bu seni rahatlatır.
Çok sevindim çok.Acık oynama şıkıdım şıkıdım yapıcam tutmayın beni
Aslansın sen aslan:)

Teşekküür ederiiiim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…