Biraz daha iyi misin? Dualarımız seninleHanımlar kendimi sıktım sıktım dün patlak verdi , iki gündür kendimi toparlayamıyorum , kafa olarak iyiyim ama bedenimi taşiyamıyorum. Burnumda fena bir koku, Ağzımda fena bir acı tad, ve yavaş yavaş çoğalan kemik ağrıları, üşüyorum titriyorum, Evet ! İlaç etki yapıyor! İlaç etki yapıyor! İlaççç et kiii ya pıı yoor!!!! İnşallah yani :). Sizden dua istemeye geldim, beni unutmayın ♥♥♥ Kendimi salmamak için uğraşıyorum, bu son gün olsun, akşama olmadı sabaha iyileşme başlasın inşallah .
Ne kadar şükür etsem az kalır, daha iyiyim ama kafam sesi kaldırmıyor , çocuklara sürekli durun susun demekte istemiyorum ama sinirlerim çok bozulduBiraz daha iyi misin? Dualarımız seninle
Çok normal şuan yasadiklarin ama herşeye iyi yönden bakalım duyabiliyorsun canım benim hala vücudun çok iyi savaşıyor senin için ve savaş bittiğinde bizden mutlusu olmayacak en güzel günler senin olacak güneş yeniden senin için doğacak rabbim.sagligina en kısa zaman da kavuştursun inşallah acılan ellerimizi dua eden güzel insanların dualarını geri cevirmesin inşallah ♥Ne kadar şükür etsem az kalır, daha iyiyim ama kafam sesi kaldırmıyor , çocuklara sürekli durun susun demekte istemiyorum ama sinirlerim çok bozuldu, en ufak seste geriliyorum
Bilmiyorum, ağlamak istiyorum, yoruldum , kendimi tutmak artık zor geliyor. Halsizim , gece uykusu bölük pörçük, ne kadar yatsamda dinlenemiyorum . Bedenim titriyor , içim titriyor, ağzımda acı bir tat, su bile kokuyor. Kilo vermeye başladım. Allahım yardım et, güç kuvvet ver, sen herşeye kadirsin ya Rabbel alemin. AminNasılsınnirra .Daha iyi misin
Dualarımız hep seninle canım iyi olacaksın inşallah bugün bende doktora gelirken hastanenin servisinde bir teyzeyle konuştum göğüste kitlesi varmış onun da önce kemoterapi almış şimdi iBilmiyorum, ağlamak istiyorum, yoruldum , kendimi tutmak artık zor geliyor. Halsizim , gece uykusu bölük pörçük, ne kadar yatsamda dinlenemiyorum . Bedenim titriyor , içim titriyor, ağzımda acı bir tat, su bile kokuyor. Kilo vermeye başladım. Allahım yardım et, güç kuvvet ver, sen herşeye kadirsin ya Rabbel alemin. Amin
Sen böyle şeyler yazınca çok daralıyor içim çok üzülüyorum. Sanki birşey yapmam lazım ama elimden birşey gelmiyor ya garip bi çaresizlik. O ilacın ağırlığını yaşayan bilir.Bilmiyorum, ağlamak istiyorum, yoruldum , kendimi tutmak artık zor geliyor. Halsizim , gece uykusu bölük pörçük, ne kadar yatsamda dinlenemiyorum . Bedenim titriyor , içim titriyor, ağzımda acı bir tat, su bile kokuyor. Kilo vermeye başladım. Allahım yardım et, güç kuvvet ver, sen herşeye kadirsin ya Rabbel alemin. Amin
Bilmiyorum, ağlamak istiyorum, yoruldum , kendimi tutmak artık zor geliyor. Halsizim , gece uykusu bölük pörçük, ne kadar yatsamda dinlenemiyorum . Bedenim titriyor , içim titriyor, ağzımda acı bir tat, su bile kokuyor. Kilo vermeye başladım. Allahım yardım et, güç kuvvet ver, sen herşeye kadirsin ya Rabbel alemin. Amin
Bedenim bitkin, afedersiniz hemoroidlerimde patladı, sakinleştirici alsam namazlarımı kılamıyorum, vakitler çok yakın , çabuk geçiyor. Ağrı kesici ile zaman geçirmeye çalışıyorum.Sakinleştirici kullansan aslında Nirra eminim çok iyi gelir.
EVET sana dedim ben kendine gel artık ilk sarsıntıyı atlattın. bize kolay belki demek ama lütfen lütfen kendini bırakmaBedenim bitkin, afedersiniz hemoroidlerimde patladı, sakinleştirici alsam namazlarımı kılamıyorum, vakitler çok yakın , çabuk geçiyor. Ağrı kesici ile zaman geçirmeye çalışıyorum.
