Göğüste kitle

nirra nirra iyi aksamlar nasilsın
Bugün hamd olsun çok iyiydim, 3 ay sonra sün akşam bugün için kendimi bir arkadaşıma davet ettim :) . Sabah ondaydım dışarı çıkmak baya iyi geldi , haftaya pazartesi inşallah 4. Kemoyu alacağım, o güne kadar mümkün olduğu kadar günlük dışarı yürüyüşe çıkmak istiyorum. Dizimde ağırlar artmaya başladı, doktorum raporları Işın tedavisi uygulayan doktora gönderecek onunda fikrini almak için.

Bugün hamd olsun çok iyiydim, 3 ay sonra sün akşam bugün için kendimi bir arkadaşıma davet ettim :) . Sabah ondaydım dışarı çıkmak baya iyi geldi , haftaya pazartesi inşallah 4. Kemoyu alacağım, o güne kadar mümkün olduğu kadar günlük dışarı yürüyüşe çıkmak istiyorum. Dizimde ağırlar artmaya başladı, doktorum raporları Işın tedavisi uygulayan doktora gönderecek onunda fikrini almak için.
Iyi yapmışsın gez dolaş degişiklik olmuştur acılmısındır biraz canım kemoterapin inş iyi gecer canım agrılarında azalır inş🙏

nirra nirra nasılsın . Herşey yolunda mı.
Buna şükür, inşallah Allah’ın izniyle daha iyi olurum, dualarınıza ihtiyacım var yine herzaman olduğu gibi.
dün hemoroid tedavisi için gitmiştim , bağırsaklarımda doktor iki tane kist buldu, keserek aldı, patholojiye gönderdi, inşallahh ordan hayrlı haber alırım.
moralim dün baya bozuktu, kendimi telkin etmeye çalışıyorum. Allah büyük.
birde geçen hafta çekindiğim MRı doktorum iki farklı doktora göstermiş, biri Işın tedavisi yapan uzman diğeri kaza sporkazası yapan bir doktormuş. Onlarda birde CT istemişler dizimden. Pazartesi sabah dizden CT sonra göğüsten ultrason çekilecek sonra kemo alacağım. Sizlerden Yine dua istiyorum, Allah rızası için.

Buna şükür, inşallah Allah’ın izniyle daha iyi olurum, dualarınıza ihtiyacım var yine herzaman olduğu gibi.
dün hemoroid tedavisi için gitmiştim , bağırsaklarımda doktor iki tane kist buldu, keserek aldı, patholojiye gönderdi, inşallahh ordan hayrlı haber alırım.
birde geçen hafta çekindiğim MRı doktorum iki farklı doktora göstermiş, biri Işın tedavisi yapan uzman diğeri kaza sporkazası yapan bir doktormuş. Onlarda birde CT istemişler dizimden. Pazartesi sabah dizden CT sonra göğüsten ultrason çekilecek sonra kemo alacağım. Sizlerden Yine dua istiyorum, Allah rızası için.
Inş güzel haberler alırız canım dualarımız seninle🙏♥️♥️

Rabbim zorlarını kolay eylesin nirra. Rabbim yar ve yardımcın olsun inşallah. Aklımdasın dualarımdasın ama elimden başka birşey gelmiyor.

Kucağımda dolu dualarla geldim nirra canım.
Bugün diger arkadasın salavatını bitirdim yoldaydım.
Kalan zamanda sana da tefriciye okuyayım dedim ama zihnim dagıldı.
Ben de 500 ya şafi okudum. Ama tefriciyeyi okunmuş say,bu gece okurum onu da.
Bak ne diyecegim,hz aişenin duası diye aratırmısın nette.
Ey büyükleri küçülten Allahım, bu bendekini de küçült şeklinde duası var.
Başkasının telde resim atamayacağım.
Onu da oku canım peygamberimiz öğretmiştir hz aişeye

Kucağımda dolu dualarla geldim nirra canım.
Bugün diger arkadasın salavatını bitirdim yoldaydım.
Kalan zamanda sana da tefriciye okuyayım dedim ama zihnim dagıldı.
Ben de 500 ya şafi okudum. Ama tefriciyeyi okunmuş say,bu gece okurum onu da.
Bak ne diyecegim,hz aişenin duası diye aratırmısın nette.
Ey büyükleri küçülten Allahım, bu bendekini de küçült şeklinde duası var.
Başkasının telde resim atamayacağım.
Onu da oku canım peygamberimiz öğretmiştir hz aişeye
Tamam canım benim. Rabbim gönlüne göre versin aminn

X