Göğüste kitle

3,5 yıl boyunca kemoterapi gören gencin kanseri yendiğini öğrendiği o an!

3,5 yıl boyunca kemoterapi tedavisiyle yılmadan kanserle savaşan Matt Driscoll isimli genç kanseri yendiğini doktorların toplandığı hastanedeki bir koridorda öğrendi.

Hastane doktorlarının yaptığı açıklama sonrası gözyaşlarına boğulan Matt Driscoll'ün 'kansersizlik zili'ni çaldığı o anlarsa ailesi ve yakınların tarafından kayda alındı. Büyük coşku yaşanan hastanedeki gencin duygusal anları sosyal medyada paylaşım rekorları kırdı. İşte coşkuyla yapılan o kutlama anlarında yaşananlar...

Bak nirra .Linkde video da var

nirra naptın bugün?İyimisin:)
Çok şükür iyiyim, kortison kullandığım için öksürük baya azaldı, kemoyuda vücudumdan attığım için normale döndüm,
Kun Fe ye kun !
inşallah canım benim inşallah

Gece 2 de uyandım , telde gezinirken az evvel bu videoyu gördüm çook sevindim o genç için Nasıl bir bakışı var ... çok teşekkür ederim elifcim İyiki varsınız

Rabbim korkularının yerini mutluluklara sevinçlere umutlara bıraksın . Çok iyi ol nirra. çok çok iyi ol. Allah sana ŞAFİ isminin hürmetine kalıcı şifalar versin. Seni bebelerinin başından eksik etmesin.

Stresten oluyor canım ama kendini rahatlat kötü şeyleri düşünme iyi şeylere odaklan nirra cığım

Hep aklimda heo dualarimdasin Rabbim tez zamanda acil şifalar versin INSAALLAH

Naptın nirra can. Aldın mı ilacını.
Dün aldım canım benim, kendim gittim geldim , sağolsun görümcem yanımdaydı fakat otomatik arabayı kullanamadığı içln ben sürmek durumunda kaldım, dün baya yoruldum ilaçta arayı 1 hafta açtığımız için fazla doz verdiler , birazdan aşı olmaya gideceğim, inşallah olmaz ama yarından sonra yan etkiler çıkar :)

Nirra nerelerdesin?
Dün yol beni çok yordu, birde iki hafta sonra dizaltımdan MR çekilmeme karar verildi, oradaki metastaz büyük olduğu için kırılma ihtimali varmış, eğer radiolog tamam derse inşallah olmaz , o bölüme Işın tedavisi uygulanacak

Aldığın ilaçlar şifa olsun deva olsun . Nedense yazılarında güzel enerjiler aldım senden. Rabbim youln sonunu aydınlıklara ferahlıklara çıkarsın

Aldığın ilaçlar şifa olsun deva olsun . Nedense yazılarında güzel enerjiler aldım senden. Rabbim youln sonunu aydınlıklara ferahlıklara çıkarsın
Evet budefa alıştım artık sanırım, birde kemo alırken orada 6 bayan oluyor, aynı durumda olan birileriyle konuşmak iyi geliyor, ve bayanlar orada gayet enerjiliydi sanırım banada geçti :) , aşımı oldum eve geldim Allah’ın izniyle budefa çok fazla etkilenmeyeceğim , kendime sürekli bunu söyledim, ama arada 1 hafta fazla zaman kaldığı için akıllı ilacı yüksek dozda verdiler , ardından hemen Ağrı kesicileri dayadılar:) bakalım Mevlam neyler, neylerse güzel eyler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…