Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyi olmana sevindim canım yapabildiğı yap çokta yorma kendini iş bitmez nasıl olsa aa ordada ciddi ciddi başladı kısa sürede çözümü bulunur inş bu sene en kötü sene herhalde felaketlerin ardı arkası kesilmiyor amin canım allah hepimizi korusun kendinize çok çok dikkat edin öpüyorum nirra'cığımElhamdulillah bugün daha iyiyim. Dün görümcem evine gitti, bugün kalktım olduğu kadar yaptım bişeyler. Birde burda korona salgını başladı millet deli gibi marketleri boşaltıyor, bir derdimize bir dert daha eklendi, bu günlere çok şükür, Rabbim beterinden esirgesin.
Abla ben sana geçmiş olsun yazmıştım ama çıkmamış,geçmiş olsun hiç yaşama inşallah.Çok teşekkürler sağolun,amin inşallah nirranında güzel ve hayırlı haberlerini bekliyoruz bizlerde
Allâh razi olsun Hakkini ödeyemem helal etAbla ben sana geçmiş olsun yazmıştım ama çıkmamış,geçmiş olsun hiç yaşama inşallah.
Nirracım öpüyorum dün akşam camide seni de andım canım.
Allah şifalar nasip etsin yegen kuzuna da sana da inşallah
Hak ne demek öyleTabii ki helal olsun, inan 3 kuruş sadaka versem ailemle birlikte seni de anıyorum, Allahım çoluk çocuğumun başımızın gözümüzün, nirranın sadakası olsun diyorum.Allâh razi olsun ♥ Hakkini ödeyemem helal et
Merhaba Kizlar, elhamdulillaah iyiyim. Evde yalniz kalamiyorum kendimi disari attim , önce sabah cocuklari Okula - Yuvaya biraktim sonra alisverise gittim, sabah 9 olmamisti henüz Ama migrostan daha büyük bir markete gittim ve Tempel gidalarin bulundugu raflar bosalmisti, Eger dogru ise 3-12 gün arasi Korona virüsü sebebiyle acil durum ilan edip disari cikma yasagi verebilirlermis, insanlar deli gibi alisveris yapiyor, makarna, un, konserve, seker, tuvalet kagidi , yumurta, peynir , dezenfekte ilaclari bulmaK imkansiz neredeyse. Sonra bi arkadasla neredeyse 3-4 saat bi firinda oturduk, eve geldim Ama cok bisey yapmamama ragmen öyle yorgun hissediyorumki mecalim yok. Genetik testin sonuclari iyi temiz ciksin diye dualarinizi istiyorumNirra nasılsın
Temiz çıkacak inşallah, rabbimizden diliyoruzMerhaba Kizlar, elhamdulillaah iyiyim. Evde yalniz kalamiyorum kendimi disari attim , önce sabah cocuklari Okula - Yuvaya biraktim sonra alisverise gittim, sabah 9 olmamisti henüz Ama migrostan daha büyük bir markete gittim ve Tempel gidalarin bulundugu raflar bosalmisti, Eger dogru ise 3-12 gün arasi Korona virüsü sebebiyle acil durum ilan edip disari cikma yasagi verebilirlermis, insanlar deli gibi alisveris yapiyor, makarna, un, konserve, seker, tuvalet kagidi , yumurta, peynir , dezenfekte ilaclari bulmaK imkansiz neredeyse. Sonra bi arkadasla neredeyse 3-4 saat bi firinda oturduk, eve geldim Ama cok bisey yapmamama ragmen öyle yorgun hissediyorumki mecalim yok. Genetik testin sonuclari iyi temiz ciksin diye dualarinizi istiyorum ♥
Aamiiin aminnTemiz çıkacak inşallah, rabbimizden diliyoruz
Abla ben sana geçmiş olsun yazmıştım ama çıkmamış,geçmiş olsun hiç yaşama inşallah.
Nirracım öpüyorum dün akşam camide seni de andım canım.
Allah şifalar nasip etsin yegen kuzuna da sana da inşallah