Göğüste kitle

Amin ecmain. Morallerde yerde, yükselmesi için hiç bir sebep yok şimdi, 2 ergen çocuğum var :)
Zaten bütün çaban o iki ergenle diğer kuzuların için değil mi. Uğruna savaştığımız herşeyi feda ettiklerimiz evet ergenlikte yakıyor canımızı. Ama olsun annesi onlar için e kolay değil bazı şeyler. Sen iyi ol ki onlar da iyi olsun.
Çok klasik olacak ama ayakta duracak halin yoksa da hayatta kalmak için çooook büyük 4 tane sebebin var senin. Moralini bozma lüksüne sahip değil hiçbir anne. 2021 e çok farklı sağlıklı gireceksin inşallah. Dualardasın

Canımmm bu yıl senin yeniden doğuşunun yılı olsun❤ Allah seni başta ailene sonra da biz sevdiklerine bağışlasın Çok güçlüsün, güçlü kal

Nirra nasılsın
Elhamdulillah. Hala öksürüyorum, yarın kan tahlili vereceğim. Ciğerlerimden röntgen çekilmem gerekiyor, açık doktor bulamamıştım, başka bir şehirde içhastalıkları doktorunun yanında çalışan bir tanıdık buldum ve yarın randevusuz gideceğim , sağolsun ayarlayacak. İnşallah doktor tedavime onay verir . Dualarınızı eksik etmeyin

Röntgen temiz çıkarsa tedavini alacaksın değil mi peki sonra mr çekimi ne zaman olcak

Röntgen temiz çıkarsa tedavini alacaksın değil mi peki sonra mr çekimi ne zaman olcak
Evet eğer temiz çıkarsa pazartesi ilacımı alabileceğim, MR çekimini henüz bilmiyorum.
doktorla Genetik test yaptırmak için konuştum, hem kızlarım hemde kız yiğenlerim için yaptırmak istiyorum, doktorum başvuru yapacaktı, bunun içinde Çok başka bir hastaneye gitmem gerekiyor beni aramalarını bekliyorum, umarım sigorta şirketi karşılar:)

Inş sonuçların iyi cikar müsait oldugunda bizlerinde haber et canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…