Göğüste kitle

Rabbim bu günleri aratmasın amin.
sabah gidip kan verdim , iltihap değerleri düşmüş şükür, bir aksilik olmaz ise salı günü ilacımı alacağım.
ciğerlerimden röntgen çekildi, 6 mm lik bir kitle görülüyor, onun dışında sorun yok dedi, inşallah kemo ile gider. Orada çalışan arkadaş ilede baya konuştuk bana çok iyi geldi, sağolsun güzel şeyler söyledi, artık beni bu günlük idare eder :))

Rabbim bu günleri aratmasın amin.
sabah gidip kan verdim , iltihap değerleri düşmüş şükür, bir aksilik olmaz ise salı günü ilacımı alacağım.
ciğerlerimden röntgen çekildi, 6 mm lik bir kitle görülüyor, onun dışında sorun yok dedi, inşallah kemo ile gider. Orada çalışan arkadaş ilede baya konuştuk bana çok iyi geldi, sağolsun güzel şeyler söyledi, artık beni bu günlük idare eder :))

Neden bu kadar karamsarsın? çocukların annen eşin için mücadele etmelisin tamam şoku yasadın bitti bir kalkıp ayağa silkelensen ne kadar iyi hissedeceksin kendini.

Bana kızma lütfen seni anlamıyor olabilirim en dipte olabilirsin ama annesin ya ötesi var mı? moralin ne kadar önemli olduğunu bizden daha iyi biliyorsun, güzel vakitler geçirsen ailenle bu lanet hastalık yokmuş gibi davransan, önceden ne yapıyorsan onu yapsan kalbine, ruhuna, beynine ne iyi geliyorsa.

Çok şükür her doktordan olumlu cevaplar alıyorsun çaresiz diyen olmadı haydi arkadaşım kal kendine gel haydi

Neden bu kadar karamsarsın? çocukların annen eşin için mücadele etmelisin tamam şoku yasadın bitti bir kalkıp ayağa silkelensen ne kadar iyi hissedeceksin kendini.

Bana kızma lütfen seni anlamıyor olabilirim en dipte olabilirsin ama annesin ya ötesi var mı? moralin ne kadar önemli olduğunu bizden daha iyi biliyorsun, güzel vakitler geçirsen ailenle bu lanet hastalık yokmuş gibi davransan, önceden ne yapıyorsan onu yapsan kalbine, ruhuna, beynine ne iyi geliyorsa.

Çok şükür her doktordan olumlu cevaplar alıyorsun çaresiz diyen olmadı haydi arkadaşım kal kendine gel haydi
Yok kızmıyorum Estağfirullah, çok çok haklısın .
herşey iyi güzelken birden içime bir korku düşüyor, öyle tuhaf bir duyguki bir anda elim ayağım boşalıyor, İki gündür halim iyi olduğu için kendimi dışarı attım. Kendime çokça güçlüyüm, atlatıcam Buda geçecek, daha iyi olacağım, bak kimler kimler başardı bende başaracağım diyorum. Maalesef akrabam yok , bu şehirde yalnızım, eşim dostum sağolsunlar ilk duyduklarında WhatsApp tan geçmiş olsun yazdılar sonra kayboldular :), açıkcası yalnız kaldım. İçimi hüzün kaplıyor . Evet biliyorum ailemden başkasına ihtiyacım yok!
bu yaşadığım yerde soğuk sessiz bir yer, akşam 4,30 da hava kararıyor, gündüzde dışarda kimse olmakta akşam hele hiç olmaz, şehri arabayla turlayım desen yarım saatte her yeri gezersin :) .
sen çok haklısın, şoku yaşadım geçti artık toparlanmalıyım!

