- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
Amin ecmain. Morallerde yerde, yükselmesi için hiç bir sebep yok şimdi, 2 ergen çocuğum var :)Degerlerin düşer inşallah canım moralini yüksek tut
Hepimiz yaşadık ergenligi normaldir ama bunlara üzülmek olmaz bunlarda gececek güzel şeyler düşününAmin ecmain. Morallerde yerde, yükselmesi için hiç bir sebep yok şimdi, 2 ergen çocuğum var :)
Böyle güzel sözler rahatlatıyor beni, çook teşekkürlerHepimiz yaşadık ergenligi normaldir ama bunlara üzülmek olmaz bunlarda gececek güzel şeyler düşünün
Zaten bütün çaban o iki ergenle diğer kuzuların için değil mi. Uğruna savaştığımız herşeyi feda ettiklerimiz evet ergenlikte yakıyor canımızı. Ama olsun annesi onlar için e kolay değil bazı şeyler. Sen iyi ol ki onlar da iyi olsun.Amin ecmain. Morallerde yerde, yükselmesi için hiç bir sebep yok şimdi, 2 ergen çocuğum var :)
Bi soğuk bi normal ne biliyim işte :)Oh iyi olmuş.Havalar nasıl orda:)
İnşMutlu huzurlu sağlıklı yillar hepinize kızlarnirra cığım bu yıl sağlığına kavustuğun bir yıl olacak inaniyorum
İnşallah inşallahMutlu huzurlu sağlıklı yillar hepinize kızlarnirra cığım bu yıl sağlığına kavustuğun bir yıl olacak inaniyorum
Elhamdulillah. Hala öksürüyorum, yarın kan tahlili vereceğim. Ciğerlerimden röntgen çekilmem gerekiyor, açık doktor bulamamıştım, başka bir şehirde içhastalıkları doktorunun yanında çalışan bir tanıdık buldum ve yarın randevusuz gideceğim , sağolsun ayarlayacak. İnşallah doktor tedavime onay verir . Dualarınızı eksik etmeyinNirra nasılsın
Röntgen temiz çıkarsa tedavini alacaksın değil mi peki sonra mr çekimi ne zaman olcakElhamdulillah. Hala öksürüyorum, yarın kan tahlili vereceğim. Ciğerlerimden röntgen çekilmem gerekiyor, açık doktor bulamamıştım, başka bir şehirde içhastalıkları doktorunun yanında çalışan bir tanıdık buldum ve yarın randevusuz gideceğim , sağolsun ayarlayacak. İnşallah doktor tedavime onay verir . Dualarınızı eksik etmeyin ♥
Evet eğer temiz çıkarsa pazartesi ilacımı alabileceğim, MR çekimini henüz bilmiyorum.Röntgen temiz çıkarsa tedavini alacaksın değil mi peki sonra mr çekimi ne zaman olcak
Inş sonuçların iyi cikar müsait oldugunda bizlerinde haber et canımEvet eğer temiz çıkarsa pazartesi ilacımı alabileceğim, MR çekimini henüz bilmiyorum.
doktorla Genetik test yaptırmak için konuştum, hem kızlarım hemde kız yiğenlerim için yaptırmak istiyorum, doktorum başvuru yapacaktı, bunun içinde Çok başka bir hastaneye gitmem gerekiyor beni aramalarını bekliyorum, umarım sigorta şirketi karşılar:)
Allah razı olsun, öyle muhtacımki o dualara anlatamam ifade edemem ama şükür Rabbim sizin gönlünüze düşürüyorSana tum iyi dileklerimi dualarımı kalpten ediyorum nirra..rabbim şifalarını sana ve tüm hasta kullarına versin inşaallah