Bugün ayaklarım buz gibi, üstüm kat kat.
sabah oğlum spor çantasını unutmuş, aradı onu indirdim bir hevesle aşşağı, hava karanlık soğuk ama çok güzeldi ♥ Be büyük nimetler vermiş Rabbim bize.
Az evvel tanımadığım bir abla aradı , bahsetmişimdir, yalvarıyor bana illa seni yarın kendi doktoruma götüreyim diye, ama mecalim yokki. Tuvalete gidemiyorum daha .
ben size bu mesajı yazarken annemin ağlama sesi geliyor mutfaktan , oda daha yanımda ağlamadı, kendini tutuyor.
yok bacılarım toparlanmalıyım! Bu kadar kendini bırakmak olmaz, saçmalıyorum şu hallerimle
Düsündüm Evet , hüsranla sonuclandi. Hastaligimin ciddiyetini Ilk öğrendiğimde Onkoloji bölümünde çalışan bir Bayan psikiyatri doktoru çağırdılar, ben şokun etkisiyle ağlamaya başladım, ve ölmek istemiyorum dedim, Kadının bana dediği şey , bişeyler yapacağız ama karaciğerden öleceksin ! :)nirra psikiyatrik destek düşündünmü?Biraz rahatlatır belki:)
olmayan beyninin içine ..... deseydin. Sana psikiyatrist diyenin de yapanın da taaa.....Düsündüm Evet , hüsranla sonuclandi. Hastaligimin ciddiyetini Ilk öğrendiğimde Onkoloji bölümünde çalışan bir Bayan psikiyatri doktoru çağırdılar, ben şokun etkisiyle ağlamaya başladım, ve ölmek istemiyorum dedim, Kadının bana dediği şey , bişeyler yapacağız ama karaciğerden öleceksin ! :)
İnan cümlenin hiç zamanı değildi, ve bir daha kadını görmek istemedim.
Bazıları gerçekten psikolojik teste tabi tutulmalı uzmanların..!olmayan beyninin içine ..... deseydin. Sana psikiyatrist diyenin de yapanın da taaa.....
Böyle doktor mu olur çok saçmalamış Allahtan başka kimse ne olacağını bilemez sana nasıl der böyle birşeyi kendisinin asıl doktora ihtiyaçı var hangi kafayla doktor olduysa artık başka aklı başında bir doktor bulup gitsen canım dogru düzgün birini bulduktan sonra sana iyi gelecektirDüsündüm Evet , hüsranla sonuclandi. Hastaligimin ciddiyetini Ilk öğrendiğimde Onkoloji bölümünde çalışan bir Bayan psikiyatri doktoru çağırdılar, ben şokun etkisiyle ağlamaya başladım, ve ölmek istemiyorum dedim, Kadının bana dediği şey , bişeyler yapacağız ama karaciğerden öleceksin ! :)
İnan cümlenin hiç zamanı değildi, ve bir daha kadını görmek istemedim.
evet dönem dönem ihtiyacım oluyor , ama burasıda bana öyle iyi geliyorkiBöyle doktor mu olur çok saçmalamış Allahtan başka kimse ne olacağını bilemez sana nasıl der böyle birşeyi kendisinin asıl doktora ihtiyaçı var hangi kafayla doktor olduysa artık başka aklı başında bir doktor bulup gitsen canım dogru düzgün birini bulduktan sonra sana iyi gelecektir
Sende bize çok iyi geliyorsun seni seviyoruz canım gitmekle cok iyi yapmışsın canım ne güzel konuşmuş seninle tabikide iyileşecen yeter ki umudunu inancını yitirme Allah 'ın izninle bunuda atlatacaksın o günü sabırsızlıkla bekliyoruzevet dönem dönem ihtiyacım oluyor , ama burasıda bana öyle iyi geliyorki ♥ Beni anlayan dua eden güç verenler sağolsun ♥♥♥.
Bugün bir Hipnozcuya gittim, tevafuk buya kendiside yaklasik 30 sene evvel cilt seysi atlatmis. Yakin zamanda kizi girtlak seysi atlatmis 7 defa ameliyat olmus. Hem Gida takviyesi icin bana tavsiyelerde bulundu Hemde enerji filan biseyler yapti. Kendisi zamaninda 40 kiloya kadar düsmüs banada kemodan dolayi olabilecegini ama herseyin üstesinden gelecegimizi söyledi. ayrica artik ayaklarim cok soguk isinmiyor, buda kemodan dolayi his kaybiymis ama bana atlatacagiz! Dedi :) .
Konustuk , anlattim, agladim, iyi geldi...