herşey iyi güzelken birden içime bir korku düşüyor, öyle tuhaf bir duyguki bir anda elim ayağım boşalıyor, İki gündür halim iyi olduğu için kendimi dışarı attım. Kendime çokça güçlüyüm, atlatıcam Buda geçecek, daha iyi olacağım, bak kimler kimler başardı bende başaracağım diyorum. Maalesef akrabam yok , bu şehirde yalnızım, eşim dostum sağolsunlar ilk duyduklarında WhatsApp tan geçmiş olsun yazdılar sonra kayboldular :), açıkcası yalnız kaldım. İçimi hüzün kaplıyor . Evet biliyorum ailemden başkasına ihtiyacım yok!
bu yaşadığım yerde soğuk sessiz bir yer, akşam 4,30 da hava kararıyor, gündüzde dışarda kimse olmakta akşam hele hiç olmaz, şehri arabayla turlayım desen yarım saatte her yeri gezersin :) .
Harikasın sen çok güçlüsün

Yalnız falan değilsin ki nirra nirra cıgım en büyük destekçilerin ailen eşin çocukların annen bunlar varsa gerisi hic önemli değil toparlanacan tabi güzel haberlerini bekliyoruz
:dua:🤗💗

Nirra geldim bugünlük, boş gelmedim 11000 ya Şafi getirdim❤️ Her biri yerini bulsun inşallah yine gelirim. Başkalarının telden hemen bakıp çıkıyorum bazen yazamadan.
Malum şifreyi filan silmeden çıkmamam gerek, o yüzden bakamıyorum doğru düzgün.
İyileşeceksin kendini buna adapte et, başka bir yol yok Rabbimin izniyle geldiği gibi gidecek istenmeyen ne varsa...

Nirra geldim bugünlük, boş gelmedim 11000 ya Şafi getirdim❤ Her biri yerini bulsun inşallah yine gelirim. Başkalarının telden hemen bakıp çıkıyorum bazen yazamadan.
İyileşeceksin kendini buna adapte et, başka bir yol yok Rabbimin izniyle geldiği gibi gidecek istenmeyen ne varsa...
Allah senden razı olsun, herzaman hepinizde benim dualarımdasınız. Çok haklısın, kendimi bırakmamak için kendime söz verdim, inşallah Rabbim beni nefsimin eline bırakmaz. Neşeli olamasamda arada banyoya girip bir kaç dakikada oyun havası açıyorum dinleyip çıkıyorum :))), annemden utanıyorum resmen :))). Salı günü Türkiye saati ile saat 12:15 de kemo alacağım, dualarınızı esirgemeyin. Allah hepinizden razı olsun ♥️

Şükür elhamdulillah şimdi gayet iyiyim. Az çok evimin işlerini yapıyorum, annem ben iyiyken dinlensin diye, yarinde yine temizlik yaparım , bi 10 gün halsiz olacağım için çocukların eksikleri , ütüleri v.s. Halletmeye çalışıyorum
Iyi olmana sevindim nirra allah dahada iyi etsin canım🤗🙏😍

Nirra geldim bugünlük, boş gelmedim 11000 ya Şafi getirdim❤ Her biri yerini bulsun inşallah yine gelirim. Başkalarının telden hemen bakıp çıkıyorum bazen yazamadan.
Bende okuyorum.Sayısı falan yok ama devamlı okuyorum

Allah senden razı olsun, herzaman hepinizde benim dualarımdasınız. Çok haklısın, kendimi bırakmamak için kendime söz verdim, inşallah Rabbim beni nefsimin eline bırakmaz. Neşeli olamasamda arada banyoya girip bir kaç dakikada oyun havası açıyorum dinleyip çıkıyorum :))), annemden utanıyorum resmen :))). Salı günü Türkiye saati ile saat 12:15 de kemo alacağım, dualarınızı esirgemeyin. Allah hepinizden razı olsun ♥
Bak ilk mesajımdan sonra 8binaltıyüz ya şafi daha okudum,bugünümün büyük bölümünü sana okuyarak geçirdim,salı gününe hazırlık olsun bu da.
İyi olcan iyi,moralinde iyi maşallah hep böyle ol tamammı:KK60:

X